Menü ve Geri tuşu Ledleri (CM10)

Sponsorlu Bağlantılar

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Menü ve Geri tuşu Ledleri (CM10)
Arkadaslar cm 10 kullaniyorum. Stock romda telefonun menu ve geri tuslarinin isiklarini hep kapali yapabiliyordum ama cm9-10 da bu yok sanirim. Bu nu nasil halledebilirim ? Fazla sarj yedigini dusunuyorum.

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yokmu yardim edennn ...??????

aleranol

aleranol

Üye
Ledlerin fazla sarj yediğini düşünüyorsan yanılmıyorsun.

reaurora

reaurora

Üye
bende ayni dusuncedeydim ve soyle bir yontem buldum root erisimin varsa sys/class/leds/button-backlight'taki brightness dosyasini text duzenleyici ile aç ve oradaki 1'i 0 yap. daha sonra dosyanin izinlerini r-r-r olarak degistir. Bu samsung'larda oluyor diger telefonlarda olurmu bilmiyorum. ama izinleri degistirdigin icin yan etkileri olabilir ve telefonu kapatip acinca scriptteki rakam yine 1 oluyor.

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
yani o ışıkları kapatamıyoruz doğrumu ?

doğruysa çok saçma... adamlar custom rom yapabiliyorlar. birtek şu ışıklarımı kapatamıyorlar ??? yazık......

- - - Eklendi - - -

resim bu arkadaşlar ekledim acılmazsa linkte bu .
http://img485.yukle.tc/image.php?id=8248YARDM.jpg
resimdeki kırmızı yuvarlakla işaretli ışıklardan bahsediyorum anlamayan olursa diye çektim resmini koydum.

reaurora

reaurora

Üye

al kardes bunu kullan. benim amacim bu isi programsiz yapmakti. ama henuz kalici bir sonuca varamadim.

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Denedim ben onu olmadi . Program superuser izni istiyor veriyorum. Biseh deismiyor.Fastreboot yaptim yine ayni...

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar okadar kisi okumus yokmu yardim eden ya !!!!!!!!

reaurora

reaurora

Üye
lock off bcklght'ı işaretle. benim bu mesajlari laf olsun diye yazdigimi dusunuyorsan git kendine baska bir çare bul.

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım tamam iyi teşekkür ederim yardımını da ; benim onu denemediğimimi sanıyorsun ?

2 tane kutu var üsttekini seçince bi kutu daha cıkıyor hertürlü seyi denedim yok. olmayınca olmuyor. adamlar stock romda yapmıslar helal olsn. ama custom romlarda yok.............

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Üst Alt