xplore ile c sys bin içine gir menurenderer.dll dosyasını sil veya silinmez se yeni isim ver sonuna 1 ekle kaydet ve restart yapbuqün bi mod uyguladım menü unlock mod fp2 (3x4) diye restart cektim meni gelmiyo hard formatsız nasıl halledebilirm
telefon : nokia n8-00
kardesm meniye hic girilmiyo uygulama hic bişi qözükmüyoxplore ile c sys bin içine gir menurenderer.dll dosyasını sil veya silinmez se yeni isim ver sonuna 1 ekle kaydet ve restart yap

ekran da gözükmüyor mugiriş ekranını kastettim orada hiçbirşey gözükmüyor mukardesm meniye hic girilmiyo uygulama hic bişi qözükmüyo![]()
malefsef gözükmüyorekran da gözükmüyor mugiriş ekranını kastettim orada hiçbirşey gözükmüyor mu
pc başında mısınmalefsef gözükmüyor
ewt . pc deympc başında mısın
dur kardesm indiriyormpc suite yüklümü yüklü ise telefonu pc ye bağla
indirince mesajı alıntı yapdur kardesm indiriyorm
kardesm yükledimindirince mesajı alıntı yap
kardesm olmuyacak herhalde ben neyse deat format attaym bari sanada sahmet oldu bu kadr bu konu ile ilgilendiqin icin ayrıca sagolasıntelefonu usb kablosu ile pc ye bağla alttaki uygulamayı pc den çift tıklama ile yüklemeyi dene bakalım
denedin mi ?kardesm olmuyacak herhalde ben neyse deat format attaym bari sanada sahmet oldu bu kadr bu konu ile ilgilendiqin icin ayrıca sagolasın
telefon bağlantı usb ayarlarını kontrol etbu sorun bende de var işin garibi pc suite görmüyor bilgisayarda teli
şimdi gördü ama kapatınca gördü depolama modunda pc suit ile kullanılamaz diye uyarı verdi. pc suite moduna geçmek için teli açtım bekliyorum bakalım geçecekmitelefon bağlantı usb ayarlarını kontrol et
pc suite modunu seçmen gerekir zaten depolama nereden çıktışimdi gördü ama kapatınca gördü depolama modunda pc suit ile kullanılamaz diye uyarı verdi. pc suite moduna geçmek için teli açtım bekliyorum bakalım geçecekmi

yani işte seçim ekranı gelmiyor kardeşim garip birşey oldu. alt bara olmadığı halde hoparlör simgesi geldi çalışmayan yanında menü olduğunu anladığım tuş geldi soluk renk aktif olmayan. Normalde en solda geri ortada arama en sağda seçenek olurdu. Ana ekrran görünmüyo saat ve widget gelmedi. Menüyede girmiyor. Açıp kapatabiliyorum ve profil seçilen menü geliyor tek. Pc suite modunu sorardı normalde takınca işte şimdi sormuyor. Ancak kapatınca algılıyor telefonu o da dosya modunda kardeşim.pc suite modunu seçmen gerekir zaten depolama nereden çıktı![]()