Yardım menü gelmiyo

Sponsorlu Bağlantılar

samilll48

samilll48

Üye
    Konu Sahibi
menü gelmiyo
buqün bi mod uyguladım menü unlock mod fp2 (3x4) diye restart cektim meni gelmiyo hard formatsız nasıl halledebilirm

telefon : nokia n8-00

asigsasi

asigsasi

Üye
buqün bi mod uyguladım menü unlock mod fp2 (3x4) diye restart cektim meni gelmiyo hard formatsız nasıl halledebilirm

telefon : nokia n8-00
xplore ile c sys bin içine gir menurenderer.dll dosyasını sil veya silinmez se yeni isim ver sonuna 1 ekle kaydet ve restart yap

• Beğen
Tepkiler: samilll48
samilll48

samilll48

Üye
    Konu Sahibi
xplore ile c sys bin içine gir menurenderer.dll dosyasını sil veya silinmez se yeni isim ver sonuna 1 ekle kaydet ve restart yap
kardesm meniye hic girilmiyo uygulama hic bişi qözükmüyo :(

asigsasi

asigsasi

Üye
pc suite yüklümü yüklü ise telefonu pc ye bağla

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
telefonu usb kablosu ile pc ye bağla alttaki uygulamayı pc den çift tıklama ile yüklemeyi dene bakalım

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulsssss ve samilll48
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
telefonun fp2 değil, gidip başka mod uygularsan o olur :ehe

• Beğen
samilll48

samilll48

Üye
    Konu Sahibi
telefonu usb kablosu ile pc ye bağla alttaki uygulamayı pc den çift tıklama ile yüklemeyi dene bakalım
kardesm olmuyacak herhalde ben neyse deat format attaym bari sanada sahmet oldu bu kadr bu konu ile ilgilendiqin icin ayrıca sagolasın

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

bulsssss

Üye
bu sorun bende de var işin garibi pc suite görmüyor bilgisayarda teli

bulsssss

Üye
telefon bağlantı usb ayarlarını kontrol et
şimdi gördü ama kapatınca gördü depolama modunda pc suit ile kullanılamaz diye uyarı verdi. pc suite moduna geçmek için teli açtım bekliyorum bakalım geçecekmi

asigsasi

asigsasi

Üye
şimdi gördü ama kapatınca gördü depolama modunda pc suit ile kullanılamaz diye uyarı verdi. pc suite moduna geçmek için teli açtım bekliyorum bakalım geçecekmi
pc suite modunu seçmen gerekir zaten depolama nereden çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: bulsssss

bulsssss

Üye
pc suite modunu seçmen gerekir zaten depolama nereden çıktı :)
yani işte seçim ekranı gelmiyor kardeşim garip birşey oldu. alt bara olmadığı halde hoparlör simgesi geldi çalışmayan yanında menü olduğunu anladığım tuş geldi soluk renk aktif olmayan. Normalde en solda geri ortada arama en sağda seçenek olurdu. Ana ekrran görünmüyo saat ve widget gelmedi. Menüyede girmiyor. Açıp kapatabiliyorum ve profil seçilen menü geliyor tek. Pc suite modunu sorardı normalde takınca işte şimdi sormuyor. Ancak kapatınca algılıyor telefonu o da dosya modunda kardeşim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt