Yardım menü gelmiyo

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
yani işte seçim ekranı gelmiyor kardeşim garip birşey oldu. alt bara olmadığı halde hoparlör simgesi geldi çalışmayan yanında menü olduğunu anladığım tuş geldi soluk renk aktif olmayan. Normalde en solda geri ortada arama en sağda seçenek olurdu. Ana ekrran görünmüyo saat ve widget gelmedi. Menüyede girmiyor. Açıp kapatabiliyorum ve profil seçilen menü geliyor tek. Pc suite modunu sorardı normalde takınca işte şimdi sormuyor. Ancak kapatınca algılıyor telefonu o da dosya modunda kardeşim.
çok tuhaf ilk kez böyle birşey duydum ekran görüntüsü atma şansın varmı ?

asigsasi

asigsasi

Üye
Nasıl yapılır? Mesajlar ve rehber gidiyor mu
evet gider hattını ve hafıza kartını çıkartman gerekir

Nokia 500 üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

1. Telefonunuzu kapattıktan sonra
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra
geri takın.
2. Telefonunuz kapalı durumda iken Arama Tuşu (Yeşil Tuş) + Ses Açma Tuşu + Kilit
Tuşu basılı tutarken Power (Güç Tuşu) basın. Telefon açıldıktan sonra Power tuşunu bırakın. Diğerlerini basılı tutun.

• Beğen
Tepkiler: bulsssss

bulsssss

Üye
evet gider hattını ve hafıza kartını çıkartman gerekir

Nokia 500 üzerindeki donanım tuşlarını kullanarak telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz.

1. Telefonunuzu kapattıktan sonra
bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra
geri takın.
2. Telefonunuz kapalı durumda iken Arama Tuşu (Yeşil Tuş) + Ses Açma Tuşu + Kilit
Tuşu basılı tutarken Power (Güç Tuşu) basın. Telefon açıldıktan sonra Power tuşunu bırakın. Diğerlerini basılı tutun.
Yardımların ve cevapların için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

bulsssss

Üye
attın mı hard yoksa yedekleme mi yapacaksın :)
şöyle bir sorun var. Telefonun aksilik ses açma tuşu bozuktu. Ses kısma çalışıyor. O yüzden atamadım. Tuş takımı gelmediği için rakamlada yazamadım. Nokia suite den orjinal fw yüklemek içinde suite moduna geçmiyor. Tel kapalı iken phoneix ile cfw atsam olur mu bu ?

asigsasi

asigsasi

Üye
şöyle bir sorun var. Telefonun aksilik ses açma tuşu bozuktu. Ses kısma çalışıyor. O yüzden atamadım. Tuş takımı gelmediği için rakamlada yazamadım. Nokia suite den orjinal fw yüklemek içinde suite moduna geçmiyor. Tel kapalı iken phoneix ile cfw atsam olur mu bu ?
telefon kapalı iken ancak dead flash atarsın olur dene bakalım

• Beğen

bulsssss

Üye
telefon kapalı iken ancak dead flash atarsın olur dene bakalım
tamam üstat. evolvs cfwsini indirdim. Gerekli klasöre koydum. Şimdi dead flash tikini işaretlemem gerekli değil mi başka bir işlem?

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen

bulsssss

Üye
bu eksik dosya nereden bulunabilir? Cfw dosyalarını tam attığımdan eminim

asigsasi kardeşim tavsiye ve uğraşların için teşekkür ederim. Sorun çözüldü. O eksik dosyayı adresinden indirdim. Dosya adının başındaki fazlalıkları sildim. RM-750 ile başlaması gerekiyordu. Evolvs cfw si yüklendi çok şükür. Fp2 4*5 menüyü refrreshe atmamayı acı şekilde görmüş oldum. Saygılarımla.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt