tayfun14 Üye noss_bar' Alıntı: anladım da uygulamayı tam düzeltmeden sisteme gömmek istemiyorum yoksa bu çok basit c de root ta bir uid yazmak yeterli zamanında menü tuşunu kilit tuşuna çeviriyorduk aynı yer aynı mantık ta dediğim gibi işte açılışı düzeltmek lazım Genişletmek için tıkla ... sabırsızlıkla bekliyoruz o zman
noss_bar' Alıntı: anladım da uygulamayı tam düzeltmeden sisteme gömmek istemiyorum yoksa bu çok basit c de root ta bir uid yazmak yeterli zamanında menü tuşunu kilit tuşuna çeviriyorduk aynı yer aynı mantık ta dediğim gibi işte açılışı düzeltmek lazım Genişletmek için tıkla ... sabırsızlıkla bekliyoruz o zman
peoples Üye Uygulamayı sonradan imzalıyorum ancak yine de yüklemeye başlamadan hata veriyor. Signed'ını paylaşabilir misiniz?
Uygulamayı sonradan imzalıyorum ancak yine de yüklemeye başlamadan hata veriyor. Signed'ını paylaşabilir misiniz?
ÇaRşI 2387 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ikonları böyle küçük yapabilirmiyiz programsız
ilker_citikbel Üye Çok geç açılıyor 20 saniye bekletiyor. Gayet güzel program açılış işini düzenlesen iyi olurdu kardeşim
Çok geç açılıyor 20 saniye bekletiyor. Gayet güzel program açılış işini düzenlesen iyi olurdu kardeşim