[Ilko Tsenov] Ultra Shell v1.00(0) Symbian^3 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

musthi38

musthi38

Üye
En güzel shell.Fakat bazı eksiklikleri var:
-Başka bir uygulamaya girdiğinizde kapanıyor
-Başlangıçta çalışma özelliği yok
-Kendi widgetlerinizi ekleyemiyorsunuz ve içindeki widgetler çok çok az
-Kendi tema efektinizi kullanamıyorsunuz
-Bazı yerlerde fazla kasma var özellikle ana ekran,widget eklerken,menüde vs
-Smart installer, sinyal güçlendirici ve aksesuar kurulumu diye gereksiz üç uygulama var sinyal güçlendiriciye tıkladığımda sistem hatası veriyor
-ingilizce.Kullanım olarak sorun olmuyor ama seçeneklere tıkladığınızda İngilizce ve telefon yarı İngilizce yarı Türkçe bence hiç hoş olmuyor.
Umarım yapan arkadaş geliştirmeye devam ediyordur ve en kısa sürede bu ve daha benim gözümden kaçan birçok hatayı düzelten yeni bir güncelleme çıkarır.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
-ingilizce.Kullanım olarak sorun olmuyor ama seçeneklere tıkladığınızda İngilizce ve telefon yarı İngilizce yarı Türkçe bence hiç hoş olmuyor.

bu maddeyi anlamadım ?

musthi38

musthi38

Üye

bu maddeyi anlamadım ?
Mesela menüye girip seçenekleri açtığımızda normalde Türkçe olarak çıkması gereken yazılar İngilizce.Örneğin 'düzenle' yerine arrange gibi.

- - - Eklendi - - -

Mesela menüye girip seçenekleri açtığımızda normalde Türkçe olarak çıkması gereken yazılar İngilizce.Örneğin 'düzenle' yerine arrange gibi.
Şu an Türkçesini yükledim.Teşekkürler :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen orjinalden bahsediyormuşsun ama bu konu türkçe konusu bende diyorum o kadar qml çevirdim bir yer eksik mi kaldı diye neyse çeviride hata varsa geri bildirimlerinizi bekliyorum

musthi38

musthi38

Üye
Evet öyle olmuş :) Yapan arkadaş bunu uygulama olarak değil de kurduğumuz andan itibaren sistemi böyle değiştiren,kaldrdığımız zaman da eski haline çeviren bi program gibi yapsa aslında daha güzel olur. Uygulama simgesi felan olmuycak yani bence gayet hoş olur.Türkçe için de teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Metin MF

Metin MF

Üye
:tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

FastBreaker

FastBreaker

Üye
çok güzel bi uygulama teşekkürler

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

musthi38

musthi38

Üye
Bunu yayımlayan arkadaşla iletişime geçebilen var mı ? Güncelleme yayınlayacak mı ? merakla bekliyorum valla

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapar çok tutuldu

bytllh

bytllh

Üye
:oke::tşk:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
eyvallah

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
teşekkürler . emegine saglık :)

- - - Eklendi - - -

yükledm gayet te güzel hiç bir sorunu yok tekrar eline sağplık ama ben sadece 4x5 menu için kullancm bunu. telefonn orjinal menusunu de böyle çevirme sansımız yok mu acab a programsız bir şekilde ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uğraşicam

• Beğen
Tepkiler: yunus_ 123
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Hay maşallah!!! Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler ...

Üst Alt