Melon Advanced Device Locks v1.12.171 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Melon Advanced Device Locks v1.12.171 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
Telefonunuz Güvende! Telefonunuzda kişisel önemli verilerin ve bilgilerin korunması mı gerekiyor? Belirli uygulamalara erişimi kısıtlamanız mı gerekiyor? Telefonunuz çalındığı durumda erişim ve kullanılabilirliği engellemek mi istiyorsunuz?

Advanced Device Locks (ADL) seçilen uygulamaları Mesajlar, Resimler, Rehber, Video gibi içeriklere erişimi engellemeyi sağlar. ADL ile gizli bir kod belirleyerek telefonunuz başkaların eline geçse bile erişimi sağlamaları olanaksız olacaktır.

Yenilikler
•Nokia N97 & N97 mini için gelişmiş destek

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: derbeder25, Ediz Yiğit, mad_max21 ve 9 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
silemiyorum bu uygulamayı :S tel mahvoldu :S yardım edin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
crazy_vefa

crazy_vefa

Üye
çözdüm, şu şekilde, jbak taskman yükledim ordan ADLasdasdads falan bişey ardı onu kapattım işlemlerden

sonra c:sys de ADL ile başlayan tüm dosyaları sildim xplore'den xplore açıkken kapattım açtım, uyg yöneticisinden sildim.. hangy guard kullanıyorm çok daha iyi

atakan25

atakan25

Üye
teşekkürler..

nentt

nentt

Üye
eyvallah

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol...

maledektus

Üye
ya ben bu programı indirdim telefon da 5230 hafıza kartına atıyom ama programın nerde olduğunu bulamıyom bi türlü yardım ederseniz sevnirim

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Emeğine Sağlik Deneyecem.
:maxicep: :sirit:

akinweb

Üye
fazlasıyla iyi bi program teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt