Melodiler Bölümü Alt Kategorilendirme Çalışması

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
*Dj/Remix Melodileri
gerek duymayalım bence bu bölüme yabancıların içine atarız Erol

DİĞER bölümler uygun karar alınsın bence artık

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yerli mp3 melodiler yerine Yerli Melodiler olsa daha iyi gibi çünkü bu bölüme sadece mp3 formatında degil, wav formatında da melodiler eklenecegine eminim ?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
iyi melodiler diyelim dj remixleride çıkaralım. Zaten remix blümü pek raabet görmüyordu

xxxxWav-Mp3 Melodiler
*Yerli Melodiler
*Yabancı Melodiler
*Dizi/Film Müzik ve Melodileri
*Enstrümantal/Fon/Efekt Melodileri
*Orjinal Zil Ve Mesaj Sesleri
*Dinî Melodiler

xxxxxWaw-Mp3 Melodi İstekleri
*Tamamlanmış,Çözülmüş İstekler

Hadi yapalım :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yerli mp3 melodiler yerine Yerli Melodiler olsa daha iyi gibi çünkü bu bölüme sadece mp3 formatında degil, wav formatında da melodiler eklenecegine eminim ?

Mp3'ten kasıt format değil Ozan'ım, şarkı olduğunu belirtmek. :hmmm

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Wavları başka bir katagoride toplasak daha iyi olmazmı bence yeni bölüm yapılırken yerli ve yabancı melodilerin içine koymayalım

Aynen Erol dj remixler bölümüne zaten pek raabet yok onun için açmayalım

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bölümde çalışmalarım sonucu, yeni bölüm degisiminin notları şöyle :

• mobil multimedya bölümünün adı mobil multimedya & pc bağlantı olarak değiştirildi ve konumu symbian bölümlerinden önce (yani yukarılara) çekildi.
  • wav-mp3 melodiler / zil sesleri ana bölümü yaratıldı bu ana kategori içinde. Belirttiginiz sekilde alt kategorilendirilmesi yapıldı
  • Wav-mp3 melodi istekleri bölümünde, sadece yöneticilerin seçebilecegi "paylaşıldı" etiketi özelligi eklendi. Konuların içinde "konuyu düzenle" dediginizde, paylasıldı seçenegini seçerseniz baslıgın önünde paylasıldı yazacak aşağıda eklentide gösterdim
  • Sadece Yerli melodiler ve yabancı melodiler bölümünde geçerli olacak, şarkı türü seçenegi eklendi. Paylasımları yaparken, pop-rock-slow-arabesk-dj remix - Dinî seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Seçmediginizde etiket atanmadan konu yine açılır. ekteki resimlerde örnegi var yine (üyeler de seçebilir bunda sınırlama yok )
  • Mevcut eski DJ/Remix melodiler bölümünün adı Yabancı Melodiler bölümü olarak değiştirildi yani o bölüm, o bölüm :)
  • Dini melodiler için ekstra kategori açmadık onun yerine, konuyu açarken "Dinî" etiketinden faydalanırız ..
Ekleyecekleriniz varsa ekleriz, çıkartırız.

Şimdi yapılacak tek iş, tüm bölümlere gerekli öncelikli taşıma islerini, devamında da müsait zamanlarda çok popüler konuların şarkı türlerinin seçimi islemi yapılabilir.

Wav-mp3 melodiler ana kategorisine girdigimizde çok büyük bir yıgın oldugunu görüyoruz bizim asıl ana arşivimiz burası zaten dikaktlice alt bölümlere taşıyacagiz artık. Bundan sonra o kök kategoriye konu açılma izni zaten yok anca alt kategoriye girilip açılabilir. Buradaki tüm konuları alt kategorilere yaydıgımızda en son hiç baslık bırakmazsak, girince sadece alt kategoriler görünecek forum gibi durmayacak ..

Kolay gelsin ellerinize saglık (h)

Ekli dosyalar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Şuan el atmış durumdayım gecede 300 konu taşıma işlemlerini gerçekleştirdim bugunde hala taşıyorum konuları biraz karışık durum bu Erol İsa da gelirse hemen bitiririz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hak verirsiniz ki , arkadaşlar bu konuya fransız kaldım , kusura bakmayın .
Malum bugünde 160 mt atışımız vardı , oldukça yoğun bir gündü . Sivil hayata atıldığım an da , mp3 bölümü uçmaya devam edecektir . :)

Pc kısıtlı , dolayıyla eklenti indirmem - eklemem mümkün olmuyor . Ama konu taşıma - silme vs gibi konularda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum . Anlayışınız ve bu güzel düzenleme için de emeği geçenlere teşekkürler .

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
DiaBLoS™;3279017' Alıntı:
Hak verirsiniz ki , arkadaşlar bu konuya fransız kaldım , kusura bakmayın .
Malum bugünde 160 mt atışımız vardı , oldukça yoğun bir gündü . Sivil hayata atıldığım an da , mp3 bölümü uçmaya devam edecektir . :)

Pc kısıtlı , dolayıyla eklenti indirmem - eklemem mümkün olmuyor . Ama konu taşıma - silme vs gibi konularda elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum . Anlayışınız ve bu güzel düzenleme için de emeği geçenlere teşekkürler .

Hoşgeldin Ali bugun bitiririz heralde bir şey kalmadı gibi sadece karısıklıkları halledicez:oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tamam dostum , kolay gelsin .
Sivil hayata atıldığım an , açığı hızla kapatacağım . :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Taşı taşı bitmez bunlar yaa :D

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ben zamanında gsm yi taşıdım, hem tek başıma, hemde kaç bölüm ve konu. Hadi kolay gelsin, inanın halinizi çok iyi anlıyorum. :ehe

EroL

EroL

Emekli Yönetici
1 yıl boyunca cevap almayan konuları kilitleme olayı melodilerde olmasa nasıl olur ? linki kırık tonla konu var en azından onlardan haberimiz olur düzeltiriz

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
aynen haklısın bari haberimiz olur kırık linklerden :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Bitti

• Beğen
Tepkiler: JaNbErG
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Elinize aklınıza sağlık

Wav, Mp3 Melodiler / Zil Sesleri

Bölümü de baslıklara kapatınca, direkt girildiginde alt kategorilere yönlenecek bir duruma gelmiş oldu

Temiz iş :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
Erol sağolsun halletmiş eline koluna sağlık .:oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
:Allarazıolsun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt