Meksika'da İphone Satışları Yasaklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%40 olayı eğer meksikada satışa çıkarsa gerçekleşmeyecek mi paşam?? Yani ben öyle anladım. Galiba yanlış anladım

'''iFone, mahkemeden çıkan kararla da yetinmeyerek, marka adı
benzerliği nedeniyle Apple’dan tazminat talep etti. Analistler, Apple’ın
tazminat ödemesi halinde Meksika’daki iPhone satışlarından elde
ettiği gelirin yüzde 40’ını kaybedebileceğini belirtti.'''

Yani kardeşim, Apple eğer iFone'ye tazminat ödeyecek olursa, Apple'ın Meksika'da sattığı cihazlardan elde ettiği gelirin %40'ını kaybedebileceği söyleniyor

phasan

Üye

Yuzde 60 yine karda olacak ozaman ayrica tum gelirin degil sadece meksika daki gelirin yuzde 40 kabedecek yuzde 60 kar olacak

SkyLaBTR

Üye

doğru anlamışım o zaman o farkı bi yerden kapatır elbet

Yuzde 60 yine karda olacak ozaman ayrica tum gelirin degil sadece meksika daki gelirin yuzde 40 kabedecek yuzde 60 kar olacak

en azında %40 zararı olacak ya o zaten Apple'a biraz can sıkıntısı yapar ki yalnızca 114milyonluk nüfusa sahip Meksika da bu derece bir zarar alması Apple'ın iştahını kaçıracaktır!

Tepkiler: OttomaN TigeR
    Konu Sahibi
en azında %40 zararı olacak ya o zaten Apple'a biraz can sıkıntısı yapar ki yalnızca 114milyonluk nüfusa sahip Meksika da bu derece bir zarar alması Apple'ın iştahını kaçıracaktır!
Aynen ayrıca bundan sonraki ürünleri meksikada pazarlayamacak.

ugur1000

Üye
iphone 1998, apple 1976 çıktı isim ne olursa olsun ısırılımış elma logusu yeter
onlarda kasayı değiştirsinler ısırılmış armut olsun yada ısırılmış hıyarda olur çok yaratıcıyım

- - - Eklendi - - -

Rica ederim Yunus ama öyle deme 114milyon nüfusu olan bi ülke az değil yani, her halükarda zararı olacaktır.
yani 80.000 lik nüfusu olan bayburt şehrinde bile insanların %30 u apple kullanıyor

Konu Sahibi
Isırılmış armut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...