Haber Meizu Türkiye’den Karalama Haberlerine Resmi Açıklama Yapıldı

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Meizu Türkiye’den Karalama Haberlerine Resmi Açıklama Yapıldı
Meizu Türkiye distiribütöründen sosyal mecradan yapılan olumsuz ve karalayıcı haberler hakkında suç duyurusu yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Çin’li Meizu firması geçtiğimiz yıl gündemi oldukça meşgul eden ve Türkiye mobil cihaz pazarının hareketlenmesine neden olan firma olmuştu.

Türkiye distiribütörü ile ilgili son zamanlarda gerek sosyal mecralarda, gerek internet ortamında bir çok iddia ortaya atılmıştı. Firmanın bu duruma kayıtsız kalmayarak gerekli tüm yasal haklarını kullanacağını, sorumlular hakkında ise savcılığa suç duyurusunda bulundukları bilgisi paylaşıldı. Meizu Türkiye yetkilileri tarafından oldukça sert mesajlar içeren basın açıklaması sosyal ağ hesabından da duyuruldu.



Ürünler ile ilgili yaşanan tedarik sıkıntıları nedeniyle bir çok kullanıcı tarafından soru yağmuruna tutulan firma yetkilileri, kısa sürede konu ile ilgili net açıklamalarda bulunmuştu. Yoğun ilgi karşısında tedarik sürecini iyi yönetememekle suçlanan firma, bu konuda yapılan yersiz ve temelsiz açıklamalara itibar edilmemesi konusunda tüketicileri bilgilendirdi.

Ayrıca yapılan duyuru sırasında tüketicilerine farklı markaları da ülkemize getirmek için çalışmaların sürdüğü belirtiliyor.
 
Tepkiler: Furkan Emekli ve Esendağlı
Eee başarılıysan getir telefonu
 
Tedarik sürecini bırak ta , bu telefonlardan alanlar garantiye gittiklerinde ne ile karşılaşacaklar çok merak ediyorum. O zaman da savunacaklar mı meuzi meuizi diye...
 

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değerli arkadaşlarım firma bu konuda işi oldukça sıkı tutuyor. Garanti konusunda sıkıntılar üst düzey amiral telefonlarda da oluyor. Bu nedenle tahtakale'den telefon alınıyormuş izlenimi kafalarda oluşmaması daha iyi bence