Haber Meizu Türkiye’den MX4 Pro Hakkında İlk Açıklama Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Meizu Türkiye’den MX4 Pro Hakkında İlk Açıklama Geldi
Çin’li firmadan lansman öncesi yeni cihaz bilgileri gelmeye devam ediyor.

Meizu Türkiye‘nin düzenleyeceği MX4 lansmanı öncesi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Ülkemizde mobil pazara MX4 modeli ile girmeye hazırlanan Çin kökenli firma Meizu, kısa bir süre önce cihazlarının online satış adresini açıklamıştı. Mobil cihazları merak konusu olan firmanın birbiri ardına yaptığı açıklamaları ve sorulara kısa sürede verdiği yanıtları ile ilgileri şimdiden üzerine toplamış durumda. Mobil cihaz kullanıcılarının merakla beklediği bir diğer modeli olan MX4 Pro ile ilgili açıklama geldi.

Meizu firmasının hali hazırda Çin‘de satışta olan modelinin ülkemize ne zaman giriş yapacağı merak konusuydu. Meizu Türkiye sosyal ağ hesabından yaptığı açıklamada, ürünün Avrupaversiyonunun henüz hazır olmadığını ancak bunun kısa sürede gerçekleşeği yönünde oldu. Üretim aşamasında olan modelinin Avrupa pazarında büyük ilgi görmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Pro modelinin donanım özellikleri nedir?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sizce Türkiyeye kaçtan girer?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Exynos mu?

• Beğen
Tepkiler: Dede
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O cihaz Türkiyede tutmaz. Net.

lazye

lazye

Üye
Ekranı full hd tutsalardı keşke :(

98farom98

98farom98

Üye
Tasarım iyi sayılır ama özellikler bakımından exynos kötü olmuş bana göre

lazye

lazye

Üye
Niye exynos kötü ?

98farom98

98farom98

Üye
Bana göre snap işlemci ile gelseydi iyi olurdu

lazye

lazye

Üye
Snapta ısınma problemi var

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Nerde cinli firma veya mobil konusu olsa aklıma Nokia geliyor. :D anlaşmış olmasın ;)

PriZm

PriZm

Üye
Exynos çipsetinin ilk defa Samsung dışında bir markada kullanıldığını görüyorum. İlginç olacak.

• Beğen
Tepkiler: lazye
erko merko

erko merko

Üye
Exynos çipetler her zaman en iyisidir bana göre ama bu telefonda kullanılan model 2k ekran için yetersiz 1080p olsaydı tadından yenmezdi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Bu telefon yanlış hatırlamıyorsam çoğu yeri toplamaydi

Hodor

Üye
sonuçta androyid ne kadar çekirdeği olursa olsun kasar en iyi lumiya 2 çekirdekle bile akıyo :)

Üst Alt