Meizu MX6, Çin’de sertifikasyon sürecinde göründü

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Meizu MX6, Çin’de sertifikasyon sürecinde göründü
Meizu’nun yeni amiral gemisi Nisan ayı içerisinde resmi olarak duyurulabilir…



Geçtiğimiz sene, bir önceki seneye göre akıllı telefon satış rakamlarını önemli ölçüde artıran Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu bu sene de ilgi çekici modeller sunacak ve bunların başında da yeni amiral gemisi Meizu MX6 gelecek.



Bu yeni akıllı telefon gelen bilgilere göre yakında resmi olarak duyurulacak ve Meizu hazırlıklarına da devam ediyor.

Meziu MX6 hakkında bilgiler gelirken, şimdi de Çin’de M68Q1 model numarası ile akıllı telefon GSM / TD-SCDMA / WCDMA / CDMA2000 / TD-LTE / FDD-LTE desteği içerdiği yönünde sertifikasyon sürecinden geçti. Bu cihazın Meizu MX6 olduğu iddia ediliyor.

Henüz Meizu’nun bu yeni akıllı telefonu hakkında kesin bilgiler bulunmazken, iddialara göre MediaTek’in 10 çekirdekli işlemcili Helio X20 yonga setinden güç alacak. 3GB sistem belleği içerecek olan akıllı telefon ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Yeni akıllı telefonun Quad HD yerine daha çok performans sunacak olan Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacağı ifade ediliyor. 4.000mAh batarya içerecek olan akıllı 21MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile gelecek. Ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olacak.

Son gelen raporlar Meizu’nun bu yeni akıllı telefonunu Nisan ayı içerisinde sunacağı şeklinde, ancak bu bilgi de henüz kesin değil…




Meizu MX6, Çin’de sertifikasyon sürecinde göründü - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Servisleri Adam Olmadıkça Parçaları Yayılmadıkça Kullanılmaz
 


Üst Alt