Meizu MX6, Çin'de büyük ilgi görüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Meizu MX6, Çin'de büyük ilgi görüyor
Bu ay bir çok yeni akıllı telefon duyuru gelirken, bunlardan bir tanesi de Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu'nun sunduğu MX6 adındaki akıllı telefon oldu. Uzun süredir hakkında bilgiler gelen cihaz, tasarım olarak ise firma tarafından yine bu sene içerisinde sunulan Meizu Pro 6 adındaki üst seviye cihaza benzer olduğunu söyleyebiliriz.



Bu yeni akıllı telefon dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olarak da dikkat çeken Çin'de 30 Temmuz tarihi itibari ile satışa sunulacak.

Meizu, satışa sunmadan önce kayıta da cihazını açarken, gelen bilgilere göre sadece bir gün içerisinde 3.2 milyon kayıt gelmiş durumda. Ancak kayıtta ödeme yapılmadığından daha az sayıda bir satışın gerçekleşeceğini söyleyebiliriz. Fiyat ise RMB 1,999 ($299) olarak belirlenmiş.

Meizu MX6 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş. Ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi, microSD kart ile de arttırılabilmekte.

12MP dual LED flaş destekli arka kamera Meizu MX6 akıllı telefonda yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. 3.060mAh bataryaya sahip olan akıllı telefonda yonga seti on çekirdekli işlemciliMediaTek Helio X20 olarak yer alırken, işletim sistemi de Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.
Meizu MX6, Çin'de büyük ilgi görüyor
 


Üst Alt