Öneri Meizu Mx4 aldım ilk şarj?

Sponsorlu Bağlantılar

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
Meizu Mx4 aldım ilk şarj?
İlk şarjı kac saat tutayım telefon pazartesi elimde

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
O saçmalıklar bitti dostum o devir kapandı aldığında olan şarjı bitir sonra tekrar fulle. Şunu yaparsan iyi olur. Mesela gece tamamiyle prizde kalmasındansa saat 10'da tak şarja veya 9 'da 11 de tahminimce tamamlanır şarj. Daha sonra sabaha kadar % 100 vaziyette beklemede kalsın gün içinde % 20'nin altına inmedikce şarj etmemeye çalış. Böyle yaparsan bataryan 2 yılı en iyi şekilde tamamlar. :oke:

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
O saçmalıklar bitti dostum o devir kapandı aldığında olan şarjı bitir sonra tekrar fulle. Şunu yaparsan iyi olur. Mesela gece tamamiyle prizde kalmasındansa saat 10'da tak şarja veya 9 'da 11 de tahminimce tamamlanır şarj. Daha sonra sabaha kadar % 100 vaziyette beklemede kalsın gün içinde % 20'nin altına inmedikce şarj etmemeye çalış. Böyle yaparsan bataryan 2 yılı en iyi şekilde tamamlar. :oke:
Hocam cok sağol ıygulıcam iyi bi telefon mu sence aldıgım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
%100 olunca çek fişten bu kadar. Hayırlı olsun.

erdiozgor

erdiozgor

Üye
    Konu Sahibi
%100 olunca çek fişten bu kadar. Hayırlı olsun.
Sağolun umarım ıyı bı tercıh yapmısımdır. Bu tel bu kadar iyiyken neden her yerde yok telefoncuların hiç bırınde yok acaba sıkıntılı diye mi

0MG90

0MG90

Üye
Sağolun umarım ıyı bı tercıh yapmısımdır. Bu tel bu kadar iyiyken neden her yerde yok telefoncuların hiç bırınde yok acaba sıkıntılı diye mi
Sadece Dijitalmarket satıyor ondan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Satılmama sebebi biraz markacılık birde fazla ün yapmamış bir firmanın cihazlarını getirseler satamama gibi bir durum olursa zarar ederler.

byAndroid

byAndroid

Üye
Hayırlı olsun çok sağlam güzel bir telefon

Üst Alt