Meizu 5S akıllı telefonun fiyatı ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Meizu 5S akıllı telefonun fiyatı ve teknik özellikleri ortaya çıktı
Çinli Meizu, 2017 ile birlikte yeni modellerini sunmaya hazırlanıyor ve kısa süre önce firmanın sızdırılan yol haritasına göre de ilk gelen model Meizu M5S olacak. Bu akıllı telefon, geçtiğimiz sene sonlarına doğru Meizu tarafından pazara sunulan Meizu M5 adındaki akıllı telefonun biraz daha yeni versiyonu olarak karşımıza gelecek.



Meizu M5S akıllı telefon kısa bir süre önce Çin'de sertifikasyon sürecinde TENAA'da ortaya çıkarken, akıllı telefonun hem tasarımını gözler önüne seren görseli ortaya çıkmış, hem de teknik özelliklerine dair bilgiler gelmişti.

Şimdi de Meizu M5S için oluşturulmuş bir poster görseli sızdırıldı. Baktığımızda cihazın bazı önemli teknik özelliklerinin bu posterde yer aldığını görüyoruz. Buna göre akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde IPS dokunmatik ekran le geliyor. Ayrıca çift SIM kart desteği de Meizu 5S'de yer almakta. Diğer bilgiler ise cihazın 4G LTE bağlantısı, mCharge hızlı şarj ve mTouch parmak izi tarayıcısını içerdiği şeklinde.

Meizu M5S akıllı telefon sekiz çekirdekli işlemcili yonga setine sahip. Belirtilmese de büyük ihtimalle MediaTek MT6753 olacak. Ayrıca fiyat da 999 Yuan ($145) olarak belirlenmiş.

TENAA üzerinden daha önce gelen bilgilere göre Meizu M5S 2GB / 3GB / 4GB sistem belleği ve 16GB / 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi olarak farklı seçeneklerle sunulacak. 13MP arka kamera,5MP ön kamera, 2.930mAh batarya, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi diğer önemli özellikler olmakta.

Meizu 5S akıllı telefonun fiyatı ve teknik özellikleri ortaya çıktı
 


Üst Alt