Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Yıldız Oliveira G.Saray'da
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem
Üye
Adnan Polat dün açıklama yapmıştı.Gazetelere bakılırsa günde 100 tane adam Galatasaray a transfer ediliyor.Onlar gelseydi 20 tane takım ortaya çıkardı.Artık onları yalanlamaktan yorulduk,uğraşmıyoruz
Benim Fotomaç'la herhangi bir bağlantım yok ki savunmasına geçeyim.Sadece bahsettiğiniz gibi her haberi balon değil.Her çıkan habere aa bu Fotomaç'ın haberi öyleyse balon haber demek yanlış bunu anlatmaya çalıştım ama ne yazıkki konu yanlış yerlere gitti.
Ayrıca burası takımlarla ilgili sadece haberlerin verildiği bir forum değil.Burda sadece doğru haberleri ekleme zorunluluğu yok.Ekliyeceğimiz haberlerin kaynağının belirli yerler olması gerekmiyor.Balon haber dahi ekleyip doğruluğu veya yanlışlığı üzerine tartışabiliriz...
doğru geçen sene baroşada yalan haber demiştiler adam geldi
emre_1905_gs
Üye
abi mehmet yıldız neyse de oliviera gelemeyecek artıq çünkü real betis açıklama yapmış.Oliviera yı fenerbahçe istemişve vereceklerini söylemişler.Ama oliviera nın galatasaraya gelmesini çok isterdim
ArtOfVictory
Üye
bak işte buna katılıyorum
emre_1905_gs
Üye
saol
-LiveYourLife-
Üye
Ne güzeL haberi heyecanLa okumuştum ama sonunda Fotomaç yazısını görünce bütün hevesim gitti
Doğan yanLış anlama sözüm sana değiL