Mehmet Yıldız Oliveira G.Saray'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
Adnan Polat dün açıklama yapmıştı.Gazetelere bakılırsa günde 100 tane adam Galatasaray a transfer ediliyor.Onlar gelseydi 20 tane takım ortaya çıkardı.Artık onları yalanlamaktan yorulduk,uğraşmıyoruz ;)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Benim Fotomaç'la herhangi bir bağlantım yok ki savunmasına geçeyim.Sadece bahsettiğiniz gibi her haberi balon değil.Her çıkan habere aa bu Fotomaç'ın haberi öyleyse balon haber demek yanlış bunu anlatmaya çalıştım ama ne yazıkki konu yanlış yerlere gitti.

Ayrıca burası takımlarla ilgili sadece haberlerin verildiği bir forum değil.Burda sadece doğru haberleri ekleme zorunluluğu yok.Ekliyeceğimiz haberlerin kaynağının belirli yerler olması gerekmiyor.Balon haber dahi ekleyip doğruluğu veya yanlışlığı üzerine tartışabiliriz...

İyi forumlar saygılar...

:oke:

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
abi mehmet yıldız neyse de oliviera gelemeyecek artıq çünkü real betis açıklama yapmış.Oliviera yı fenerbahçe istemişve vereceklerini söylemişler.Ama oliviera nın galatasaraya gelmesini çok isterdim

ArtOfVictory

ArtOfVictory

Üye
bak işte buna katılıyorum :)

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
saol

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Ne güzeL haberi heyecanLa okumuştum ama sonunda Fotomaç yazısını görünce bütün hevesim gitti :ehe
Doğan yanLış anlama sözüm sana değiL :)

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Ne güzeL haberi heyecanLa okumuştum ama sonunda Fotomaç yazısını görünce bütün hevesim gitti :ehe
Doğan yanLış anlama sözüm sana değiL :)

:ehe yok abi yanlıs anlamam zaten bilerek yazdım fotomaç diye bende :D

arslansem

arslansem

Üye
Şu konuya yorum yazıp üste taşımayın lütfen herkes gerçek sanıyor :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...