G.Saray için büyük övgü ve 3 isim!

Sponsorlu Bağlantılar

Kdr05

Kdr05

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray için büyük övgü ve 3 isim!
Şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedeflere koşmak isteyen Galatasaray için İtalya'dan büyük övgü ve 3 transfer iddiası geldi.



Bu sezon ligde şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyen, Şampiyonlar Ligi'ne de çeyrek finalde veda eden Galatasaray için Avrupa basını da övgüler düzmeye devam ediyor.

Son olarak İtalya basınından köşe yazarı Vincenzo Galdieri, sarı-kırmızılı takımı inceledi ve Ünal Aysal'ın başkanlığında yükselişe geçen takımın Avrupa'da ses getirebilmek adına yeni bir projenin peşinde olduğunu ifade etti.

Aysal'ın projesinin Real Madrid gibi 'yeni' yıldızları kadroya katarak devleşmek olduğu söylenen yazıda, sarı-kırmızılı takım için 'Galatasaracticos' ifadesi kullanıldı. İtalyan gazeteci ayrıca G.Saray'ın transfer listesinde bulunan isimlerin Arjen Robben, Kolo Toure ve Gonzalo Higuain olduğunu belirtti.

İşte Galdieri'nin o yazısı...

"Rus işadamları ve Arap şeyhlerinin dışında, artık yeni bir ekonomik süper güç ortay çıkmaya başladı ve üst düzey oyuncuları kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Hiçbir şey olmuyormuş gibi davranmak gereksiz; Galatasaray büyümeye başladı. Son döneme kadar, Türk takımı Avrupa'da sorun yaşayan ya da altın bir emeklilik kovalayan oyuncuların durağıydı. Artık her şey değişti. Son yıllarda Felipe Melo, Muslera ve Eboue kadroya katıldı. Ve patlama birkaç ay önce Sneijder ve Drogba ile birlikte yapıldı. Yolu açtılar, ancak en iyisini daha göstermediler. Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline yükseldiler ve proje burada bitmedi. Gelecek sezon için gerçekten büyük şeyler yapmayı kafaya koydular ve birçok oyuncuyu takibe almış durumdalar.

Türkiye'nin Galacticos'u gittikçe vahşileşiyor. En iyi seviyeye yükselmek için hızlanıyorlar. Kaynaklar son yıllarda kısıtlıydı, ancak yeni statla birlikte rahatladılar. Sadece yıldız transferleri ile değil, aynı zamanda organizasyon ve mantalite ile de Avrupa'nın büyükleri arasında yer almaya yaklaşıyorlar. Takımın başında idolleşmiş bir isim, Fatih Terim var. Türkiye'de şampiyonluk kupası gelecek sezonun daha büyük başarılarla geçebilmesi için bir basamak. Rüyaları gerçeğe dönüştürebilmek için tabii ki para lazım.

Defterdeki ilk isim oldukça bomba: Arjen Robben. Hollandalı oyuncu Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonra ayrılabilir. Türkler'in listesinde bir numaralı isim o ve Wesley Sneijder'in varlığı onu İstanbul'a getirebilmek adına önemli bir referans. Bayern 20 milyon euro bonservis istiyor, ancak 'Galatasaracticos' bunu ödemeye hazır. Robben Münih'ten ayrılacaksa onu transfer edebilecek birkaç kulüp var, G.Saray da onlardan biri. Ancak daha da fazlası var. Robben başkan Ünal Aysal'ın tek hedefi değil. Defans için Manchester City'den ayrılacak Kolo Toure ismi var. Ve ayrıca Real Madrid'den ayrılacağı resmi olarak açıklanan forvet oyuncusu Gonzalo Higuain de Türkler'in rüyalarını süslüyor. Şu andan itibaren, G.Saray'ın mottosu şu olacak: 'Eğer hayal edersen, gerçekleştirirsin". Özellikle de banka hesabın sana 32 dişiyle birlikte gülümsüyorsa..."
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
robben gelse harika olur ama umudum yok
 
Ramatata

Ramatata

Üye
Forvet dolacak takım :)
Bu gidişle umarım bunlardan biri gelir
 
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
robben çok pahalı
 
WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Stoper, solbek :)
 


Üst Alt