Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Mehmet Topuz F.Bahçe'de

Mehmet Topuz transferinde arap saçına döndü !.. Dün akşam Beşiktaş ile anlaşan ve "Fenerbahçe de beni istedi ama Beşiktaş daha samimiydi. Ben zaten Beşiktaşlıydım ve artık Beşiktaş'ın futbolcusuyum" diyen Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin oldu !.. Kayserispor Kulübü, Beşiktaş ile anlaştığını söyleyen yıldız futbolcunun bonservisini 5 milyon Euro ve Gökhan Emreciksin karşılığında Fenerbahçe'ye verdi..

RESMİ AÇIKLAMA
Bu arada sarı lacivertliler "Mehmet Topuz Fenerbahçe’de" başlığıyla resmi internet sitelerinden bir açıklama yaptılar. Açıklamada "Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir. Kamuoyuna Duyurulur." denildi.

"BEŞİKTAŞLIYIM" DİYEN TOPUZ NE YAPACAK?
Ancak Fenerbahçe'nin açıklamasında Mehmet Topuz ile anlaşıldığı yönünde bir ifade yer almıyor. Dün geceden beri ısrarla Beşiktaşlı olduğunu ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini söyleyen Mehme

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR ve tragedie

Cynical

Cynical

Üye
Bu tam gol olmuş yalnız.. Hem Beşiktaş'a, hem de Topuz'a... Bu işe de en çok Trabzon'lular sevinmistir.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
vay be adam bir dünya dedi ben bjkliyim felan işe bak şimdi

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
O kadar Bjk liyim demiş ama Fb ye gidecek sanmıyorum orda başarılı olamaz.......

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Öncelikle Kaan kardeşim konu için teşekkürler ilk burada gördüm girer girmez :)

Gelelim Mehmet Topuz ' a. Beşiktaşlıyım diye bas bas bağırdı televizyonlarda.. Beşiktaş bölümün de transfer karmaşası adında başlıkta lig tv söylenenleri eklemiştim orada da gözüküyor.. Fenerbahçeye yakışmadı kesinlikle..Beşiktaşı istiyorum diyen parayı tercih eden bir kişiyi neden tekrar dan gündeme alıp transfer ettiklerine inanamıyorum.. İyi mi oldu kötü mü oldu birşey diyemiyorum...Futbolculuk olarak yorumlarsam hırslı savaşcı bir oyuncu. Hayırlısı olsun ne diyeyeyim ..!

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ben tişikkür ederim :)

Bence çok iyi bir oyuncu Galatasaray a gelsin isterdim...

Doğan

Üye
bu ahber doğrumu ?

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Ligtv.com.tr nin özel haberi yanlış olacağını sanmıyorum...

--------------- Ekleme ---------------

Resmi siteden açıklama geldi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE ' DE .

Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Doğan

Üye
MEHMET TOPUZ FENERBAHÇE ' DE .

Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir.

Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

sitede de açıklanmış teşekkürler ali abi tüm fb camiasına hayırlı olması dileğiyle :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya zaten Fenerbahçe ile görüşmüş hem klübü hemde kendisi.Klübü de pazartesi gününe kadar fenerbahçeye söz vermiş öncelik sizindir diye...Beşiktaşın hiç arada ortada bile yokken direk oyuncuyla teması girmesi anlaşması + futbolcuya söyleyip canlı yayında şunları şunları canlı yayında söyle diye tembihlemesi , maksat fenerbahçeyi saf dışı bırakmak bu etik değildir dedi menejerleri.( bunu ben değil kayseri menejeri canlı yayında söylüyor ) . Transferin bu boyutları gelmesi , getirmesi beşiktaş klübüne yakışmadı.

Atakan

Atakan

Üye
Yusuf Şimşek transferi gibi oldu.
Beşiktaşlıyım diyen biri Fenerbahçede ne yapabilir ki?
Herşeyden önce yararı olmayacağı görüşündeyim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Profosyonel oyuncular bence tuttukları takımı içinde saklamalılar .

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
niye başarılı olmasın yusuf trabzonla anlaşmıştı son anda bjk ye gitti başarılı oldu maç oynanmadan kimin kazanacagı belli olmaz eğer birinin arkasından iş çevirirsen sonuç böyle olur Bence mehmet topuzu sevmeme rağmen yönetimin bu dik duruşundan dolayı tebrik ederim

arslansem

arslansem

Üye
Noluyo kardeşim ya :ehe

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Işler iyice karıştı. Burada mehmetin vereceği karar ve göstereceği fedakarlık çok önemli.
Peki ne olacak?
1. Mehmet " ben fenerbahçede oynamam derse ve fenerbahçede izin vermezse 1 sene boyunca futbol oynamaz, fenerbahçe buna hiçbirşey yapamaz ve yaklaşık 7.5 milyon EURO zarara girer ve mehmet topuz ise 1 sene futboldan uzak kalır.

2. Mehmet topuz fenerbahçede oynamayı kabul ederse 1 yıl boyunca fenerbahçede oynar.

3. Fenerbahçe ile Beşiktaş transferde anlaşırsa ve Fenerbahçe mehmeti satmayı kabul ederse belirlenecek ücretle Mehmet Besiktasa transfer olur.

Ilerleyen hünkarde ne olacağını göreceğiz.

greenmile

greenmile

Üye
Fenerin yerinde olsam izin vermem bjk ye gitmesine ya oynama futbol 1 sene zaten beşiktaşta bir sene futboldan uzak kalmış adamı almaz maksat gıcıklık değil mi...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Fenerbahçe 7 milyon euro gibi zararı göz önüne alamaz diye düşünüyorum. Lakin mehmeti de kadrosuna katması biraz zor gibi. Katsa bile tam verim olabilirmi bilemem. Temennim iki tarafın anlaşması ve futbolcumunda isteği doğrultusunda Beşiktaşta oynaması. Şunu hiç unutmayın ki isteksiz oynayan bir yıldız 2 lig futbolcusu gibi oynar. Istekli oynayan 2 lig futbolcusu ise yıldız gibi oynar. Mehmetin bu kadar şeyden sonra fenerbahçeye gitse bile helal olsun. Sevdiğim futbolcu, kendi kariyerini düşünmeli. 1 sene futbol oynamamasına karşıyım. Hiçkimsenin bu futbolcuyu 1 sene boyunca boş kalmasına müsade edemez, ettiremez. Herşeyin hayırlısı.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
aynen öyLe son keLimen gibi Herşeyin HayırLısı ama oynayacak oLan futboLcu bırakında futboLcu versin kararını. fb haksız

arslansem

arslansem

Üye
Dün ntvspor da canlı bağlantı varmış.ölsem Fenerbahçe de forma giymem falan.Bi an düşündüm bu Galatasaraylı mı ne :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt