Megaupload ülkelere Free özelligine Kota Koydu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
Megaupload ülkelere Free özelligine Kota Koydu
Arkadaşlar megaupload Türkiyeden gelin iplere direk bloke ederek Premium hesaba yönlendirmektedir.. Bu yüzden sorun yaşanmakta ve halen devam etmektedir

Hide ip platiniun die bir program var onu yüklüyoruz

****** : BFD4865E7A9D2C20

Programı Yükledikten sonra firefox ie gibi pencereleri kapatıp tekrar acıyoruz ki ipmiz gizlensin sonra linkimize gidiyoruz bakıyoruz geri sayıma başlamış
gerisayım bitince tıklıyoruz DOWNLOAD HAZIIR

Bu bir ip gizleme programıdır.. İndirme yapacağınız zaman veya ip nizi gizlemek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz .. Programı kullanmak istemediğiniz zaman Stop Hide Id yazan yere tıklayın program devre dışı kalır

not:(ç)alıntıdır....

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine Sağlık..

^^AnaCOnDA^^

Üye
Sağol ellerin dert görmesin

onur_poy

Üye
sağol güzel emeğine sağlık ama artık megaupload kullanılmaz buna alternatif olarak hemenpaylaşı öneririm çok güzel bi paylaşım sitesi
hem türkçe hem de sınır yok

UndeRqRo.uNd

Üye
evet ben de farkettim türkiyeye kota vardı bu işe yaracaktır teş.

cumcum23

Üye
zaten hiç sewmiyom megauplaodı

hiçbirini sewmiom

emere

Üye
hemenpaylaş çok yavaş en iyisi rapidshare cookiesi silip sınırsız download yapabilirsin kikask sanada tşk program için

amedian

amedian

Üye
deli etti zaten beni dun bi film yukledim ark.lar indirsin diye bugun yazmıs birisi sorun cıktı diye ula dedim ben 2 saatte yukleyim, sen kalk 2 dk da turkiyeden yuklenmez de tepem attı ha, ii oldu bu program dostum saol ellerine saglık

UndeRqRo.uNd

Üye
<div class='quotetop'>(emere &#064; Jan 21 2006, 04&#58;15 PM) [post=258414]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hemenpaylaş çok yavaş en iyisi rapidshare cookiesi silip sınırsız download yapabilirsin kikask sanada tşk program için
[/b][/quote]

cookie silmekle işler olmuyor. adam ip ni alıyor cookileri silsen ne yazar .

hasisa

hasisa

Üye
eyvallah

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
eywallah dosrum sadece megaupload değil rapidshare içinde kullanabilirsiniz

®BiGDeViL®

Kapalı Hesap
dostum çook sağol rapid de gerçekten çok işime yarayacak bu program .....sonunda istediğim oldu

madhead

madhead

Üye
Arkadaşlar megaupload Türkiyeden gelin iplere direk bloke ederek Premium hesaba yönlendirmektedir.. Bu yüzden sorun yaşanmakta ve halen devam etmektedir

Hide ip platiniun die bir program var onu yüklüyoruz

Ser_ial : BFD4865E7A9D2C20

Programı Yükledikten sonra firefox ie gibi pencereleri kapatıp tekrar acıyoruz ki ipmiz gizlensin sonra linkimize gidiyoruz bakıyoruz geri sayıma başlamış
gerisayım bitince tıklıyoruz DOWNLOAD HAZIIR

Bu bir ip gizleme programıdır.. İndirme yapacağınız zaman veya ip nizi gizlemek istediğiniz zaman kullanabilirsiniz .. Programı kullanmak istemediğiniz zaman Stop Hide Id yazan yere tıklayın program devre dışı kalır

Alıntıdır....

RockFord Fosgate

Üye
nıye kapandıkı?????turkıyedekıler ne yaptı??

madhead

madhead

Üye
evet aynı yerden çalmışız hemde..1-2 gündür siteye doğru dürüst girmiyorum görmemiştim senin konuyu..

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
olsun fazla blgi göz cıkarmaz acaba neden kapattılar onu öğrenmeye calışıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt