MegasXLR ile ilgili Lütfen Destek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
MegasXLR ile ilgili Lütfen Destek!
Megas XLR çizgi dizisi 15 Ocak 2005 tarihinde yayından kaldırılmış olmasına rağmen hala sevenleri bayağı fazla..
Tekrar yayına girmesini istiyoruz bunun için facebookta bir etkinlik düzenledim herkesin desteğini bekliyorum

Kod:
Megas XLR, (XLR, eXtra Large Robot  kısaltması) Cartoon Network Stüdyoları tarafından yapılan Cartoon  Network'un yan kuruluşu olan Toonami'de yayınlanan ve daha sonra  yayından kaldırılan Amerikan animasyon televizyon dizisi. Dizi  Türkiye'de Cartoon NetworkTürkiye kanalında gösteriliyor

Yapımcıları  George Kristic ve Jody Schaeffer'dir. Punk ve Rock kültürünü taşıyan  dizi 1 Mayıs 2004 tarihinde başlamış ve 15 Ocak 2005 tarihinde yayından  kaldırılmıştır. Megas XLR şu anda DC Comics'in çizgi romanlarından  biridir ve hikâyeleri dizinin yardımcı yapımcısı George Kristic  tarafından yazılmaktadır.

Dizinin ilk olarak kararlaşıtırılan adı  Lowbrow, Cartoon Network'un 2002 yaz festivalinde yayınlanan ilk  bölümünde kullanıldı. Dizi, popülerleştikten sonra adı Megas XLR olarak  değiştirildi.

Dizi yayından kaldırılmadan önce karakterler 3 ve 2  boyutlu olarak bilgisayarla tasarlanmış görüntü (CGI) ile  oluşturuluyordu. MMORPG Cartoon Network Universe: Fusion Fall' da ise  Megas Goat' ın çöplüğünde zehirlenmiş bir şekilde ayakta duruyor.
Facebook sayfası :
Etkinlik :

TÜM MEGASXLR SEVENLERİ BEKLİYORUM :yuru
MEGASXLR 4EVER :yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kaç yaşındasın sen :D o ne saçma bi çizgifilmdir öyle :D
sinemaya gider transformers 3'ü izlerim daha iyi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
kaç yaşındasın sen :D o ne saçma bi çizgifilmdir öyle :D
sinemaya gider transformers 3'ü izlerim daha iyi

Sana hak verecektim ama biraz izledim az bi aksiyon var gibi geldi. Yani bıkmadım izlerken. Bu kadar destek olunacak neyi varki çizgi filmin :allalla: ??? . Belki konuyu açanın bildiği birşey vardır yoksa :d:

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
Videolarını izleyin anlayacaksınız özellikle soundtrackları
metal müzik çalıyorlar dizide :aha: karakterimiz tembel yemek yiyiyor küçüklüğünden beri atariler ile oynuyor çok süper intikam alıyor harika ++ ötesi birşey bilenler yazsın lütfen :yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bildiğin çocuk şeyi işte yok kız geleckten gelir yok kahramanımızın yakın arkadaşı vardır falan vs. aksiyon var ama çekici değil anlatabiliyo muyum.
metal müzikleri sevdim ama :ehe

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin çocuk şeyi işte yok kız geleckten gelir yok kahramanımızın yakın arkadaşı vardır falan vs. aksiyon var ama çekici değil anlatabiliyo muyum.
metal müzikleri sevdim ama :ehe
Ne yapalım tarzın değil :evet:
ama izlersen seveceğine eminim fakat nette hiç türkçe dublaj yok :D

----------Eklendi @ 00:25:33 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ----------

Punk ve Rock kültürünü taşıyan dizi
süper :yuru:yuru

ultrayer6

ultrayer6

Üye
bana 8k çözünürlüğünde (8192 × 4320 pixel) bulursan izlerim :D

Nef'i

Nef'i

Üye
    Konu Sahibi
çok eski bir dizi :kop:
ama bazen cartoon network tvde çıkıyor

----------Eklendi @ 09:53:18 ---------- Yazıldı @ 09:51:39 ----------

İzlemiyorsanız bile destek olun :nono: :op:

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaş ilkokullu.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Arasıra mı Cartoon Network'de çıkıyor? Yaw benim küçük kardeşim her televizyonu açtığında o çizgi filmi görüyorum. Tekrarlarını izlemekten bıktım. Ezberledim bütün bölümlerini (bizim evde en çok küçük kardeşim tv izler o da kendine göre işte :ehe )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Vay Megas :tebessüm:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hortingen olmuş konu

Revengeful

Emekli Yönetici
Komikti :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konudakiler hep banlanmış :allalla:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Kaçalım :kac:

(Kaçıncı konudan çıkışım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt