Başlığı değiştirelim bariMegan Fox mu yoksa Adriana Lima mı daha çok kıskanılıyor
![]()
Buna katıla katıla gülerim işte. Gördüğün şey gerçek bişi değil diyorum Atacım. Çöldeki seraptan farksız. Koy balığını onun güzelliğini kıskanalım tamam ama olmayan için ben hiç bir şekilde bir duygu beslemem. Sen beslersin
evet çok güzel gerçekten
bu ondanda güzel
)biraz makyaj biraz cilve düzgün bi fizik ve doğru seçilmiş kıyafetler bi çok kadını çekici hale getirebilir die düşünüyorum..tamamen aynı fikirdeyim canımMakyajın etkileri su götürmez bi gerçek tabiki de...![]()
ztn erkeklerin geneli daha çok bayanın güzelliğine değil de seksepalitesine tav olurlar e onun için de çok güzel olmaya gerek yok..(ama bariz çirkin olmicak tabiki)biraz makyaj biraz cilve düzgün bi fizik ve doğru seçilmiş kıyafetler bi çok kadını çekici hale getirebilir die düşünüyorum..

Sen haline gülBuna katıla katıla gülerim işte.
Bak yasminoz'a nasıl da biliyor işi 

Bu kadınlar genel estetik değerlere göre güzel bulunuyorlar, istediğin kadar şikâyet et 

Bak yasminoz'a nasıl da biliyor işi
bu kadın ya makyaj yapmasa ne olurmuş![]()

Makyajın yakışmadığını söylemedimki ben. Eğer bütün mesajlarımı okusaydın bunuda görürdün.Sen haline gülBak yasminoz'a nasıl da biliyor işi
Güzelmiş de değilmiş de...
"Makyajın yakışması" diye bir kavram var... Her şey "boya" ile güzel yapılabilseydi düz duvara tırmanmak deyimi gerçek olurdu
Kadını güzel kılan yüzü-orası-burası değildir.
Birisini "güzel" kılan, diğerlerinin onu güzel bulmasıdır. Diğerlerinin neyi güzel buldukları da değişir... Tavır, bakış, duruş, kendine güven, oran...Bu kadınlar genel estetik değerlere göre güzel bulunuyorlar, istediğin kadar şikâyet et
1) Yüzlerce milyon erkeğin beğendiği kişiler bunlar.
2) Sen erkek de değilsin
Bunun adına kıskanmak deniyor ama neyse...
Gerçek değilmiş de, serapmış da...
Haklısın, bence de gerçek olamayacak kadar güzeller![]()
Birisine güzel yada çirkin demem için cinsiyet değiştirmeme gerek yok. Benim güzellik anlayışım seninkinden farklı. Eğer kadın yüzünü yıkadığında da güzel duruyorsa bence gerçek güzel o dur. Ünlüler genel estetik değerine göre güzel bulunuyor öylemi? Buyur sana genel estetik kavramına göre güzel bulunan bir kadınBadana yakışıyor kadına![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()
Bak işte o kadın güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu kadar olur habere bakboşuna favorilerim arasında değil
![]()
10 estetik ameliyatla kendine gelir bence
bu kadın ya makyaj yapmasa ne olurmuş![]()
Bunun erkek versiyonu yokmu , konu dışına baktım baktım bulamadım![]()

megan tabıkıde![]()