Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?

• Kullanılan toplam oy
    149
levasinay

levasinay

Üye
megan daha tatlı gibi :p

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlığı değiştirelim bari :d: Megan Fox mu yoksa Adriana Lima mı daha çok kıskanılıyor :muha:

minoo

minoo

Üye
ayy hiç sorma kıskançlıktan öleceğiz Ata :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Biliyorum :haha:

minoo

minoo

Üye
Burcu ya ne diyo bu bize duydun mu :D
ne yani biz şimdi bu yapmacıkları mı kıskandık? :D
shopsuz makyajsız halimiz buysa shoplu halimiz nasıl olur çok merak ettim :D

Pure Life

Pure Life

Üye
Başlığı değiştirelim bari :d: Megan Fox mu yoksa Adriana Lima mı daha çok kıskanılıyor :muha:

:kop: Buna katıla katıla gülerim işte. Gördüğün şey gerçek bişi değil diyorum Atacım. Çöldeki seraptan farksız. Koy balığını onun güzelliğini kıskanalım tamam ama olmayan için ben hiç bir şekilde bir duygu beslemem. Sen beslersin ;)

Yasminozz

Yasminozz

Üye

evet çok güzel gerçekten :ehe

bu ondanda güzel

:ehe

Makyajın etkileri su götürmez bi gerçek tabiki de... :D

ztn erkeklerin geneli daha çok bayanın güzelliğine değil de seksepalitesine tav olurlar e onun için de çok güzel olmaya gerek yok..(ama bariz çirkin olmicak tabiki :ehe )biraz makyaj biraz cilve düzgün bi fizik ve doğru seçilmiş kıyafetler bi çok kadını çekici hale getirebilir die düşünüyorum..

minoo

minoo

Üye
Makyajın etkileri su götürmez bi gerçek tabiki de... :D

ztn erkeklerin geneli daha çok bayanın güzelliğine değil de seksepalitesine tav olurlar e onun için de çok güzel olmaya gerek yok..(ama bariz çirkin olmicak tabiki :ehe )biraz makyaj biraz cilve düzgün bi fizik ve doğru seçilmiş kıyafetler bi çok kadını çekici hale getirebilir die düşünüyorum..
tamamen aynı fikirdeyim canım :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:kop: Buna katıla katıla gülerim işte.
Sen haline gül :D Bak yasminoz'a nasıl da biliyor işi :D
Güzelmiş de değilmiş de...
"Makyajın yakışması" diye bir kavram var... Her şey "boya" ile güzel yapılabilseydi düz duvara tırmanmak deyimi gerçek olurdu :kop:

Kadını güzel kılan yüzü-orası-burası değildir.
Birisini "güzel" kılan, diğerlerinin onu güzel bulmasıdır. Diğerlerinin neyi güzel buldukları da değişir... Tavır, bakış, duruş, kendine güven, oran... :oke: Bu kadınlar genel estetik değerlere göre güzel bulunuyorlar, istediğin kadar şikâyet et :ehe

1) Yüzlerce milyon erkeğin beğendiği kişiler bunlar.
2) Sen erkek de değilsin :D

Bunun adına kıskanmak deniyor ama neyse... :d:

Gerçek değilmiş de, serapmış da... :birak:
Haklısın, bence de gerçek olamayacak kadar güzeller :aha:

haltie

haltie

Üye

bu çirkin mi şimdi Allahım sanırım aşık oluyorum(L)

bu kadın ya makyaj yapmasa ne olurmuş :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bak yasminoz'a nasıl da biliyor işi :D

mersiii şefim... :ehe

leylanın "neresi güzel" diyene "gel sen bi de onu bnm gözümle gör" demiş mecnun...güzellik görecelidir yani...ama bi de aşikar olan güzellik vardır..gönül ister ki hepimiz öyle olalım ama ne mümkün...işte bazı insanlarımız da güzellik çok olmasa dahi seksepalite,cazibe,karizma,çekicilik olunca senin de dediğin gibi her erkek yanılıyo olamaz.. :D :D

:ehe :ehe :ehe :ehe

haltie

haltie

Üye

bu kadar olur habere bak :zuhaha:boşuna favorilerim arasında değil :pro:

Pure Life

Pure Life

Üye
Sen haline gül :D Bak yasminoz'a nasıl da biliyor işi :D
Güzelmiş de değilmiş de...
"Makyajın yakışması" diye bir kavram var... Her şey "boya" ile güzel yapılabilseydi düz duvara tırmanmak deyimi gerçek olurdu :kop:

Kadını güzel kılan yüzü-orası-burası değildir.
Birisini "güzel" kılan, diğerlerinin onu güzel bulmasıdır. Diğerlerinin neyi güzel buldukları da değişir... Tavır, bakış, duruş, kendine güven, oran... :oke: Bu kadınlar genel estetik değerlere göre güzel bulunuyorlar, istediğin kadar şikâyet et :ehe

1) Yüzlerce milyon erkeğin beğendiği kişiler bunlar.
2) Sen erkek de değilsin :D

Bunun adına kıskanmak deniyor ama neyse... :d:

Gerçek değilmiş de, serapmış da... :birak:
Haklısın, bence de gerçek olamayacak kadar güzeller :aha:
Makyajın yakışmadığını söylemedimki ben. Eğer bütün mesajlarımı okusaydın bunuda görürdün.
Badana yakışıyor kadına :ehe
Birisine güzel yada çirkin demem için cinsiyet değiştirmeme gerek yok. Benim güzellik anlayışım seninkinden farklı. Eğer kadın yüzünü yıkadığında da güzel duruyorsa bence gerçek güzel o dur. Ünlüler genel estetik değerine göre güzel bulunuyor öylemi? Buyur sana genel estetik kavramına göre güzel bulunan bir kadın

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. Sen illaki makyaj güzellerini beğeniyorsan al sana düz duvar atacım hayrını gör :ehe
:kop::kop:

bu kadar olur habere bak :zuhaha:boşuna favorilerim arasında değil :pro:
Bak işte o kadın güzel

10 estetik ameliyatla kendine gelir bence

Revengeful

Emekli Yönetici
heyy gidi günler heyyy :d:

SAINT1

SAINT1

Üye
Akşam yüzünü yıkayıp yatağa geldiğinde o kadını tanımıycaksan o kadın güzel değildir.Ambalajı güzeldir.
Tabiki asıl olan iç güzellik ama dışıda yalan olmamalı.

Burada Adriana Lima'yı tek geçerim.

D€aDMaN

D€aDMaN

Üye
İKİSİDE BİRBİRİNDEN ÇITIR:ehe

Love Prince

Love Prince

Üye
tabiki adriana lima :D

X_MaN_YaK

X_MaN_YaK

Üye