İhtiyar.
Üye
Her Yöne 500 DK+ 1000 SMS + 3 GB 25 TL ( ALTIN3GB->7000 )
Yapılıyor muBayağıdır kullanıyorum arkadaşın önerdiği tarifeyi, gayet ideal. Hem tarifindeki üç gb internetini paket yenileme tarihine kadar yetiremezsen "Doldur 3gb" yazıp 7000'a sms gönderiyorsun sadece on tl'ye sana 3gb internet veriyor tekrar.Mesela ben Altın üç gb ayda 25 tl (500dk-1000sms-3gb) + 3gb = 35tl. Bence şu piyasaya göre çok makul. [emoji846]
#
Yapılıyor mu
Teşekkürler, kampanyaları sitesinden bakınca göremiyoruz, nerden buluyorsunuz bunları tebrik ederim ederim gerçekten.heryone 600 dakika +3gb+1000 sms
SUPER3GB 7000 gonderin 19tl
cimbom04 tarifenin detaylarını güncelleyebilir misin, şu an super3gb yazıp gönderirsek 28 tl ye oluyorheryone 600 dakika +3gb+1000 sms
SUPER3GB 7000 gonderin 19tl
Bende mega19tl deyim daha çıkmadım tarifeden. iyki de yapmışım ama sanırım daha geçilmiyor tarife degiştirirsem yandık desenize
Aynen bi internet fiyatlarına baktım sonra şükrettim.
Valla ben de çıkmadım, çıkmayı da düşünmüyorum.
Çıktığımız anda bu kadar ucuz tarifeyi bulamayız. 19 TL'ye 600 DK, 1000 SMS ve 3 GB internet alıyoruz, yetmeyen olursa 10 TL ödeyerek hangi paketi istersek onu doldurabiliyoruz. Böylece tarife 29 TL'ye geliyor isteğimize göre. Piyasadaki tarifenin en iyisi bu bana göre.
En iyisi buydu şimdi katılım olmuyor amabu tarife devam ediyor mu daha iyi kampanyalar var mı
Bundan iyisi şam'da kayısıbu tarife devam ediyor mu daha iyi kampanyalar var mı
Kulandığın tarifenin ismi nedir acaba1000 dk 1000 sms 8 gb internet geceleri 3 gb whatsap için ise 1 gb internet hakkın var toplam 12 gb ediyor 29 TL ... eğer yetmezse 7 tl ye 2gb ek internet paketi alıyorsun [emoji5]️
bende merak ettim bu kampanyayı nasıl bir kampanyaymış yahu1000 dk 1000 sms 8 gb internet geceleri 3 gb whatsap için ise 1 gb internet hakkın var toplam 12 gb ediyor 29 TL ... eğer yetmezse 7 tl ye 2gb ek internet paketi alıyorsun ☺️
Benim bildiğim bundan ucuzu yok ancak bu tarife yeni geçenlere 28 TL olarak ücretlendiriyor.bu tarife devam ediyor mu daha iyi kampanyalar var mı
Faturalı olup taahhüt koymaları insanı caydırıyor.Benim bildiğim bundan ucuzu yok ancak bu tarife yeni geçenlere 28 TL olarak ücretlendiriyor.
General Mobile 4G ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?