Uzak durun ve cevrenizdekilere teklif edenleride uzak tutunh..
Amca ve dayi cocuklarim olmak uzere yaklasik 5-6 kisi teklif etti bana..
Girmedim, girmem..
Adamlarin 950 dolara sattigi site resmen rezalet..
Hatta rezaletten daha asagi bir kelime varsa o..
Arkadas bana mega holdings orjinal web site login adresini verdi..
Neyse girdim, hesaplar orada kontrol ediliyormus..
Yani koskoca bir sirketin, kendi web sitesi de bu kadar rezil olabilir mi?
Resmen sasiriyorum..
Adana'da ailemiz kalabalik oldugu icin artik manav, ciftci, bakkal ve calismayan diger tum kaldirim muhendisleri bu ise girmisler..
Size soruyorum simdi; Akli selim, isinde gucunde olan biri bu isi ne yapsin?
Yok efendim kendi patronun olacaksin, yok efendim is bitince her ay sana para yatacak, yok efendim her sattigin kisiden bilmem bu kadar kazanacaksin..
Yalan dolan..
Enes olgun..
Mega lideri..
Bu ise ilk girdigi icin kim girdiyse ondan sonra ise, hep para kazandi o adam bu dogrudur..
Ama is cogaldikca usttekiler kazandi yeni girenler ise hep kucuk kucuk paralar..

Kisacasi artik bu mega'da bitti bitecek..
Ki zaten Enes Olgun'un bir tarafi tutusmus olacak ki adam insaat isine girmis, apartman yaptiriyormus..
Sanirim anladi oda artik..
Uzun bir yazi oldu ama yaklasik 1 senedir icinde olan ve banada girmem icin yalvaran arkadasim gecen sene neyse, simdi de o..
Tek bir fark var..
Ara ara restaurant, sosyal gruplarla takilip arabalar onunde fotograf falan cektiriyor..
Bir iki kezbanla takiliyor..
Hepsi takim elbiseli ama bu sadece dis gorunus..

Ikna yonleri ise suradan geliyor; Seminerlere gidip, bir insan nasil ikna edilir?
Sorusuna bir kac cevap alip sokakta yada orada burada insanlarin karsisina gecip isi anlatiyorlar..
Hepsi bundan ibaret..
Mega'da olanlar isi kotulemez..
Ama Mega'ya giripte cikan insanlar ile de konustum arkadaslar..
Kafasinda soru isareti olan arkadaslar Mega'dan ayrilmis 1 kisi yada 2 kisi ile konussun, ne dedigimi anlar zaten..
Selametle! =]