Arkadaşlar bu adamların ne yaptıkları halkında bilgisi olan açıklayabilir mi?
Bu yaptıklarının saadet zincirinden farkı ne?
Yaptıkları etik mi?
arkadasim bnm bi dostumda bu isi yapiyo bi siteye hic 950 dolar werilir mi yahu ne kadar satarsan o kadar komisyon aliyorsun mesela ben sana sattim sen baskasina baskasida baskasina satti ben hepinizden komisyon alirim yalniz kafam yatmadi bu ise hangi bi siteye 950 dolar werir ki
Kim var bu şirketin başındaki Rıdvan diye birimi ?
Saadet zinciri iste. Bulasmayin...
Kardeş bu isten sen kazananı yosun.En baştaki 5-6 kişi kazanıyor.
750 TL yi veriyor sun sana resmen wordpress site veriyorlar.Yuh yani.

arkadaşlar merhaba bende mega holdings te çalısıyorum ama gerçekten sizlerin söylediğiyle hiç bir alakası yok çogunuz mega holdings hakkında bir çok sey duymussunuz birisi saadet zinciri diyo diyeri titan zinciri diğeri uyduruk websitesi veriyo diyo
peki kaçınız gerçek anlamda en azından bu saydıgım seyler hakkında bilgisi var durun ben söyleyim hiç birinizin bunlardan dahi bilgisi yok
lütfen birseyler bilmiyosanız ya öğrenin ya da susun (hepinize iyi günler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp)

Adam bunun için üye olmuş![]()
![]()
Kanka size şimdi 2 bin doları veriyoruz 2 hafta sonra ferrari 4 hafta sonra villa 6 hafta sonra ada 8 hafta sonrada jetimiz oluyormuş doğru muuuuu![]()
![]()
dalga gecme bilmiyorsan benim arkadasim uye oda uye topladikca catir catir para kazaniyo

dalga gecme bilmiyorsan benim arkadasim uye oda uye topladikca catir catir para kazaniyo
Tamam işte.Saadet zincirinden başka farkı varmı ?

Kesinlikle.Bi arkadaş bu tuzağa düşmüş, 930$ yatırmış, onbeş gün içinde cayma hakkı var ama, cayınca paranın hepsini vermiyorlar 750 $ ını geri ödüyorlar.. resmen soygun..