Mega holdings hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Mega holdings hakkında
Arkadaşlar bu adamların ne yaptıkları halkında bilgisi olan açıklayabilir mi?
Bu yaptıklarının saadet zincirinden farkı ne?
Yaptıkları etik mi?

muzocuk.

Üye
Arkadaşlar bu adamların ne yaptıkları halkında bilgisi olan açıklayabilir mi?
Bu yaptıklarının saadet zincirinden farkı ne?
Yaptıkları etik mi?

arkadasim bnm bi dostumda bu isi yapiyo bi siteye hic 950 dolar werilir mi yahu ne kadar satarsan o kadar komisyon aliyorsun mesela ben sana sattim sen baskasina baskasida baskasina satti ben hepinizden komisyon alirim yalniz kafam yatmadi bu ise hangi bi siteye 950 dolar werir ki

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim bnm bi dostumda bu isi yapiyo bi siteye hic 950 dolar werilir mi yahu ne kadar satarsan o kadar komisyon aliyorsun mesela ben sana sattim sen baskasina baskasida baskasina satti ben hepinizden komisyon alirim yalniz kafam yatmadi bu ise hangi bi siteye 950 dolar werir ki

Bir görsen varya nasıl insanların gözünü boyuyorlar.Otellerde resimler sunumlar her akşam yazılar örneğin
-Çok çalıştık yemeği hakkettik
-son model araba resimleri paylaşmalar
-Bak bak en ilginci "En çok hayır diyenleri seviyorum çünkü herkes zengin olacak diye korkuyorum"
e hakkaten. Oha!

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Kim var bu şirketin başındaki Rıdvan diye birimi ?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Saadet zinciri iste. Bulasmayin...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Kardeş bu isten sen kazananı yosun.En baştaki 5-6 kişi kazanıyor.

750 TL yi veriyor sun sana resmen wordpress site veriyorlar.Yuh yani.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

ilhixx

Üye
arkadaşlar merhaba bende mega holdings te çalısıyorum ama gerçekten sizlerin söylediğiyle hiç bir alakası yok çogunuz mega holdings hakkında bir çok sey duymussunuz birisi saadet zinciri diyo diyeri titan zinciri diğeri uyduruk websitesi veriyo diyo

peki kaçınız gerçek anlamda en azından bu saydıgım seyler hakkında bilgisi var durun ben söyleyim hiç birinizin bunlardan dahi bilgisi yok
lütfen birseyler bilmiyosanız ya öğrenin ya da susun (hepinize iyi günler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba bende mega holdings te çalısıyorum ama gerçekten sizlerin söylediğiyle hiç bir alakası yok çogunuz mega holdings hakkında bir çok sey duymussunuz birisi saadet zinciri diyo diyeri titan zinciri diğeri uyduruk websitesi veriyo diyo

peki kaçınız gerçek anlamda en azından bu saydıgım seyler hakkında bilgisi var durun ben söyleyim hiç birinizin bunlardan dahi bilgisi yok
lütfen birseyler bilmiyosanız ya öğrenin ya da susun (hepinize iyi günler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp)

Adam bunun için üye olmuş :muha: :muha:

Kanka size şimdi 2 bin doları veriyoruz 2 hafta sonra ferrari 4 hafta sonra villa 6 hafta sonra ada 8 hafta sonrada jetimiz oluyormuş doğru muuuuu :muha: :muha:

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşlar bende oraya üyeyim şimdi ağaoğlunu satın alıcam -yersen-

kim yapar böyle bir olayı resmen dolandırıclıktan başka bir şey değil
ayrıca arkdaşda yeni üye olmuş bu konu için ayakta alkışlıyorum :d:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

Adam bunun için üye olmuş :muha: :muha:

Kanka size şimdi 2 bin doları veriyoruz 2 hafta sonra ferrari 4 hafta sonra villa 6 hafta sonra ada 8 hafta sonrada jetimiz oluyormuş doğru muuuuu :muha: :muha:

dalga gecme bilmiyorsan benim arkadasim uye oda uye topladikca catir catir para kazaniyo

Adilx05

Adilx05

Üye
Bende Wp Gibi Bi Site Verdiklerini Duydumda Fiyatını Herkes Başka Söylüyo Ve Ben İnanmıyorum Ya Bu Sistemin Gerçek Olduğuna Ne Biliyim Kişi Başı Bende Herkesten 750 $ Toplasam Aylık Hepinizi 10 $ + Getirdiğiniz Üye Sayısına Göre Bi Maaşa Bağlarım :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
2 tane üyelik açmış,söyledikleriniz zoruna gitmiş tabi öyle olur zaten yanlız ilk sayfada çok sinirlendiği belli hızını alamamış klawyeyi parçalamıştır o hırsla,yetmemiş başka üyelikle mesaj yazıp inandırmaya çalışmış.
Kanmayın böylelerine,bunlar sizin sırtınızdan geçinip kendine rant sağlıyorlar siz olmazsanız 5 kuruş vermezseniz anca göreceğiniz yer tek ayağını arkaya atıp pantolonun paçasını sarkıtıp sokakta yada köşe başında görürsünüz.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bi arkadaş bu tuzağa düşmüş, 930$ yatırmış, onbeş gün içinde cayma hakkı var ama, cayınca paranın hepsini vermiyorlar 750 $ ını geri ödüyorlar.. resmen soygun..

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve Emrgncy
Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
Uzak durun.

• Beğen