Multitaskingi.

Multitaskingi.
belli bir süre kullansanız bunun dışında daha fazla güzel yanı olduğunu da görürsünüz.
tıklayınca çalma listesi çıkıyor resme
misal ben müzik çalarını çok beğeniyorum abi harika bir deneyimi var yatıklayınca çalma listesi çıkıyor resme
![]()
belli bir süre kullansanız bunun dışında daha fazla güzel yanı olduğunu da görürsünüz.

Halen daha kullanmak nasip olmadı
Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner![]()

kısmet diyelim. androidin hareketli dünyasına benzemez ama kendince sade ve güzeldir.![]()

bence bi' sistemde olması gereken öncelikle gösteriştir, süslemedir ve belle ile meego sınıfta kalıyorlar bu tip unsurlar sisteme nitelik katıyor.ne diyelim mesela efektler, menü geçişleri, bildirim çubuğu vs. vs. ios in çok rağbet görmesinin bi' yönden de bu olduğunu düşünüyorum kilit aç yaptıktan sonra ikonların nasıl çatır çatır geldiğini biliyorsunuz buna hayran kalmamak elde değil.ne yazık ki belle de görsellik sıfırken, meego da şöyle böyle.tamam sistemlerin donanıma optimizasyonuna, kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitliliğine lafım yok ama yani benim için bu önemli.
bence bi' sistemde olması gereken öncelikle gösteriştir, süslemedir ve belle ile meego sınıfta kalıyorlar bu tip unsurlar sisteme nitelik katıyor.ne diyelim mesela efektler, menü geçişleri, bildirim çubuğu vs. vs. ios in çok rağbet görmesinin bi' yönden de bu olduğunu düşünüyorum kilit aç yaptıktan sonra ikonların nasıl çatır çatır geldiğini biliyorsunuz buna hayran kalmamak elde değil.ne yazık ki belle de görsellik sıfırken, meego da şöyle böyle.tamam sistemlerin donanıma optimizasyonuna, kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitliliğine lafım yok ama yani benim için bu önemli.
ios te scroll yapmanın keyfi ayrı
sade olması gösterişsiz olduğu anlamına gelmez. Meego harmattanın gösterişi swipe efektlerindedir. Bunu telefonu kullanmayan anlayamaz. İphone'da kilit açarak uygulamala efektini görürsün ama n9 da kilit ekranını açarken o swipe efektini yaşarsın.
ios te scroll yapmanın keyfi ayrı
ne bileyim diğer hiçbir sistemde o keyfi yaşayamadım garip, belki o iphone u incelerken ellerime henüz krem sürmüşümdür
o scroll n9da da var.