MeeGo'nun En İyi Yanı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
Multitaskingi.

Prootsar

Prootsar

Üye
MeeGo'nun en iyi yani MeeGo olmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi

belli bir süre kullansanız bunun dışında daha fazla güzel yanı olduğunu da görürsünüz.

misal ben müzik çalarını çok beğeniyorum abi harika bir deneyimi var ya :D tıklayınca çalma listesi çıkıyor resme :D

pRime.

pRime.

Üye
misal ben müzik çalarını çok beğeniyorum abi harika bir deneyimi var ya :D tıklayınca çalma listesi çıkıyor resme :D

evet müzik listesini açıyor çok pratik ve sade bir müzik çalar.

PriZm

PriZm

Üye
belli bir süre kullansanız bunun dışında daha fazla güzel yanı olduğunu da görürsünüz.

Halen daha kullanmak nasip olmadı :D

Send With My Legend Galaxy S Using Forum Runner :zzz:

doctorrr

doctorrr

Üye
bence bi' sistemde olması gereken öncelikle gösteriştir, süslemedir ve belle ile meego sınıfta kalıyorlar bu tip unsurlar sisteme nitelik katıyor.ne diyelim mesela efektler, menü geçişleri, bildirim çubuğu vs. vs. ios in çok rağbet görmesinin bi' yönden de bu olduğunu düşünüyorum kilit aç yaptıktan sonra ikonların nasıl çatır çatır geldiğini biliyorsunuz buna hayran kalmamak elde değil.ne yazık ki belle de görsellik sıfırken, meego da şöyle böyle.tamam sistemlerin donanıma optimizasyonuna, kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitliliğine lafım yok ama yani benim için bu önemli.

PriZm

PriZm

Üye
kısmet diyelim. androidin hareketli dünyasına benzemez ama kendince sade ve güzeldir. :)

Bi yakınım alsa hemen modifiye ederdim herhalde :eller: :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
    Konu Sahibi
bence bi' sistemde olması gereken öncelikle gösteriştir, süslemedir ve belle ile meego sınıfta kalıyorlar bu tip unsurlar sisteme nitelik katıyor.ne diyelim mesela efektler, menü geçişleri, bildirim çubuğu vs. vs. ios in çok rağbet görmesinin bi' yönden de bu olduğunu düşünüyorum kilit aç yaptıktan sonra ikonların nasıl çatır çatır geldiğini biliyorsunuz buna hayran kalmamak elde değil.ne yazık ki belle de görsellik sıfırken, meego da şöyle böyle.tamam sistemlerin donanıma optimizasyonuna, kişiselleştirme seçeneklerinin çeşitliliğine lafım yok ama yani benim için bu önemli.

kilit ekranını kaydırdıktan sonra gelen kabarık ve şık menüde beni heyecanlandırıyor bu yüzden MeeGo şıklıkta ve süslemede 1.sırada bence özellikle tasarımda ki kişiden kişiye değişir ama 1 numara bence. N9 u oyun ve uygulama yönünden eleştirebilriiz ama kesinlikle şıklık gösteriş ve süsleme konusunda eleştiremeyiz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Her sistemde eksiklikler olur elbette hangisi 4*4'lük ki?

pRime.

pRime.

Üye

sade olması gösterişsiz olduğu anlamına gelmez. Meego harmattanın gösterişi swipe efektlerindedir. Bunu telefonu kullanmayan anlayamaz. İphone'da kilit açarak uygulamala efektini görürsün ama n9 da kilit ekranını açarken o swipe efektini yaşarsın.

doctorrr

doctorrr

Üye

sade olması gösterişsiz olduğu anlamına gelmez. Meego harmattanın gösterişi swipe efektlerindedir. Bunu telefonu kullanmayan anlayamaz. İphone'da kilit açarak uygulamala efektini görürsün ama n9 da kilit ekranını açarken o swipe efektini yaşarsın.
ios te scroll yapmanın keyfi ayrı

PriZm

PriZm

Üye
iOS fazla sade geliyor bana.Meego ise videolardan gördüğüm kadarıyla tuşsuz bir şekilde en iyi kullanılabilecek sistem bence.sağa kaydırılınca görev yöneticisinin açılması,sola kaydırınca programın kapanması.bir tuşsuz ve dokunmatik telefonda kullanılabilecek en rahat ve havalı sistem bence Meego.

doctorrr

doctorrr

Üye
arayüzün sade olması bence güzel çat olaya giriyorsun ana ekran olayı yok stabilite, sistem verimliliği desen o biçim... kullanım kolaylığı benim için ilk şart, nitelikli uygulama bulmakta hiç mi hiç zorlanmıyorsun zaten.telefonun altından girip üstünden çıkmayı da sevmem ufak seçenekler yeterli oluyor. meego nun bana göre tek albenisi multitasking. ios te zaten şu iki sıkıntı var; birincisi batarya ikincisi de mulitask...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Multitasking muhteşem. :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
meego dünyanın en estetik en pratik işletim sistemidir tartışmasız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt