MeeGo vs. iOS Hangisini kullanırsınız?

MeeGo mu iOS mu

• MeeGo

Kullanılan: 51 63.8%
  • iOS

Kullanılan: 29 36.3%

• Kullanılan toplam oy
    80

Hex4d0r

Üye
@nonamex

Hiç yoktan Android gibi sürekli yamalanmıyor. 1 kere çıkınca adam gibi çıkıyor ve genelde yepyeni özellikler geliyor. Hız iyileştirilmeleriyle geliyor
Androidde ise sadece hatalar giderildi...

EDIT: Uruloki'nin belirttiği gibi MeeGo farklı çünkü arkasında bşka dünya devleri var

Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye

Nokia daha kullanmayacağını açıkladı zaten, bir tane telefonla kalacak o kadar.

Sahipleri de o kadar laf ettikleri Android'i kuracaklar. Sonu böyle olacak

Nokia daha kullanmayacağını açıkladı zaten, bir tane telefonla kalacak o kadar.

Sahipleri de o kadar laf ettikleri Android'i kuracaklar. Sonu böyle olacak

Android deyip duruyorsunuz bi yığın eksiği var ne kadarından haberdarsınız nokianın sırf bi cihazı için çıkmış olan maemo5 te o kadar eksik yok yani ne sistem bu mu yok adhoc desteklemiyor yok çift çekirdek cihazlar tek çekirdeğin oyununu açamıyor bi romda açılan oyun öbüründe açılmıyor aynı model 4 cihaza 4 farklı güncelleme geliyor daha bunlar başlangıç android sorunlarında. Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur n900 kullanıyorum çokta memnunum n9 zaten diğer adıyla maemo6 adı ile de anılan meegoyu kullanacak bence androidden kat be kat iyi bi işletim sistemi ne yapıyorlar bilmiyorumki bu android cihaz alanlara muskamı yapıyorlar hipnotize mi ediyorlar yani kaç kez söylememiz gerekiyor beğenmiyorsanız tartışma merkezi değil burası yazmazsınız olur biter illaki androidin eksiklerini mi söylettireceksiniz

Uruloki

Üye
ufff ben sana şimdi intelin gizli planlarını anlatsam onuda anlamazsın boşver diyorum biraz ipucu veriyim anlayan olur windows 8-arm-SoC ilişkisi şuan intel SoC geliştiriyor

Hex4d0r

Üye
@nonamex

Link at bakalım Nokia Resmi sitesinden ? Atabilir misin ? Hayır. Ayrıca Nokia bıraksa bile bir sürü Linux Geliştiricisi var. Neden Meego içinde yazılım geliştirmesinler

Tabi ki kuracağız Android'i siz para verip kullanıyorsunuz, biz ise bedava kullanacağız niye kurmayalım Hem de sizin telefonlardan daha stabil kullancağız

Uruloki

Üye
voldemort süpersin dostum

Hex4d0r

Üye
@Uruloki

Herzaman

Uruloki

Üye
ama senin sayende saruman abinin(ki ismi alp sanırsam) birde emrenin sayesinde kopuyorum ya

nonamex

Üye

Adam röportajında söylemiş. WP7 kullanacak Nokia. Bedava kullanacakmış, bizim işletim sistemimiz çöp oldu başka işletim sistemi kurduk demiyorda adama bak

Sıkı kısıtlayıcı şeylere gelemem ios tam kapitalist bi sistem herşeyi parayla satıyorlar diğer cihazlardaki temel özellikler parayla bakalım 5 te neyi satmayı hedefleyecek apple?. bide şu aralar dikkatimi çekti avea 5 çıkası oldu kalkmış 4 ü getirmiş bide reklama dikkat edersek en sonunda diyorki "iphone unuz yoksa iphoneunuz yoktur" aslında orada şuna getirmeye çalışıyor iphoneunuz yoksa sizde yoksunuz ama dili varmıyor eee niye müşteri velinimet

Uruloki

Üye
emre yanlışo olmuş o komünist olmuyacak kapitalist olacak

Tepkiler: pRime. ve suat1111
evet yanlış oldu ama kısmi bir komünistlikde var dikkat edersek yenisi çıkıyor gene aynı fiyata ipad1 ve 2 yi bu duruma örnek verebiliriz yanılmıyorsam

moondial

Üye
mert konuşman şuna kayıyor yav. Benim de bir iphonum olsa, ben de kullansam. Anne babaa benim neden bir iphonum yok.

Tepkiler: suat1111

Uruloki

Üye
yok yine veremezsin anca kısıtlama olayına dem vurursun ama o da öyle değil

Hex4d0r

Üye

Yaa ne demezsin

Kalın ile yazılmış yere dikkat et. Yani CEO kafasına göre hareket edemez.

Ayrıca ben senden resmi bir açıklama istedim. CEO'nun söyledikleri resmi bir açıklama değil yönetim kurulunun toplanıp sözcünün açıklama yapması gerekir ki sen her ikisini aynı kefeye koyarak bir hata yaptın.
Bu arada tüm yazıyı okursan daha iyi aydınlanırsın bu konuda

Bu da konu linki...

Uruloki

Üye
moondial onu nasıl çıkarttın ordan helal olsun sana

moondial

Üye
Ne bilim ya, şuuraltında öyle bi durum varmış gibi geldi ya.