+++ meego ve n9 hakkında kafamı karıstıran tek sorun yardım ..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uuuguuur

uuuguuur

Üye
    Konu Sahibi
+++ meego ve n9 hakkında kafamı karıstıran tek sorun yardım ..!!
Evet arkadaşlar bilindiği gibi Nokia - Microsoftla iş birliği yaptı ve kendı işletim sistemi meegoyu geri plana attı.:angry:
Nokia'nın Meegoyu önemsemediğini de CEO'su ''N9 meego işletim sistemiyle yapılmış ilk ve SON telefondur'' şeklinde açıklama yaparak belirtti...:hmmm
Yani bu demek oluyor ki Nokia Meego'yu başlamadan bitirdi...
PEki N9 ne olacak ? :dry:
Ben N9'u tasarım ve özellik olarak cok beğendım fakat aklıma bitek şu soru takıldı ..
Meego N9 ile son bulduysa , N9 alan kullanıcılar daha sonraki zamanlarda ya da senelerde ne yapacak telefon hep aynı sistemle mi kalıcak ? yani bitmiş bir işletim sisteminin ileriki zamanlarda yazılım yada telefon güncelleştirmesi nasıl olcak ? :megafon:
Nokia phone7 ye geçmiş olsa bile , N9 ve Meego için güncellemeler sunmaya devam edicek mi ? :ağlarım:

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum nokiadan öyle bir açıklama yok elop sadece güvenmiyorum dedi ayrıca meego bölümünün başı güncelleme gelmeye devam edicez dedi

uuuguuur

uuuguuur

Üye
    Konu Sahibi
Oh buna sevindim işte eminsin dimi kardeş çünkü bu telefonu almayı düşünüyorum..

Uruloki

Uruloki

Üye
eminim merak etme

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
İşletim sistemi bitmez. Sadece Nokia Desteğini çeker. Lg, Intel ve hatta Samsung bile destekliyor işletim sistemini o yönden sıkıntın olmasın.

Kedi Yavrusu

Üye
birkaç yıl sonra destek bitse bile (ki hiç sanmıyorum) emülatörsüz android uygulamalarını çalıştırdığı için android'e destek kesilmeden meego'ya destek kesilmez

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya nokia bıraksa bile. açık kodlu telefon, sanırım yine xterminal olacak ve maemo gibi . bi sürü geliştiriciler var . sırf meego.com a takılsan yeter:naughty::naughty::naughty:

uribaju

uribaju

Üye
için rahat olsun :)

eç038

eç038

Üye
uygulama konusunda hiçbir sorun olmayacak... o merak edilen bir durum bile olmamalı... ama fiyatı kafa karıştırıcı yaa... 1500 tl ne demek

pRime.

pRime.

Üye
Fiyat olayı kesinleşsin ona göre davranıcam ben de.

HawkNY

HawkNY

Üye
ingilteren gelince 1000tlye mal oluyor , amerikadan gelince 700tl. Tabi mesafe kıyası yapmayın . Facebooktan arkadaş edindim , ingiltereden hediye geldi =D umarım yine bulurum birini =D

hacettepeliyim

Üye
iyiymiş valla:D

Del Rey

Del Rey

Üye
Birkaç blogda yazıldığı gibi (Aralarından yalnızca biri türkçe) MeeGo 1.3 çıkacak ve güncellenebilecek.

Uruloki

Uruloki

Üye
Birkaç blogda yazıldığı gibi (Aralarından yalnızca biri türkçe) MeeGo 1.3 çıkacak ve güncellenebilecek.
hacı zaten nokia sunmasa ne olur direk yüklerler(ki tuş yok cihazda sıkıntı olur belki menü girişinde) çünkü meego nun sistem ihtiyaçlarını biliyoru m gayet 1.5 i görür bu cihaz ve bu arada meego 1.3 ekimin 10nunda planlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...