MeeGo mu WP Mu ??????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
MeeGo mu WP Mu ??????
Nokia Wp ve MeeGo'yu birlikte yürütseydi (symbian ölmüş :( ) hangisine geçerdiniz ?

avcitalip

avcitalip

Üye
hiçbirine,ama aralarında kalsam MeeGo'yu tercih ederdim çünkü açık kaynaklı bir yazılım olduğundan cihaza sonradan başka başka OS lar port edilebiliyor...(bkz.Android)

- - - Eklendi - - -

bu konuları benden daha iyi biliyorsun Recep :oke:

cyber

cyber

Üye
Meego forever :)

Del Rey

Del Rey

Üye
Günlük normal ihtiyaçlarım için elbette WP. Ama MeeGo'nun sunduğu imkanlar sınırsız.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
hiçbirine,ama aralarında kalsam MeeGo'yu tercih ederdim çünkü açık kaynaklı bir yazılım olduğundan cihaza sonradan başka başka OS lar port edilebiliyor...(bkz.Android)

- - - Eklendi - - -

bu konuları benden daha iyi biliyorsun Recep :oke:

Anket gibi bi şey zaten bu . Anket koyamadım mobilim.

- - - Eklendi - - -

MeeGo : ÖZGÜR RAHAT PRATİK VE EĞLENCELİ

- - - Eklendi - - -

MeeGo : ÖZGÜR RAHAT PRATİK VE EĞLENCELİ

papakudioflu

papakudioflu

Admin
iki tane telefon almak zorunda kalırdım:ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
nokia bence MeeGo ile devam etmeliydi nereden soktular şu sinir WP yi...

avcitalip

avcitalip

Üye
ne sinirini gördün merak ettim?

vay vay kimler gelmiş :naughty:

arayüzü sinirimi bozuyor bizim ekmekçide var çok değişik geldi bana ne biliyim + bilgisayardaki gibi sanmayın Windows'u...

cmmndtr

Üye
Ben de geçen gün bir lumia800 kullandım ve arayüz ve menü geçişleri son derece güzeldi. Pcye windows8 kurarsan pcdekiyle nasıl aynı olduğunu gör :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Ben de geçen gün bir lumia800 kullandım ve arayüz ve menü geçişleri son derece güzeldi. Pcye windows8 kurarsan pcdekiyle nasıl aynı olduğunu gör :)

diyorumya zaten pc'deki gibi olmuyor diye...

senin banın ne zaman kalkıyor ?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
metro eğlenceli ama çok karışık ayrıca mobille pc arasında fark olmalı bence biraz yenilik yani . MeeGo harmattan ui sayesinde hem eğlenceli hem basit hem de pratik wpde ise microsoft kısıtlamaları her zaman ki gibi sürüyor.

cmmndtr

Üye
diyorumya zaten pc'deki gibi olmuyor diye...

senin banın ne zaman kalkıyor ?

1 temmuzda. Ben de diyorum ki işte pcdeki windows8 ile aynı. Ben beğendim gayet başarılı olmuş ama arayüz kişisel bi zevk bişey diyemem.

avcitalip

avcitalip

Üye
1 temmuzda. Ben de diyorum ki işte pcdeki windows8 ile aynı. Ben beğendim gayet başarılı olmuş ama arayüz kişisel bi zevk bişey diyemem.

bana karışık gibi geldi elemanda Dell'in WP'li Bir Telefonu Vardı,Geçmiş Olsun...

Madem Kullanmışsın,WP'de Flash Player Var mı ? Merak Ettim...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence ikiside farklı isteklere hitap eden işletim sistemleri.Yani normal bir firma ikisini bir arada kullanabilirdi fakat Nokia'nın batmak üzere olması, Wp'nin piyasaya girmek için Nokia'ya müthiş yardımlarda, desteklerde bulunması üzerine doğru bir karar verip MeeGo'yu bırakmasını sağladı.Nokia Wp sayesinde batmaktan kurtulmuşa benziyor.Eğer MeeGo ile devam etseydi bence başarısız olacaktı.MeeGo'ya Android portlansa bile belli başlı hatalar oluşuyor.Nokia piyasada kalmak için geliştiricilere çok para yedirmeliydi batmak üzere olan bir şirketten bahsediyoruz.Elop'a Microsoft ajanı falan diyorlar adam ajan olsa bile bir şey değişmez sonuçta Nokia'yı kurtardı.Microsoft Nokia'yı gizliden satın aldı diyorlar yine bir şey değişmez sonuçta Nokia şuan düşüşten kurtuldu yükselişe geçiyor.Olanlar Nokia'nın başarılı bir karar verip Wp'ye geçtiğini açıklıyor.

Hangisi daha iyi denilemez bana göre.Birisi standart bir kullanıcı için diğeri pro kullanıcılar için.Standart kullanıcı için MeeGo pek güzel gelmeyebilir.Sınır tanımayan kullanıcılar içinde Wp.Nokia pro kullanıcıların daha az olduğuna karar kılmış ki Wp'yi seçti.

avcitalip

avcitalip

Üye
Mozilla'ile olur herhalde N9'da Mozilla'ile Olmuştu Olsun Yinede Tercih Meselesi Ama MeeGo Her An Geliştirilmeye Hazır Bakarsın N9'a WP Portlarlar Hem MeeGo Olur Hem WP :naughty:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
bana karışık gibi geldi elemanda Dell'in WP'li Bir Telefonu Vardı,Geçmiş Olsun...

Madem Kullanmışsın,WP'de Flash Player Var mı ? Merak Ettim...

Ama Microsoft Adobe ile konuşuyordu.Yakında gelebilir gibime geliyor.Sonuçta hala birlikte çalışan firmalar bilgisayar sektöründe.Mobile geçmeleri bir IOS'a göre daha kolay olur diye düşünüyorum.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
    Konu Sahibi
Bence ikiside farklı isteklere hitap eden işletim sistemleri.Yani normal bir firma ikisini bir arada kullanabilirdi fakat Nokia'nın batmak üzere olması, Wp'nin piyasaya girmek için Nokia'ya müthiş yardımlarda, desteklerde bulunması üzerine doğru bir karar verip MeeGo'yu bırakmasını sağladı.Nokia Wp sayesinde batmaktan kurtulmuşa benziyor.Eğer MeeGo ile devam etseydi bence başarısız olacaktı.MeeGo'ya Android portlansa bile belli başlı hatalar oluşuyor.Nokia piyasada kalmak için geliştiricilere çok para yedirmeliydi batmak üzere olan bir şirketten bahsediyoruz.Elop'a Microsoft ajanı falan diyorlar adam ajan olsa bile bir şey değişmez sonuçta Nokia'yı kurtardı.Microsoft Nokia'yı gizliden satın aldı diyorlar yine bir şey değişmez sonuçta Nokia şuan düşüşten kurtuldu yükselişe geçiyor.Olanlar Nokia'nın başarılı bir karar verip Wp'ye geçtiğini açıklıyor.
Hangisi daha iyi denilemez bana göre.Birisi standart bir kullanıcı için diğeri pro kullanıcılar için.Standart kullanıcı için MeeGo pek güzel gelmeyebilir.Sınır tanımayan kullanıcılar içinde Wp.Nokia pro kullanıcıların daha az olduğuna karar kılmış ki Wp'yi seçti.

MeeGo zaten hazırdı geliştiriciler MeeGo gelse de uygulama yapsak diye can atıyolardı arkasında intel ve linux desteği vardı nokia sadece istemeliydi ama yapamadı niye microsoft araya girdi senin söylediklerin microsoftun söylenmesini istediği şeyler bu sayede nokia fanlarının içine girip bunları odaklayacakti ve bunu başardı

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
meego daha kullanisli. ama WPnin de gelecegi cok parlak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt