.:ÇAĞLAR:.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Symbian hantal onu beğnmemeni anladım da,bu Meego lu n9 u da beğenmedinmi?Bu cihaz en çok Türkiye'de satar ama donanım özelliklerinden dolayı değil. Nokia ne yapsa sırf aaa Nokia iyidir diye koşa koşa alacak binlerce insan var..
Symbian hantal onu beğnmemeni anladım da,bu Meego lu n9 u da beğenmedinmi?
meegonun gidişatı süpe gider ve elop bunu baltalamak isterse büyük hisedarlar elop için bi kurul hazırlar ve kesinlikle tekmeyi yer artı tükiyeye gelmicek bi cihaz için neden entegre olarak içinde türkçe dil desteği bıraksınlar çağlar..?Bence Nokia Elop u yakında kovacak görürsünüz.
ya nokia yürüsün gitsin telefoncularda olan telefonların maket versiyonları gibi bu telefonda hiç bir biçimi şekli şemali yok renkleri desen berbat ... para verilecekse Windows 7li Nokia Sea Ray alınabilir. yoksa bunun hiç bi güzel yanını göremedim
ya nokia yürüsün gitsin telefoncularda olan telefonların maket versiyonları gibi bu telefonda hiç bir biçimi şekli şemali yok renkleri desen berbat ... para verilecekse Windows 7li Nokia Sea Ray alınabilir. yoksa bunun hiç bi güzel yanını göremedim
işletim sistemi özgürlüğünü mü, 1 ghz işlemcisini mi, 1gb ram'ini mi, 64 gb'a kadar dahili belleğini mi, usb on the go'yu mu, nfc'yi mi, fm transmitter'ı mi, kamerasını mı yoksa arayüzünü mü beğenmediniz?
Bu cihaz en çok Türkiye'de satar ama donanım özelliklerinden dolayı değil. Nokia ne yapsa sırf aaa Nokia iyidir diye koşa koşa alacak binlerce insan var..
Telefonda 100 kusur uygulama calistirmakta ki amacinizi merak ediyorum ? 1 saat bile dayanmaz sarji, zaten hayatimda ben hic 100 tane uygulamayi ayni anda acamadim bu tel kotu ya diyende gormedim. Ayrica bu cihazda kullanilan GPU'nun zayif oldugu gercegini degistirmiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun gelmeyecek diyenlere güzel cevap nokia kom aş yazısını iyi okuyun ve çoğu ülkede dahil buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?