maemo nun eksigi var demeyelim de program destegi yok diyelim cunku sistem olarak maemo androidin pekte gerisinde sayilmaz hatta belkide ilerisinde sayilir, evet android in kullanimi daha kolay ve pratik ama onuda isletim sisteminden cok program desteginden dolayi sagliyor, yine saruman in dedigi gibi bende gidip android forumuna yazmiyorum da hala n900 ile oynuyorum cunku androidin dibi gorundu ama destegi sayesinde onunla her daim yeni programlar ile ugrasarak zaman harciyorum ama n900 un sorunuda cozumude bitmedi her daim ugrasacak birseyler var belkide hala bu yuzden n900 ile oynuyorum, ama yinede sana gercek fikrimi soyleyecek olursam meego androidi yakalar ve gecer diye beklememelisin cunku androidi bu saatten sonra yakalayip gecmek hicte kolay degil meego belki uzun vadede bunu basarabilir belki de basaramaz orasi bilinmez ama ne olursa olsun bu kisa vadede olmaz yalniz n900 e meego gelirde intel meego ya program destegi saglar ve en azindan isletim sistemini guncel tutarsa iste o zaman iki isletim sistemini birden gercek anlamda sahip olan n 900 bence her zaman bir android cihazindan daha ilgi cekici olur cunku maemo+meego dual boot ve her ikisinde de fonksiyon islemek demek gercektende kulaga hos gelen seyler demektir.