Meego 1.2 developer Edition surumu 01-08-2011 tarihli son surumu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
Meego 1.2 developer Edition surumu 01-08-2011 tarihli son surumu

arkadaslar en stabil haldeki surum telefon konusmada hicbir sorun yok wifi harika gecislerde hala iyilestirme hedefleniyor.. yanliz temalar bolumunde meegotouch var onu secmenizi oneririm yoksa ana menude telefon isretini goremessiniz

• Beğen
Tepkiler: saruman_me

serserim1905

serserim1905

Üye
bi deneyelim bakalım ama hafıza kartındanda bi tad alınmıyoki ya :P:

saruman_me

saruman_me

Üye
kardeş eline sağlık ta yine aynı tas aynı hamam değişen gözle görülür hiç bişi yok yine türkçe değil..

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık ta yine aynı tas aynı hamam değişen gözle görülür hiç bişi yok yine türkçe değil..

turkce beklemek biraz fantazi degilmi..? N900 e bile sonradan turkce yazildi..

burhankul

Üye
kurulumu anlatan yokmu

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
n900 e verilen meego nunda geliştirilmesini beklemekte bi o kadar fantazi değilmi kardeş..?

ilk etapta once n900 e port edilicek sonrasnda dil olayini bekliycez. su an sadece dil olarak ingilizce var ama klavye secenegini turkce yapabiliyorsun.tahminimce tamamen oturunca dil secenegide opsiyonel olacaktir. beklerken bile kullanilabilir durumda su anki hali tabii bence....

tutas_tee

tutas_tee

Üye
bekle babam bekle torunlarimiz kullanir bu yavaslikla maegoyu...

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
bunun tek caresi var vericen 550 euro alican n9 yada n950 :)))

hsngul44

hsngul44

Üye
kaan kardes kusura bakmayin konuyla alakali degil ama benim flash playere ihtiyacim var bana tweakflash programi ile degilde elden yapabilecegimiz birsey onerirmisin mesala kendin hangisini kullaniyorsan

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
kaan kardes kusura bakmayin konuyla alakali degil ama benim flash playere ihtiyacim var bana tweakflash programi ile degilde elden yapabilecegimiz birsey onerirmisin mesala kendin hangisini kullaniyorsan

ben burdaki arkadasimin verdigi yontemle kullaniyorum.sanada tavsiye ederim programi indir mydocs icine at sonra x term kodlarini gir yeterli .. filebox la falan ugrasma..
http://www.maxicep.com/nokia-maemo-...layer-10-kurulumu-resimli-anlatim-380270.html

hsngul44

hsngul44

Üye
tamam kardes tesekkur ederim

ona2000

Üye
meego nun nesini seviyorlar anlamiyorum. bence iphone benzetmeye calisiyorlar sistemi.. iphone igrenc zaten bide ona ozeniyor nokia.. windows tarzi bi yazilim gelistirseler ya..
ben birazeski kafaliyim herhalde.. bu konu ayni sey gibi, cocuklugumda seyrettigim cizgi filmlerin yerine simdi abuk subuk japon cizgi filmleri cikti ayni oyle bu isletim sistemi olayida..
koca koca simgeler sanki kormusuz gibi.. istedigimi istedigim yerde sniflandiramiyorum filan.. bence meego da ihone da ayni gubre..

mustimik

mustimik

Üye
arkadaslar 2 farklı meego var o adreste
biri yaklaşık 2 aydır kurduğumuz sürüm, bir diğeri n9 daki sürümün aynısı olan
orada türkçe dil seçimi ve 3g seçimi de mevcut
n9 un meego sürümünü yükledim, çok etkilendim, gidip class 10 kart aldım ama nafıle
hala takılmalar var
ama umutluyum ıyı seyler olacak gıbı

kaan dean

kaan dean

Üye
    Konu Sahibi
n9 un meego sürümünü yükledim, çok etkilendim, gidip class 10 kart aldım ama nafıle
hala takılmalar var

kardes nasil yukledin bana bir anlatirmisin bende onu yuklemek istiyorum. su an bu adres acilmiyor sen oradaki n950 yazanimi indirdin anlamadim..?

saruman_me

saruman_me

Üye
hala takılmalar var
mustafa o dosya elindeyse bizimlede paylaşırmısın kardeş ..

saruman_me

saruman_me

Üye
bende iki gundur paylasmasini bekliyorum hatta ozeldende yazdim fakat okumuyor sanirim
gördüm de ben n950 ye kurulan bişi sandım fazla önemsemedim daha yeni aldık bozarız falan diye nerden bileyim n900 e özel bişi olduğunu :) site neden açılmıyor kaan ? acaba başka bi yolda ulaşa bilirmiyiz bu siteye..?

mustimik

mustimik

Üye
buyrun arkadaşlar:

----------Eklendi @ 00:49:46 ---------- Yazıldı @ 00:48:35 ----------

ya aslında ilk kurulduktan sonra çok güzel kendini toparlıyor ama internete baglandıktan sonra dagılıyor
N9 un en buyuk yeniliği olan "tablet görünüm" özelliği bunda da war
yani bir tablet arayuzunden butun dosya sıstmeıne pratık yoldan ulasıyosunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...