Haber MediaTek (Windows Phone) Destekliyecek....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siyahsancak

siyahsancak

Üye
    Konu Sahibi
MediaTek (Windows Phone) Destekliyecek....


Android platformunda özellikle ucuz maliyetli cihazlarda görmeye alıştığım işlemcilerden olan; daha doğrusu işlemci üreticilerinden olan MediaTek; DigiTimes’a göre Windows Phone işletim sistemini destekleyecek.
Sektörel haberlere göre Qualcomm rakibi olarak piyasada görünen MediaTek, özellikle ucuz maliyetli cihazlar kategorisinde; Windows Phone platformunda da rekabete hazırlanıyor.
Aynı zamanda 64 bit işlemci üzerinde çalışmalar yürüten MediaTek’in Windows Phone platformunda 2014′ün ikinci çeyreğinde boy göstermesi bekleniyor.
 


Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar forumda bir şeyler yapmak istediğinizi anlıyorum ancak bir şey yapmak istiyorsanız ilk olarak özgün olmakla başlayın. Yazdığınız yazı,içerisinde ki cümleler,fikirleriniz bunlar size ait olsun boş verin A sitesini B sitesini, kendi içeriğinizi üretmek her zaman daha önemlidir size/kendinize bir şeyler katar her şeyden önce.

Yerel kaynaklardaki haberi kullanmak yasaktır. Konu :locked:. Hayırlı geceler.
 
  • Beğen
Tepkiler: PureFood ve erhanercan
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada (değerli kardeşim @Mr.H 'nin affına sığınarak) kilidi bozmak gibi olacak ama haberi kim çevirmişse yanlış çevirmiş.

Orjinal haberde MeditaTek'in yakında dönem içerisinde herhangi bir WindowsPhone cihazı için çip üretmeyi düşünmediği belirtiliyor. (2014 ikinci çeyrekte çıkacak olan işlemciler, qualcomm referanslı 64 bit işlemciler)
Yani olay tam tersi.
İngilizce bilmeyen adamlar site kurup haber yaparsa böyle olur.

Forumumuzda değerli arkadaşlara sesleniyorum.
Lütfen başka sitelerden buraya kopyala yapıştır yapmayı bırakın artık.
Windows Phone konusunda ilk ve en doğru haberleri her zaman burada Maxicep kalitesiyle burada bulabilirsiniz.
Bilin ki kopyaladığınız haber zaten burada ayrı veya mevcut bir konu altında verilmiştir.
Bu yüzden, böyle şeylere kalkışmadan önce lütfen forumu iyi araştırın.
Eğer herhangi bir şekilde forumda veya portalda haber yapmamışsak, muhtemelen kayda değer görmediğimizdendir.
Ancak yine de çok önemli olduğunu düşünüyorsanız, lütfen haberleri özgünleştirerek paylaşın, diğer yerli sitelerden kopyala-yapıştır kabul etmediğimizi tekrar hatırlatırım.

İyi forumlar.

:locked:
 
  • Beğen
Tepkiler: _Shinku_, Serhan, papakudioflu ve 3 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al


Üst Alt