Meclis'ten Alex'e destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Meclis'ten Alex'e destek


[h=2]Milletvekillerinin çoğu, Alex'in haksız bir şekilde kadro dışı bırakıldıktan sonra Fenerbahçe'den ayrılmak zorunda kaldığını belirtirken, bazıları da teknik direktör Aykut Kocaman'ın kararına saygı duyulması gerektiğini kaydetti.[/h]
İşte TBMM’nin Alex yorumları...

Fenerbahçe’li CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce: “Fenerbahçe’ye çok şey kattı ama takım her zaman daha büyüktür. Tek başına bir milletvekili de oyuncu da hiçtir. Önemli olan camiadır, kurumdur.”

Galatasaray’lı MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural: “Heykelinin dikilmesi bazılarını rahatsız etti. Sorun daha medeni ölçüler içerisinde, bir mutabakatla çözülebilirdi.”

Galatasaray’lı TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Mehmet Daniş: “Alex gibi Türk futboluna, özellikle de kendi kulübüne bu kadar hizmet eden, disiplinli yaşayan ve şimdiye kadar futbolunun dışında kamuoyu gündemine gelmemiş bir futbolcunun bu kadar ucuz harcanmasının çok manidar olduğunu düşünüyorum.”

Trabzonspor’lu AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz: “Alex’in gitmesi, Fenerbahçe camiasında bu kadar tartışmalı bir konu olduğuna göre, bu doğru bir karar mıdır diye düşünüyorum. Fakat bu konunun abartılmaması lazım.”

Fenerbahçe’li AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu: “Kulüp yönetimi profesyonel yaklaşım içerisinde, böyle bir sorunu kendi içinde çözmeyi başarmalıydı. Alex’in bu şekilde gönderilmesi taraftar olarak canımı acıtmıştır.”

Trabzonspor’lu AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman: “Takıma bu kadar emek sarfetmiş olan bir futbolcunun bu şekilde kapı önüne konulmaması gerekirdi. Fenerbahçe’nin 2 sene önce aldığı haksız şampiyonluğun ahı çıkıyor gibi geliyor bana.”

Fenerbahçe’li AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç: “15 gün önce adamın heykelini diktik, 15 gün sonra kökten kazıdık; sevinçlerini, üzüntülerini, kararlarını böylesine hızlı alıp veren bir ülkeyiz maalesef.”
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Oğuzhan
Cevap
6
Görüntüleme
450
Mad EagLe
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
393
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
405
Haydar


Üst Alt