Yılmaz Vural: Alex'e üzülmedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Yılmaz Vural: Alex'e üzülmedim
[h=1]Yılmaz Vural: Alex'e üzülmedim[/h][h=2]Alex’in kadro dışında kalmasını yorumlayan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Brezilyalı oyuncu hakkında doğru karara verildiğini söyledi.[/h]
Alex’in yaşlandığını ve kendi gerçeğini görmesi gerektiğini söyleyen Vural, “Futbol garip oyun! Bir hafta önce heykeli dikilen adam şimdi kadro dışı kaldı. Futbol nankör bir oyun diye düşünülebilir ama öyle değil. Futbolda dün yok bugün var” dedi.
Futbolcular yaşlandıkça daha problemli olur diyen Vural, sözlerine şöyle devam etti: “Futbolcular yaşlılığı ve fiziksel olarak düştüklerini pek kabul edemezler. Bu onları daha agresif yapar. Alex, Aykut Kocaman’ın üstünde yer almak isteyebilir ama futbol bunu kaldırmaz. O yüzden agresif oluyorsunuz. Kasımpaşa maçında Alex’in oyundan çıktıktan sonra tribünde oturması kabul edilemez bir başka tutumdu. Kocaman’ın ve Fenerbahçe Yönetimi’nin tavrını haklı buluyorum. Alex’i çok sevmeme ve beğenmeme rağmen hakkında alınan karar üzülmedim.”


Acaba takımdan ayrılmasına üzülmüşmüdür :hmmm
 


m542tf

m542tf

Üye
Biz Türk insanı olarak futbolcularımızı alkışlayarak gönderemeyeceğiz galiba messi'yi bile kadro dışı bırakırdık biz. Vefa demek sadece istanbulda bir semtmiş bunu daha iyi anladım.
 
haltie

haltie

Üye
Bak şimdi olay ne aslında biliyor musunuz?Bu adamın en büyük hayali fenerbahçede çalışmak şuan yönetimin tavrını destekliyor ve onlara bir nevi yağ yakıyor o aslında herkesten daha iyi biliyor gerçeği
 
Jitou

Jitou

Üye
3 büyüklerden birini çalıştırayım karşı takım orta sahayı geçerse .....
Bu sözünden bile anlaşılıyor
 
greenmile

greenmile

Üye
Alex'ci olarak bende üzülmedim,hoş bir ayrılık olmadı ama bazı şeyleri kabullenemeyen futbolcunun yeri kapının önüdür.Alex bu takıma bedavaya oynamıyor,sorumluluklarını yerine getirmemiş sonucunda da bu olay yaşanmıştır.
 
lolaman

lolaman

Üye
Ne üzülmemesi son veda klibini izledim ağladım resmen yıllardır ilk kez.... :(
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Alex çok gol atan bir futbolcuydu yılmaz hoca fenerin başında olsa alexin futbol hayatı biterdi popoya tekme yemekten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
307
Kingmortall
Mad EagLe
Cevap
0
Görüntüleme
437
Mad EagLe
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
489
scarface006


Üst Alt