Janko Şenol Güneş'e minnettar!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Janko Şenol Güneş'e minnettar!
Trabzonspor'un 2 -1 kazandığı Orduspor maçında bordo - mavili forma altındaki ilk golünü, camia için anlamı büyük olan 61'inci dakikada kaydeden Avusturyalı golcü Marc Janko, temposunu bulmasına yardım ettiği için Teknik Direktör Şenol Güneş'e teşekkür etti.

Olcan'ın ortasında etkili bir kafa vuruşuyla takımını öne geçiren golü Orduspor filelerine gönderen Janko, "Takım, kulüp ve oyuncular için çok önemli bir galibiyet aldık. Bu sezonki ilk deplasman galibiyetimizi elde ettik, ilk kez üst üste ikinci kez kazandık. Umarım bunu bir seri haline getirir ve daha başarılı sonuçlar alırız. Hafta içinde çok yoğun şekilde çalışan takım arkadaşlarımı, taraftarımızı ve camiamızı kutluyorum" dedi. İlk günlerle kıyasladığında kendisini kesinlikle çok daha iyi hissettiğini dile getiren Janko şöyle konuştu:

"Daha önce de söyledim. Nihayetinde ben de bir insanım, makine değilim. Ancak maç oynayarak tempoyu yakalayabilirim. Ayrıca sezon öncesi hazırlık kampında takımla birlikte değildim. Bu benim için önemli bir dezavantajdı. Hocamıza da çok teşekkür ediyorum. O bana sürekli olarak oynama, kendimi geliştirme ve tempomu bulma imkanı verdi. Hala eksik olan bazı şeyler var. Onları tamamlamanın yolu da yine bu şekilde üst seviyede oynamaya devam etmek."

Janko, takımın artık kendisine göre yüksek toplarla oynadığı yorumlarına ilişkin olarak ise, "Her yeni oyuncunun takıma alışması belli zaman alır. Takımın oyuncuya alışması da aynı şekilde zaman alır. Biz de böyle bir dönem yaşıyoruz. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ben de her gün takıma daha iyi uyum göstermeye çalışıyorum. Sanıyorum iyi yolda ilerliyoruz" dedi.

OLCAN: KATKI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Orduspor maçında ikinci yarıda oyuna giren, bir asist ve bir golle galibiyetin mimarı olan Olcan Adın ise, "İddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanmak istiyorduk. Zor bir maçı kazandık. Şampiyonluk yarışımız devam ediyor. Tüm taraftarlarımız bunu bilsin. İnşallah bundan sonra daha başarılı oluruz. Ben de takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapıyorum" diye konuştu.

MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR

Trabzonspor, mecliste yaptığı konuşmada 2010 - 2011 şampiyonluğunun Trabzonspor'a verilmesini isteyen AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'e teşekkür etti. Trabzonspor internet sitesinden yayınlanan teşekkür metninde şu ifadeler yer aldı:

"AK Parti Gümüşhane Milletvekili Sayın Feramuz Üstün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bütçesi görüşülürken futbolumuzu derinden yaralayan şike davasına değinmiş, mahkeme kararını gerekçe göstererek 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi gerektiğini vurgulamıştır. Söyleminde mahkemenin 5 maçta şike yapıldığına hükmedildiğini de hatırlatan Sayın Üstün'ün söz konusu çıkışı tüm kesimlere örnek olacak bir hassasiyet içermektedir. Bu vesileyle değerli milletvekilimize tüm camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyor, hak, hukuk ve adaletin tecelli etmesin doğrultusundaki çabalarının sonuç vermesini ülkemiz adına temenni ediyoruz."
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
343
DiaBLoS
lazo009
Cevap
0
Görüntüleme
384
lazo009
ismail
Cevap
0
Görüntüleme
446
ismail
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
405
TheLastWarrior


Üst Alt