MEB Personel Atama 2011

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
MEB Personel Atama 2011
Mebbis, MEB Personel Atama, MEB Personel Ataması, meb personel atama 2011, meb personel atama ve yer değiştirme yönetmeliği,meb personel atama sonuçları, meb personel atama takvimi,meb personel atama taban puanları, meb personel atama taslağı,meb personel atama sayfası,meb personel atama sıralama

Başvuru işlemleri sayfası için aşağıdaki bağlantıyı

2011 Ağustos Atama Kontenjan Tablosu için için
Öğretmenlik başvuruları, 18-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında il ve ilçe millî eğitim müdürlüklerinde oluşturulacak başvuru onay bürolarında kabul edilecektir.
Öğretmenlik için başvuruda bulunacaklar, başvurularını 18-24 Ağustos 2011 tarihleri arasında herhangi bir bilgisayardan internet adresindeki Elektronik Başvuru Formu’nu kullanarak yapacaklardır. Başvurunun geçerlilik kazanabilmesi için bilgisayar aracılığıyla doldurulacak Form’un “Başvuru Onay Büroları”nda onaylatılması gereklidir.
Adayların başvurularını onaylatmaları için, aşağıda belirtilen belgelerin, asılları veya noter onaylı örnekleri ile birlikte, “Başvuru Onay Büroları”na şahsen başvurmaları gerekmektedir. Belgelerin birer örnekleri il/ilçe millî eğitim müdürlüğünce onaylanıp teslim alınarak “asıl”ları adaylara geri verilecektir. Şahsen başvuru yapamayacak durumda olanlar, noter aracılığıyla vekâlet vereceği kişi vasıtasıyla başvurabileceklerdir.
Başvuruların, başvurunun yapıldığı gün ya da en geç bir sonraki gün mesai saatleri içinde başvuru bürolarına onaylatılması zorunludur. Bu süre içerisinde onaylatılmayan başvurular geçersiz sayılacaktır. Bu durumdaki adayların, yeniden başvuru yaparak başvuru süresi içerisinde başvurularını onaylatmaları gerekmektedir.
Başvuru Formu üzerinde beyan edilen bilgilerden sadece adaylar sorumlu olacaktır. Bu nedenle Kılavuz, dikkatli bir şekilde okunduktan sonra Elektronik Başvuru Formu’nun doldurulması gerekmektedir ( Başvuru ve onay süresi dolduktan sonra adayların itirazı ya da düzeltme talepleri dikkate alınmayacaktır.).
Başvuru Formu’na, adayların kimlik bilgileri ile KPSSP10 puan türü yansıtılmıştır. Adaylar, Form üzerinde; atama biçimlerini, alanlarını, mezun oldukları yükseköğretim programlarını, başvuruyu onaylatacağı il/ilçeyi ve tercihlerini seçtikten sonra, adres bilgilerini gireceklerdir.
“Açıktan ve kurumlar arası atama” biçimleriyle başvuracak olanlar, başvurularını 81 il millî eğitim müdürlüklerine yapacaklardır. Adaylar, Başvuru Form’u üzerinde; atama çeşitlerini, alanlarını, mezun oldukları yükseköğretim programlarını, başvuruyu onaylatacağı ili, tercihlerini, adres bilgilerini ve hizmet süresi bilgilerini gireceklerdir.
Başvuru işlemleri ile ilgili diğer ayrıntılar için başvuru kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...
2011 Ağustos Öğretmen Atama Kılavuzu için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt