Lütfen uygulama gömmeyin yada bu versiyonu saklayıp gömün derim ,dünden beri internette temiz bir owf arıyorum yeni buldum daha yüklemedim ama bulduklarım arasındaki en iyisi gibi.
hazırlarken işlemci hızını artırmamıştım veya performans artırıcı bir mod kullanmadım.
ben de Powerstage'i kullanıyorum uzun süre video izleme ve 3g bağlantısı kullanma haricinde ısınma sorunuyla karşılaşmadım.
dolayısıyla sorunun kaynağını ben de bilmiyorum. yüklü uygulamaları ve bataryayı kontrol etmekte fayda var.
Eline sağlık nihayet onlarca cfw indirip denedikten sonra senin ofw ye karar kıldım en yüksek ram spb mobile shell kurduğum halde senin yazılımdan elde ettim diğer arkadaşların vaad ettiği yüksek değerler malesef onlarda çıkmadı bir araba reklamındaki slogan aklıma geldi ((( BİZ DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR ŞİMDİLİK EN İYİSİ BU ))) SPB SHEL kurulu 56 mb ram temiz ......bunun devamını beklicem takpçinim İnşallah
şu an Powerstage'in ses komutları aktif hale getirilmişi ve kurulumlu Powerstage'deki opera ve nimbuzz uygulamalarının güncel versiyonları eklenmiş hali upload aşamasındadır. yükleme bitince ilk sunuma eklenecektir. bununla birlikte Powerstage'in mediabar'ı ile uyumlu (accel switch ve btswitch ikonlu) aanex lite ve soundwaves black temaları da sunulacaktır.