maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
maxiye uzun süreden sonra şifreyle giriş yapmak gibisi yok
Formattan sonra maxiye geldim hemen giriş yapmamı istedi şifreyi unuttuğumu sandım ama bir denemede sisteme girdim

Konu Sahibi
ama insan şifreyi unutuyor çerezlere güvenip hazırdan giriş yapıyoruz hatta bir kere unutup msne şifre yollanmasını istemiştim

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ama insan şifreyi unutuyor çerezlere güvenip hazırdan giriş yapıyoruz hatta bir kere unutup msne şifre yollanmasını istemiştim

Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum

unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.)

Konu Sahibi
unutmucan bir sifre koyarsan unutma ihtimalin olmaz. (d.gunun olmaz cabuk bulunur.) evlilik yildonumu olabilir. (gerci erkeklerin % 85 bunu hatirlamaz ama yinede bulunmasi zordur.)
evlilik felan daha var benim şifreler öyle kolay şifreler değil , face şifremi bir kere söylesem adam hatırlamaz biliyorum çok karışık şifreler

- - - Eklendi - - -

Ben bir tane siteye her şifre istediğinde hatırlatma özelliğini kullanarak giriş yapıyordum. Yok harf ve rakam olacak yok o olmayacak bu olmayacak, saçma sapan şifreler yazıyorum ve unutuyorum

çok saçma sapan şifreler güzel ama zor oluyor

Hort

MaxiHort ekibi iş başında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...