Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ata böle çok uzun sürücektir kimse kimsenin profil müziğine bakmadan oy verecektir çünkü bende olsam bende bakmam okadar çok profil varki saatimizi alır eğer şarkı isimlerine bakılarak oy verilecekse hiç verilmesin.Neyse umarım güzel bir yarışma olur katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum...
Ben şahsen şarkı adı olarak ilgimi çeken profillere girdim yani şarkıya göre değerlendirme yaparak yaklasık 15 üyenin profilindeki müziği dinledim, herkes de bu sekilde yapacaktır muhtemelen bilemiyorum. Yani ya tanıdıgı üyelere göre yada şarkı adlarına göre ..
Ben şahsen şarkı adı olarak ilgimi çeken profillere girdim yani şarkıya göre değerlendirme yaparak yaklasık 15 üyenin profilindeki müziği dinledim, herkes de bu sekilde yapacaktır muhtemelen bilemiyorum. Yani ya tanıdıgı üyelere göre yada şarkı adlarına göre ..
Selam,
Konu erken kapansa, ne ön elemeye gerek kalır ne de kimsenin kalbi kırılır elendim diye...
Tamam anlaşılıyor, sonuçta 100 kontör ödül var ama , bence ödülden çok sağlam bir yarışma olsa daha iyi olur diye düşünüyorum
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Bu yarışma kontörlu mu oldu yaa
Benim müzik her tarza hitap ediyor ve mükemmel bir parça
Salih Abi biraz da bize bırak yahu
Salih Baba™
Üye
Anlaşılan sizler oy vermeyeceksiniz lütfen isime değil müziğe önem verin.... Yoksa kontör felan fani şeyler...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Tabiki canım onlar dünya mali önemli olan öbür taraf
anl_tr
Emekli Yönetici
Gerçekten kazanan müzikleri merak etmeye şimdiden başladım...:Hmmm
Ya seni atlamışım kusura bakma. Yoksa konuya hâkimim.
40 kişi yeterli. Cumayı beklemeye gerek yok.
Yakında yarışma konusu açılacak arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.
Bu arada bu yarışma sadece koyulan şarkının güzelliğine bağlı değildir, olmaz Bir çok etken olacak galipleri belirlemede. Kendimizi boşuna kandırmayalım