MaxiSurvıvor Çok Yakında ---> ouSahin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
MaxiSurvıvor Çok Yakında ---> ouSahin

Yeni Yarışmamız adındanda belli oldugu gibi MAXİSURVIVOR olacak
macera kokacak olan bu yarışma katılımlar ve açıklamalar çok yakında..

Böyle Bir Yarışma Hiçbir Forum Sitesinde olmadı İlkkez Heyecan dolu bir yarışma olan Maxisurvıvor
biraz zor olacak...Baya Zor olan bu yarışma maxicep.com içerisinde olcaktır Yani Pc nizin başındasınız...

Bekleyin Sadece Çok Yakında..

Bundan sonraki ilginç Yarışmalarda Hep adım qeçerse Şaşırmayın:)

Bir ouSahin
Klasigi
:oke:

En yakın zamanda ayrıntılar gelecek..

Yarışma Konular: 1.Maxilig iddaa çok yakında liglerle beraber başlıcaktır...2.Albüm yarışması biraz uzatılmıştır onun yerine bu yarışma gelebilir..3.En yakın zamanda başlıcak yarışma katılımlar çok iyi olmasını bekliyoruzz..

kurt bey

kurt bey

Üye
oğuzum yine aşmıssın. Ben herşeye dayanaırım ama açlığa dayanamam takımında görmek istyen arkdaşlara duyrulur.:ehe

FerreT

FerreT

Üye
maxicup bitti ..senin iddaa hala gelecek:nono:yeni bi lig düzenlemeyimi düşünüyorsun

yasirarslan

yasirarslan

Üye
olursa girerik yaa

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
maxicup bitti ..senin iddaa hala gelecek:nono:yeni bi lig düzenlemeyimi düşünüyorsun

dostum maxicup lig olarak düşündüm onun için maxilig e göre yapmayı planlamıştım...:(

maxicup tan sonra maxilig başlasın lig olarak daha eglenceli olcagını düşünüyorum...

FerreT

FerreT

Üye
dostum maxicup lig olarak düşündüm onun için maxilig e göre yapmayı planlamıştım...:(

maxicup tan sonra maxilig başlasın lig olarak daha eglenceli olcagını düşünüyorum...

katılıyorum..bizim cup bugün yarın biter..talep var açılsın die..yardımcı olunur ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
süpersin oğuz :oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Yenı bır Maxicup turnuvası olcak mı ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt