MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
bu kadar yorum yeter hesap nosu verinde yatıralım parayı

fatih54102

fatih54102

Üye
Bence paypal kurumsal hesap alınıp paralar oraya yatırılmalı.
Zaten 20 tl bulursak kendimiz kurumsal maxicep sertifikalama cer ve ke.y lerini alırız.

uribaju

uribaju

Üye
yeni çıkan hd oyunlar güzel programlar falan zaten ipmart rus kullanıcıları tarafından anında indirilip paylaşıma sunuluyor zaten ovide de öyle para verecek bir uygulama göremedim şuana kadar para vermeye değecek uygulamalarda çoğu symbian forumları tarafından paylaşılıp yayılıyor bana kalırsa gerek yok

kraldost

kraldost

Üye
olabilir neden olmasın siz deneyin biz görelim eğer beğenirsek bizde katılalım:oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
Havuz hesabı gibi birşey olacak. Paralar orada birikecek kimler para yatırdı ise mesela 10 kişi diyelim uygulama sadece 10 kişiye gönderilecek. Yorumları okumadım sadece 1.mesaj da yazılana göre yorumlamak istedim.. Umarım doğru anlamışımdır. :) Aslında mantıklı birşey hayata geçirilebilir..

_ardaa

_ardaa

Üye
yeni çıkan hd oyunlar güzel programlar falan zaten ipmart rus kullanıcıları tarafından anında indirilip paylaşıma sunuluyor zaten ovide de öyle para verecek bir uygulama göremedim şuana kadar para vermeye değecek uygulamalarda çoğu symbian forumları tarafından paylaşılıp yayılıyor bana kalırsa gerek yok

belki öyle ama ara sıra satın almak gerek hep sömürmeyle olmaz bence düzgün oyun ve uygulamalar satın alınabilinir, ama peki spb shell 3d gibi uygulamalar nasıl olacak sanırım imei koruması var her imei bir seri numarası kullanabiliyor aynı seri no başka imei kullanırsa uygulama çalışmıyor bu sorun nasıl çözülecek.

erollcelik

erollcelik

Üye
bu tür uygulama ve oyunlar pek çok forumda ücretsiz indiriliyor.nasıl kabul ettirilecek anlamış değilim.

gkyrn

gkyrn

Üye
Bence de mantıklı. arkadaş düşünmüş ve emek gösterecek sonuçta.takdir etmek gerekir bence. Bir de şu açıdan bakmak lazım olaya diye düşünüyorum.Sonuçta hiç para vermeden kırılmış uygulamaları ya da unsigned uygulamaları kullanmaktansa bu şekilde topluca ufak miktarlarda paralar toparlayıp nokia suite de hakkını bi ölçüde vermiş oluruz. Çünkü yeri gelince hepimiz nokia çalışmıyor,iş yapmıyor,uygulama çıkarmıyor,mağazada işe yarayacak hiçbişey yok diye isyan ediyoruz.Bu şekilde hem toplu halde destek sağlanmış olur,hem de daha fazla uygulama oyun vs. kullanmış oluruz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: iatis
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@Sensation son durum nedir? Retail sayfası açılacak mı? Nihai karar verildi mi?
Eğer açılması kararlaştırılmış ise, katılmak isteyenler için banka hesap numaraları verebilirseniz katılalım.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şu an için beklemedeyiz. Herhangi bir gelişme olduğunda buraya yazarım. :oke:

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Güzel düşünülmüş bi sistem.Hayata geçse oldukça faydalı olur bence.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
hadi hayrlısı bakalım mantıklı güzel bir düşünce ödenecek meblağ da uygun olursa tutar bu proje arkadaş...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
fikir çok güzel ama Ptt den para gönderim ücreti sıkıntısı yaşamayalım?

Ptt nin sitesinde :
Kendi posta çeki hesabınıza ücretsiz para yatırılabilir, başka bir kişiye ait posta çeki hesabına ise düşük bir ücretle para yatırılabilirsiniz. Posta Çeki hesabınıza istediğiniz kadar para yatırabilirsiniz.
[h=3]Posta Çeki Yatırma Ücreti[/h]
Fiyat Aralığı
Ücreti
0,01. TL’den – 100,01. TL’ye kadar
1,50 TL
100,01.TL’den–250,00.TL’ye kadar2,50 TL
250,01.TL’den–500,00.TL’ye kadar3,50 TL
500,01.TL’den–1.000,00.TL’ye kadar
5,00 TL
1.000,01.TL’den–5.000,00.TL’ye kadar
7,00 TL
5.000,01.TL’den–10.000,00.TL’ye kadar8,50 TL
10.000,00.TL’den büyük10,00 TL

diye belirtmişler 1-2 TL yatırıcaz diye 1,5 TL de masraf ödemek zorunda kalmayalım bir de 2 TL yatırmak için PTT ye gitmek var :) hoş böyle birşey olursa şahsen 10 TL verir kaç aylık oluyorsa o kadarlık üyelik alır bitince yenilerim benim için sorun değil de diğer arkadaşlar için sorun olmasın diye belirteyim dedim :)

----------Eklendi @ 16:20:45 ---------- Yazıldı @ 16:06:08 ----------

Bu arada ayriyeten birkaç arkadaşın da dediği gibi bir uygulama yazılırsa ve ücretli üyelikli olursa daha kullanışlı olabilir. Misal 10 TL ye 100 Kredi verilen bir sistem de ilave edilebilir. Uygulamaya eklenen programlar kredilendirilir ve indirildikçe bakiyemizden düşer. ama bu meşakkatli bir iş olacaktır ve bunu takip eden kişilere açıkcası yük olacaktır.

Aslında Nokia nın yapması gereken AppStore gibi güçlü ve gelişmiş uygulamalar yapmak. Çünkü artık herşey makine satmak değil sonraki destek de önemli ki bunu kar amacından ziyade dikkat çekici bir şekilde yapması gerek. Umarım bir an önce bir çeki düzene koyarlar şu uygulama ve destek olayına yoksa Nokia portlanmış uygulamardan dolayı taklitçi bir görünüme bürünecek

• Beğen
Tepkiler: n000k
polluxea♪

polluxea♪

Üye
fena fikir degil aslında....:hmmm

m542tf

m542tf

Üye
son durum ne?

DxTR90

DxTR90