MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Tabii ki satın aldılar, paylaştılar. Ona anlatmaya çalışıyorum zaten. Oyunları genelde Kryak, Sagib alır. Bu aralar paylaştığım uygulamaları ise ekran görüntülerinde yazdığı gibi vutaikt alıyor. OPDA'nın kırma filan yaptığı yok. Onlarında böyle bir sistemi var. Sadece reklam koyuyorlar ve Unsigned oluyor.
işte aradığım cevap buydu. dediğiniz işe bende varım.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

spartuas

spartuas

Üye
puff :D herneyse ne yapıyosanız yapın :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Burda zaten kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. Sadece bir fikir sundum.

spartuas

spartuas

Üye
Burda zaten kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz. Sadece bir fikir sundum.

tamam. Bende varım o zaman :D

----------Eklendi @ 21:43:17 ---------- Yazıldı @ 21:40:15 ----------

Peki satın alınacak uygulamanın bir daha alınma ihtimali ? Yani satın alınmadan önce araştırılır heralde ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam. Bende varım o zaman :D

----------Eklendi @ 21:43:17 ---------- Yazıldı @ 21:40:15 ----------

Peki satın alınacak uygulamanın bir daha alınma ihtimali ? Yani satın alınmadan önce araştırılır heralde ?
Nasıl yani? Daha önce internette paylaşılmış olması mı?

spartuas

spartuas

Üye
Nasıl yani? Daha önce internette paylaşılmış olması mı?

Mesela bir oyun daha önceden alınmış paylaşılmış. Diyelim. Siz almadan önce araştıracaksınz bu oyun alınmış mı alınmamış mı diye ? Yoksa alınmış oyunu siz bir daha almayın diyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mesela bir oyun daha önceden alınmış paylaşılmış. Diyelim. Siz almadan önce araştıracaksınz bu oyun alınmış mı alınmamış mı diye ? Yoksa alınmış oyunu siz bir daha almayın diyorum.
Bende yukarıda demiştim onu. Alınmadan önce araştırılır. Varsa alınmaz.

spartuas

spartuas

Üye
Bende yukarıda demiştim onu. Alınmadan önce araştırılır. Varsa alınmaz.

tamam. Peki buna topluyacağımız parayı port işine harcasak kendimiz portlasak ? Zaten portlananıda oviye koysak. Zaten ovi kıtlıktan iphone portlarınıda alıyor. Zaten işin farkında. Sadece fikir :D

reberemo

Üye
amma konuştunuz be kardeşim bada bada bada... ağzınız değil eliniz iş yapsın çıkardım parayı hazır kime verecem nereye gönderiyoruz onu söyleyin. alan yoksa yolluyorum darulacezeye hilali ahmere.. :D

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Sensation haklıdır . Yatırırız ya ama Ovi de uygulama yapmıyor ki arkadaş. AppStore a bakıyorum bir de Ovi ye fark dağlar kadar yani. Nokia gidici artık :)

spartuas

spartuas

Üye
amma konuştunuz be kardeşim bada bada bada... ağzınız değil eliniz iş yapsın çıkardım parayı hazır kime verecem nereye gönderiyoruz onu söyleyin. alan yoksa yolluyorum darulacezeye hilali ahmere.. :D

çıkarağın para zaten 1-2lira. :D

relling

relling

Üye
Bence iyi olur ama aylık belli bi ücret karşılıgı örn:5tl oradaki uygulamalardan istedigini indirsin bence.diyelimki 20 üye var 100 tl para yapar 100tllik uygulama alınır herkes istediğini yükler.Sen şu kadar uygulama indirebbilirsin demek bence saçma olur.Aylık belli bir miktar para belirlenir ve üyelik aylık olur.Ve isteyen kişi her ay yatırması gereken parayı yatırır ve üyeliği uzar.Yatırmayanında hesabı dondurulur ileride para yatırırsa üyeliği açılır.

erollcelik

erollcelik

Üye
Asıl sorun bence parayı yatırmak.Nekadar güvenli olacak karttan para yatırmak.Yanlış anlaşılsın istemem ama her zaman fırsatçılar olacaktır,doğanın kanunu bu.Güvenli bir sistem nasıl yaratılacak.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Asıl sorun bence parayı yatırmak.Nekadar güvenli olacak karttan para yatırmak.Yanlış anlaşılsın istemem ama her zaman fırsatçılar olacaktır.Doğanın kanunu bu ve güvenli bir sistem nasıl yaratılacak.
Karttan yatırmayacaksınız. Herkesin kolayca yatırması için PTT hesabı olabilir.

----------Eklendi @ 00:04:08 ---------- Yazıldı @ 00:02:36 ----------

Bence iyi olur ama aylık belli bi ücret karşılıgı örn:5tl oradaki uygulamalardan istedigini indirsin bence.diyelimki 20 üye var 100 tl para yapar 100tllik uygulama alınır herkes istediğini yükler.Sen şu kadar uygulama indirebbilirsin demek bence saçma olur.Aylık belli bir miktar para belirlenir ve üyelik aylık olur.Ve isteyen kişi her ay yatırması gereken parayı yatırır ve üyeliği uzar.Yatırmayanında hesabı dondurulur ileride para yatırırsa üyeliği açılır.
Herkes eşit ücret yatıracak ve tek bir hesaptan satın alınacak olan içeriklerin tümünü, ücret yatıranların hepsi indirebilecek.

relling

relling

Üye
Uygulama yazan arkadaşlar özel bi uygulama yazsınlar bu uygulamada paylaşılsın linkler tabi uygulamaya üyelikle girilsin

SuaT6027

SuaT6027

Üye
fikrimce nokia mimarileri yazılım ustaları bizden daha önce düşünmüşlerdir bunu :D

nameste108

Üye
böyle olunca her kafadan bir ses çıkıyor, sensation gördüğün üzre talep var, sen para yatırılacak ptt hesabını söyle biz yatıralım 4-5 TL olsun bitsin :)

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Herkes 5 tl yatırsa o hesaba zaten birçok uygulama alınır.

Takipçi Satın Al

Üst Alt