MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben biraz şüpheli kaldım bu duruma. şuana kadar çoğu uygulama oviden alınıp burada paylaşılmıyormu bunları alanlar kim bazı uygulamalar 20 tl varabiliyor buna kim verip para burada paylaşıyor ? yalnışmı bilmiyorum ama bu uygulamalara para vermeden bir şekilde hack gibi bir yöntemle indiriliyor ve burada paylaşılabiliyor. eğer böyleyse para vermenin anlamı nedir ? ovi zaten çok düzgün uygulama çıkarmıyor ortalama 100 kişi girse ve en az birer lira verseler yüz lira para yapar bununla ne uygulama alınacak ? eğer doğru anladıysam çok gereksiz bir uygulama olur yanlışsam kusura bakmayın.
Kimi uygulamaları tek kişi, kimisini de böylelikle alıyorlar. Tabii ki para vermeden Mağaza'dan indirmek imkansız.

spartuas

spartuas

Üye
ben biraz şüpheli kaldım bu duruma. şuana kadar çoğu uygulama oviden alınıp burada paylaşılmıyormu bunları alanlar kim bazı uygulamalar 20 tl varabiliyor buna kim verip para burada paylaşıyor ? yalnışmı bilmiyorum ama bu uygulamalara para vermeden bir şekilde hack gibi bir yöntemle indiriliyor ve burada paylaşılabiliyor. eğer böyleyse para vermenin anlamı nedir ? ovi zaten çok düzgün uygulama çıkarmıyor ortalama 100 kişi girse ve en az birer lira verseler yüz lira para yapar bununla ne uygulama alınacak ? eğer doğru anladıysam çok gereksiz bir uygulama olur yanlışsam kusura bakmayın.

yanlış konuşmadın çok doğru. Sonuna kadar katılıyorum. Symbian 3 bölümüne koyulan oyunlar & programlar oviden satın alınıpdamı koyuldu ? Hayır. Kırıldı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yanlış konuşmadın çok doğru. Sonuna kadar katılıyorum. Symbian 3 bölümüne koyulan oyunlar & programlar oviden satın alınıpdamı koyuldu ? Hayır. Kırıldı.
Maalesef Signed olanların hepsi de satın alındı. :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef Kırıldı :D kanıtlarsan susucam.
Signed olanların hiçbiri kırılamaz. Bunca senedir Symbian içindeyim. Bir dosyasında bile oynama yapsanız Unsigned olur. Unsigned olanlar Signed olandan kırılıp Unsigned oluyor. Sizin kanıtlamanızı bekliyorum. Niye o zaman Mağaza'daki tüm paralı uygulamalar kırılıp paylaşılmıyor?

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Maalesef Signed olanların hepsi de satın alındı. :)
hocam zaten signede gerek kalamdıki hemen herkezin tel hacklı gerek yok signed olmasına
eğer bütün çaba signed içinse saçma geliyor bana

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam zaten signede gerek kalamdıki hemen herkezin tel hacklı gerek yok signed olmasına
eğer bütün çaba signed içinse saçma geliyor bana
Çaba bunun için değil tabii ki. Paylaşılanlar satın alınmayacak tabii ki. Mantığı ne yoksa bunun!

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Çaba bunun için değil tabii ki. Paylaşılanlar satın alınmayacak tabii ki. Mantığı ne yoksa bunun!
benmi yanlış anlıyorum acaba diyosunuz ki para verilecek toplanan parayla oviden uygulama alınacak para verenler bu uygulamalı kullanacak vermeyenler kullanamıycak.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben Ovi'ye sık sık bakıyorum.
Gerçekten yeni ve güzel içerikler ekleniyor.
Özellikle uygulama bazında çok hoş şeyler çıkabiliyor bazen.
Ama kırılmışları yok henüz piyasada.
O yüzden ben böyle bir çalışmaya sıcak bakıyorum.

Ancak satın alınacak içeriklerin belirlenmesi aşamasında hala soru işaretleri var kafamda :)
Herkese sorarak ortak bir sonuç çıkarmak gerçekten zor olacaktır.
Eğer sistem uygulamaya konulursa, umarım bunun için "içerik listesi, anket, oylama v.b" şekilde uygun bir çözüm bulunur.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benmi yanlış anlıyorum acaba diyosunuz ki para verilecek toplanan parayla oviden uygulama alınacak para verenler bu uygulamalı kullanacak vermeyenler kullanamıycak.
Bazı arkadaşlar dedi zaten çoğu paylaşılıyor diye. Bende de internette paylaşılanlar tabii ki alınmayacak dedim. Önceden çıkmış şeyi niye satın alalım!

spartuas

spartuas

Üye
Arkadaşlar ben Ovi'ye sık sık bakıyorum.
Gerçekten yeni ve güzel içerikler ekleniyor.
Özellikle uygulama bazında çok hoş şeyler çıkabiliyor bazen.
Ama kırılmışları yok henüz piyasada.
O yüzden ben böyle bir çalışmaya sıcak bakıyorum.

Ancak satın alınacak içeriklerin belirlenmesi aşamasında hala soru işaretleri var kafamda :)
Herkese sorarak ortak bir sonuç çıkarmak gerçekten zor olacaktır.
Eğer sistem uygulamaya konulursa, umarım bunun için "içerik listesi, anket, oylama v.b" şekilde uygun bir çözüm bulunur.

yakında kırılır. :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Bazı arkadaşlar dedi zaten çoğu paylaşılıyor diye. Bende de internette paylaşılanlar tabii ki alınmayacak dedim. Önceden çıkmış şeyi niye satın alalım!
o konuda birşey demiyorum ben şuana kadar paralı uygulama çok çıktı ve bunlara para veren varmı yokmu bilmiyorum. kırılarak konuluyorsa böyle devam etsin ama kırılamıyor alan kişiler paylaşıyorsa dediğiniz mantıklı, bir uygulamaya tek tek onar lira verip herkez bireysel alacağına herkez birer lira verir uygulama bir liraya gelmiş olur. mantıklıdır.

• Beğen
Tepkiler: reberemo
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o konuda birşey demiyorum ben şuana kadar paralı uygulama çok çıktı ve bunlara para veren varmı yokmu bilmiyorum. kırılarak konuluyorsa böyle devam etsin ama kırılamıyor alan kişiler paylaşıyorsa dediğiniz mantıklı, bir uygulamaya tek tek onar lira verip herkez bireysel alacağına herkez birer lira verir uygulama bir liraya gelmiş olur. mantıklıdır.
@spartuas arkadaş kırıldığını iddia ediyor. Kırılıyorsa mağazadan alınmadan nasıl kırılıyor? Kırılıyor dediği uygulamalar mesela SPB Shell 3D diyebiliriz. Bu uygulamayı satın alınca sadece 1 kişi kullanabiliyor. Çünkü internetten kontrol ediyor. Ama henüz kıran da çıkmadı :)

reberemo

Üye

:oke:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
@spartuas arkadaş kırıldığını iddia ediyor. Kırılıyorsa mağazadan alınmadan nasıl kırılıyor? Kırılıyor dediği uygulamalar mesela SPB Shell 3D diyebiliriz. Bu uygulamayı satın alınca sadece 1 kişi kullanabiliyor. Çünkü internetten kontrol ediyor. Ama henüz kıran da çıkmadı :)
ben halen soruma cevap alamadım sayın Sensation. bana şunu söylermisiniz şuana kadar ovide çıkan bedelleri 20 liraya varan uygulamalar maxicep'e nasıl konuldu ? kırılamıyorsa tabiri caizse enayinin teki 20 lira bayılıp uygulamayı alıyor ve maxidemi paylaşıyor ?

Uruloki

Uruloki

Üye
enayinin biri demeyelim jerkez ki sadece nokia kullanıcıları maxicepte değil ipmart var misal çoğu ordan bazılarını bir moderatör satın alıyor ve koyuyor yani oyunlar çıktı bir ara öteki gün signed i koyuldu nette olmadığı halde nasıl oldu bu eee biri bizim için satın aldı ve buraya koydu bu böyle oldu dediğim gibi ben msn de millete yalvardım sensation a da dedim o o zaman siz karar verin dedi ben bir şey yapamam dedi çünkü bu işlere karışmak istemiyordu(yani ben böyle anladım) fakat durumun böyle gitmeyeceğinin farkına vardı büyük bir ihtimalle

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38 ve Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben halen soruma cevap alamadım sayın Sensation. bana şunu söylermisiniz şuana kadar ovide çıkan bedelleri 20 liraya varan uygulamalar maxicep'e nasıl konuldu ? kırılamıyorsa tabiri caizse enayinin teki 20 lira bayılıp uygulamayı alıyor ve maxidemi paylaşıyor ?
Tabii ki satın aldılar, paylaştılar. Ona anlatmaya çalışıyorum zaten. Oyunları genelde Kryak, Sagib alır. Bu aralar paylaştığım uygulamaları ise ekran görüntülerinde yazdığı gibi vutaikt alıyor. OPDA'nın kırma filan yaptığı yok. Onlarında böyle bir sistemi var. Sadece reklam koyuyorlar ve Unsigned oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Jerkez38
spartuas

spartuas

Üye

öyle demek istemedim. Uygulama alınmadan hack gibi yöntemlerle indiriliyor diyorum. Kırılıyor. :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Takipçi Satın Al

Üst Alt