MaxiRetail Olsa?

Sponsorlu Bağlantılar

JustADreamer

JustADreamer

Üye
Doğru güzel bir sistem :) Umarım hayırlı olur herkes için :)

Uruloki

Uruloki

Üye
fikrimi biliyorsun msn de millete az yalvarmadım fakat o zqman bu olay gerçekleşmedi benim tek sorum para verenler indirecek diyorunde nasıl olcak o iş özelden mesaj mı atacaksın

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fikrimi biliyorsun msn de millete az yalvarmadım fakat o zqman bu olay gerçekleşmedi benim tek sorum para verenler indirecek diyorunde nasıl olcak o iş özelden mesaj mı atacaksın
Bu sistem basit. Satın alınan tüm içerikler bir şekilde ücret ödeyenlere gönderilecek.

n000k

n000k

Üye
güzel fikir.. ama şu takıldı kafama. misal veriyorum ben başlangıç için 5 TL yatırdım ve üye oldum. ve diyelim 3 tane uygulama indirdim yatırdığım para kadar.. sonra yine indirmek istersem yine para yatırmam gerekli değilmi? yatırdığım kadar yine uygulama indirebilirim.. eğer böyle olacaksa iyi.. yoksa 1 kere 1 tl ver sonra herşey beleş misali olmasın bence. daimi olması için sermayeninde dönmesi lazım :) .. iyi fikir..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
para yatıranlar linkleri paylaşırsa? Çok güzel fikir genede.
Bunu arkadaşların vicdanına bırakıyorum. Sonuçta parayı kendileri verecek. Ama fark edildiği zaman engellenecektir.

• Beğen
Tepkiler: distakjo ve n000k

gokaycan

Üye

para yatırırken isim soyisim, açıklama, kimlik numarası gibi bilgiler giriyorsun ve ayrıca yatırdıktan sonra makbuzda işlem numarası var. Bunlarla kimin yatırıp yatırmadigi belirlenebilir.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel fikir.. ama şu takıldı kafama. misal veriyorum ben başlangıç için 5 TL yatırdım ve üye oldum. ve diyelim 3 tane uygulama indirdim yatırdığım para kadar.. sonra yine indirmek istersem yine para yatırmam gerekli değilmi? yatırdığım kadar yine uygulama indirebilirim.. eğer böyle olacaksa iyi.. yoksa 1 kere 1 tl ver sonra herşey beleş misali olmasın bence. daimi olması için sermayeninde dönmesi lazım :) .. iyi fikir..
Karışıklık olmaması için herkesten eşit ücret alıcanacak. İçerikler satın alınıp, paylaşılacak. Para bittiğinde, bir daha para yatırma vakti geldiğinde istemeyen para yatırmayacak ve içeriklerden faydalanamayacak.

----------Eklendi @ 20:13:06 ---------- Yazıldı @ 20:11:38 ----------

para yatırırken isim soyisim, açıklama, kimlik numarası gibi bilgiler giriyorsun ve ayrıca yatırdıktan sonra makbuzda işlem numarası var. Bunlarla kimin yatırıp yatırmadigi belirlenebilir.
Herkesin en kolay para yatırabileceği sistem PTT hesabı gibi. Orda da zaten kendi isminizi yazıyorsunuz. Dediğiniz gibi yani :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Karışıklık olmaması için herkesten eşit ücret alıcanacak. İçerikler satın alınıp, paylaşılacak. Para bittiğinde, bir daha para yatırma vakti geldiğinde istemeyen para yatırmayacak ve içeriklerden faydalanamayacak.
evet buda çok mantıklı :) .. en iyisi bu bence. umarım linkler ulu orta paylaşılmazda bizde mağdur olmayız. valla böyle birşey olursa ben varım arkadaşlar..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende varım güzel sistem

m542tf

m542tf

Üye
güzel fikir ben varım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Satın alınacak uygulamalar neye göre belirlenecek, bir "içerik havuzu" mu oluşturulacak?
Çünkü para yatırır yatırmaz herkes istediği programları indirmek isteyecek.
1 uygulama fiyatına (ör: 5TL'ye) 4 uygulama olsun diyelim sınır.

Örneğin ben 5 TL yatırdım A,B,C ve D programlarını indirmek istiyorum.

Bir başkası da 5 TL yatırdı E,F,G ve H programlarını indirmek istiyor.

MaxiRetail'de 2 uygulamalık para (10 TL) var. Ama talep edilen 8 uygulama var. Nasıl çıkılacak bu işin içinden?
Sonuçta herkesin indirmek istediği uygulama, oyun, tema v.s v.s içerik aynı olmayabilir?
Diğer bir deyişle; üyeler birbirinden farklı uygulamalar isteyebilir?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Satın alınacak uygulamalar neye göre belirlenecek, bir uygulama havuzu mu oluşturulacak?
Çünkü para yatırır yatırmaz herkes istediği programları indirmek isteyecek.
1 uygulama fiyatına (ör: 5TL'ye) 4 uygulama olsun diyelim sınır.

Örneğin ben 5 TL yatırdım A,B,C ve D programlarını indirmek istiyorum.

Bir başkası da 5 TL yatırdı E,F,G ve H programlarını indirmek istiyor.

MaxiRetail'de 2 uygulamalık para (10 TL) var. Ama talep edilen 8 uygulama var. Nasıl çıkılacak bu işin içinden?
Sonuçta herkesin indirmek istediği uygulama, oyun, tema v.s v.s içerik aynı olmayabilir?
Diğer bir deyişle; üyeler birbirinden farklı uygulamalar isteyebilir?
Öncelikle herkese danışılır. Gereksiz uygulamalar tabii ki alınmaz. O kadar fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum. Bu indirme konusuna gelince de tüm alınanlara para verenler sahip olacak. 2 uygulamalık para var meselesi de yeni bir ücret ödemeyle olur. Diğer türlü nasıl olsun yani? Ne kadar çok kişi olursa o kadar içeriğe sahip olunur. Ayrıca alınan içerikleri aynı sürümle kullanmayacaksınız. Güncelleme çıktığında sizinle paylaşılacak :oke:

aydnzara

Üye
Böyle bişey olursa peki para vermeyenler indiremiyecek mi?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

reberemo

Üye
katılasım geldi.. ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla ovi de pek öyle para ödemeye değecek bişeyler göremedim gibi. ayfon gibi hamdroit gibi değiliz biz pek sanki.. ama öte yandan bu kadar insan güzel diyosa bi bildikleri de vardır :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Sensation
n000k

n000k

Üye
Böyle bişey olursa peki para vermeyenler indiremiyecek mi?
neden indirsinler para vermiyenler? sence biraz hırsızlık gibi olmazmı paravermeyenlerde indirirse? para verenler çokmu zenginde iyilik yapıcak? kardeşim uygulamalardan faydalanmak isteyen helalinle parasını yatırır , kullanır..

• Beğen
Tepkiler: Sensation
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Öncelikle herkese danışılır. Gereksiz uygulamalar tabii ki alınmaz. O kadar fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum. Bu indirme konusuna gelince de tüm alınanlara para verenler sahip olacak. 2 uygulamalık para var meselesi de yeni bir ücret ödemeyle olur. Diğer türlü nasıl olsun yani? Ne kadar çok kişi olursa o kadar içeriğe sahip olunur. Ayrıca alınan içerikleri aynı sürümle kullanmayacaksınız. Güncelleme çıktığında sizinle paylaşılacak :oke:

Evet "içerik havuzundan" kastım da buydu zaten. Yani sistemin işlerlik kazanması için (gerekli veya gereksiz) herkese hitap edecek iyi kötü bir içerik havuzunun oluşması, bunun içinde yeterli sayıda üyeye ulaşılması gerekiyor.
Ben de varım. Umarım istenilen üye sayısına ulaşılır da zengin içerikli bir havuzumuz olur:) Bol bol kulaç atarız içinde:)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
ben biraz şüpheli kaldım bu duruma. şuana kadar çoğu uygulama oviden alınıp burada paylaşılmıyormu bunları alanlar kim bazı uygulamalar 20 tl varabiliyor buna kim verip para burada paylaşıyor ? yalnışmı bilmiyorum ama bu uygulamalara para vermeden bir şekilde hack gibi bir yöntemle indiriliyor ve burada paylaşılabiliyor. eğer böyleyse para vermenin anlamı nedir ? ovi zaten çok düzgün uygulama çıkarmıyor ortalama 100 kişi girse ve en az birer lira verseler yüz lira para yapar bununla ne uygulama alınacak ? eğer doğru anladıysam çok gereksiz bir uygulama olur yanlışsam kusura bakmayın.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılasım geldi.. ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla ovi de pek öyle para ödemeye değecek bişeyler göremedim gibi. ayfon gibi hamdroit gibi değiliz biz pek sanki.. ama öte yandan bu kadar insan güzel diyosa bi bildikleri de vardır :)
Zaten para ödemeye değecek şeyler alınacaktır :)

TheMadness

TheMadness

Üye
ovi deki her şeyin retail'i var zaten şuan internette. gerek yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt