Bu sistem basit. Satın alınan tüm içerikler bir şekilde ücret ödeyenlere gönderilecek.fikrimi biliyorsun msn de millete az yalvarmadım fakat o zqman bu olay gerçekleşmedi benim tek sorum para verenler indirecek diyorunde nasıl olcak o iş özelden mesaj mı atacaksın
.. iyi fikir..Bunu arkadaşların vicdanına bırakıyorum. Sonuçta parayı kendileri verecek. Ama fark edildiği zaman engellenecektir.para yatıranlar linkleri paylaşırsa? Çok güzel fikir genede.
fikrimi biliyorsun msn de millete az yalvarmadım fakat o zqman bu olay gerçekleşmedi benim tek sorum para verenler indirecek diyorunde nasıl olcak o iş özelden mesaj mı atacaksın
Karışıklık olmaması için herkesten eşit ücret alıcanacak. İçerikler satın alınıp, paylaşılacak. Para bittiğinde, bir daha para yatırma vakti geldiğinde istemeyen para yatırmayacak ve içeriklerden faydalanamayacak.güzel fikir.. ama şu takıldı kafama. misal veriyorum ben başlangıç için 5 TL yatırdım ve üye oldum. ve diyelim 3 tane uygulama indirdim yatırdığım para kadar.. sonra yine indirmek istersem yine para yatırmam gerekli değilmi? yatırdığım kadar yine uygulama indirebilirim.. eğer böyle olacaksa iyi.. yoksa 1 kere 1 tl ver sonra herşey beleş misali olmasın bence. daimi olması için sermayeninde dönmesi lazım.. iyi fikir..
Herkesin en kolay para yatırabileceği sistem PTT hesabı gibi. Orda da zaten kendi isminizi yazıyorsunuz. Dediğiniz gibi yanipara yatırırken isim soyisim, açıklama, kimlik numarası gibi bilgiler giriyorsun ve ayrıca yatırdıktan sonra makbuzda işlem numarası var. Bunlarla kimin yatırıp yatırmadigi belirlenebilir.

evet buda çok mantıklıKarışıklık olmaması için herkesten eşit ücret alıcanacak. İçerikler satın alınıp, paylaşılacak. Para bittiğinde, bir daha para yatırma vakti geldiğinde istemeyen para yatırmayacak ve içeriklerden faydalanamayacak.
.. en iyisi bu bence. umarım linkler ulu orta paylaşılmazda bizde mağdur olmayız. valla böyle birşey olursa ben varım arkadaşlar..Öncelikle herkese danışılır. Gereksiz uygulamalar tabii ki alınmaz. O kadar fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum. Bu indirme konusuna gelince de tüm alınanlara para verenler sahip olacak. 2 uygulamalık para var meselesi de yeni bir ücret ödemeyle olur. Diğer türlü nasıl olsun yani? Ne kadar çok kişi olursa o kadar içeriğe sahip olunur. Ayrıca alınan içerikleri aynı sürümle kullanmayacaksınız. Güncelleme çıktığında sizinle paylaşılacakSatın alınacak uygulamalar neye göre belirlenecek, bir uygulama havuzu mu oluşturulacak?
Çünkü para yatırır yatırmaz herkes istediği programları indirmek isteyecek.
1 uygulama fiyatına (ör: 5TL'ye) 4 uygulama olsun diyelim sınır.
Örneğin ben 5 TL yatırdım A,B,C ve D programlarını indirmek istiyorum.
Bir başkası da 5 TL yatırdı E,F,G ve H programlarını indirmek istiyor.
MaxiRetail'de 2 uygulamalık para (10 TL) var. Ama talep edilen 8 uygulama var. Nasıl çıkılacak bu işin içinden?
Sonuçta herkesin indirmek istediği uygulama, oyun, tema v.s v.s içerik aynı olmayabilir?
Diğer bir deyişle; üyeler birbirinden farklı uygulamalar isteyebilir?

Tabii ki indiremeyecek. Diğer türlü herkes tek başına satın alır, sistemin mantığı kalmazBöyle bişey olursa peki para vermeyenler indiremiyecek mi?

neden indirsinler para vermiyenler? sence biraz hırsızlık gibi olmazmı paravermeyenlerde indirirse? para verenler çokmu zenginde iyilik yapıcak? kardeşim uygulamalardan faydalanmak isteyen helalinle parasını yatırır , kullanır..Böyle bişey olursa peki para vermeyenler indiremiyecek mi?
Öncelikle herkese danışılır. Gereksiz uygulamalar tabii ki alınmaz. O kadar fikir ayrılığı olacağını sanmıyorum. Bu indirme konusuna gelince de tüm alınanlara para verenler sahip olacak. 2 uygulamalık para var meselesi de yeni bir ücret ödemeyle olur. Diğer türlü nasıl olsun yani? Ne kadar çok kişi olursa o kadar içeriğe sahip olunur. Ayrıca alınan içerikleri aynı sürümle kullanmayacaksınız. Güncelleme çıktığında sizinle paylaşılacak![]()
Bol bol kulaç atarız içinde
Zaten para ödemeye değecek şeyler alınacaktırkatılasım geldi.. ama şimdiye kadar gördüğüm kadarıyla ovi de pek öyle para ödemeye değecek bişeyler göremedim gibi. ayfon gibi hamdroit gibi değiliz biz pek sanki.. ama öte yandan bu kadar insan güzel diyosa bi bildikleri de vardır![]()