MasteLaa
Üye
CPU su daha hızlı hünkarımHayır hayır!S+ , S'e oranla geride olan bir model.Lütfen..
Göz boyamaca.
CPU su daha hızlı hünkarım
Kafam yine karıştıS mi S+ mı Oyun performansı ve internet hızı olarak düşünürseniz hangisi önde ?
- - - Eklendi - - -
Yada Ace 2
S advance en iyisiGöz boyamaca.
Ace 2?!Evet daha iyi.Alabiliyorsan S Advance derim.Ama alamıyorsan Ace daha iyi bu cihazlardan.
Ace 2 daha iyidirS , S+ , Ace 2 Hangisi ? Dediğim gibi oyun ve internet önemli.
Sen sağolTamam 2 sinden birini alıcam
- - - Eklendi - - -
Çok saolun bu arada
Peki siz hangisini önerirsiniz S mi S plus mı ?
Galaxy S5830i marka telefonum var. galaxy ace i mi yoksa galaxy ace 2 mi Hangisi benim telefon oluyor yahu ?
En kısa zamanda.Teşekkürler konu üst
Konuyu biraz renklendirirsen daha iyi olur
Teşekkürler.Ancak benim bildiğim Adreno 320 200 milyon polygon çizmekte.Neyse zaten veriler tam olarak kesin diyemeyiz.Eklerimsöylendi mi bilemiyorum ama asıl yazıda bazılarını okuyamadım. eğer yoksa ek bilgi olsun diyerekten;
-Adreno225: 125 Milyon Üçgen / Saniye;
-Adreno320: 225 Milyon Üçgen / Saniye..
Adreno 225; Lumia920, 820 vs.. genellikle Wp8 1. Nesil ihazlarda..
Adreno 320; Lg Optimus G, Htc J Butterfly gibi duyurusu yapılan fakat avrupaya henüz sunulmayan cihazlarda..
Seni ek kaynak olarak ekledimsöylendi mi bilemiyorum ama asıl yazıda bazılarını okuyamadım. eğer yoksa ek bilgi olsun diyerekten;
-Adreno225: 125 Milyon Üçgen / Saniye;
-Adreno320: 225 Milyon Üçgen / Saniye..
Adreno 225; Lumia920, 820 vs.. genellikle Wp8 1. Nesil ihazlarda..
Adreno 320; Lg Optimus G, Htc J Butterfly gibi duyurusu yapılan fakat avrupaya henüz sunulmayan cihazlarda..
Güncellendi.
Teşekkürler.Ancak benim bildiğim Adreno 320 200 milyon polygon çizmekte.Neyse zaten veriler tam olarak kesin diyemeyiz.Eklerim
- - - Eklendi - - -
Seni ek kaynak olarak ekledim
Teşekkür ederük.gerek yoktu babacan eyvallah, yeni bilgiler öğrendikçe, duydukça, okudukça yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?