Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ohoo deli edeceksiniz siz beni.

Konunun dışına çıkmak için özel çaba sarfetmeyin ..

Salihyet

Salihyet

Üye
önemli değil önemli değil :) aslında tek bi cümleyi kastetmiştim, ama insanlık hali , yanlış anlaşılmaya sebep olduysam ben özür dilerim ;) :bigstar:

[konu benim için çoktan kapanmıştır ;) :bigstar: #164 ]

Malatyasporlu

Üye
Uzatmamanı tavsiye ederim, daha yararlı şeylerle uğraşalım lütfen.

Konuyu kapatacağım zamana konuyu açan kişi olarak yine ben karar veririm, 3-5 saçma yorumla konu kapatılmasını asla doğru bulmuyorum :)
Nerede keseceğime ben karar veririm,tavsiyeye gerek yok. Ben gayet yararlı bir şeyle uğraşıyorum,forum kullanıcılarının haklarını savunuyorum (yalaklar hariç),konuyu kapatacaüın zamana sen karar veriyorsan ne zaman yazıyı sonlandıracağıma hülasa ben karar veririm. 3-5 saçma yorum diyorsun ama yorumları siliyorsun ve cevap vermiyorsun. Söyle bakalım;saçmalık kimin davranışlarında?

--------------- Ekleme ---------------

Şahsi fikrim, bir insanın derdini özelden araması gerektiğidir ;) Eğer özelden konuşup admine özür dilettirebiliosan, bu mertliktir ;) [leiche işte mertlik budur..] bunu biliyorum çünkü yaşadım, yani gördüğün kadar bebe değilim, yıllarım forumlarda geçti ve her türlü insanı forum ortamında gördüm.. Eğer bir konuda birine sütünü iç ondan sonra görüşelim diyorsan ztn benim 1 numaralı muhattabım olamassın, konu çoktan benim açımdan kapanmıştı, ama bakıyorum ki tribünler tıklım tıklım ;) eğer ceza alacak olursam bile hiç tınlamaz, forum ahlakı denen manevi kuralların dışına çıkılmamalı..
Bu benim şahsi sorunum değil,bu konuyu da ben açmadım. Mertliğin nasıl ve ne şekilde olduğunu senden öğrenecek değilim fakat mertliğin yalakalıkla olmayacağından eminim ;) Yılların forunda geçmişmişmiş ama daha hala ''yüz yüze görüşelim'' diye laf sallamakla delikanlılık olmadığını anlayamamışsın. Sen bana ''yüz yüze görüşelim'' diyorsan benim gözümde bebesindir. Haa bende o muhteşem delikanlılığından tırsıp senle yüz yüze görüşemediğim için bende bebeyimdir sana göre. O zaman ne yapıyoruz sütlerimizi afiyetle içiyoruz ;)

mservank

mservank

Üye
Afiyet olsun malatyasporlu forumda biraz daha uzun süre takılıp neyin ne olduğunu görseydin inna bu yorumlarından utnaırdın madem bu yalakalıklar o kadar zoruna gidiyor bir daha uğramazsın bu siteye kendine yalakalığın olmadığı başka bir site bulursun

Malatyasporlu

Üye
Afiyet olsun malatyasporlu forumda biraz daha uzun süre takılıp neyin ne olduğunu görseydin inna bu yorumlarından utnaırdın madem bu yalakalıklar o kadar zoruna gidiyor bir daha uğramazsın bu siteye kendine yalakalığın olmadığı başka bir site bulursun
Ben kötü olan yerden kaçmam,kötü olan yerleri düzeltmeye çalışırım. Benim yaşam felsefem bu. Seninkide bu. Sen kendi görüşünü savunur,site adminine ''şak şaklık'' yaparsın ben kendi görüşümü savunur,yanlış gördüğüm bişeyde -izin verildiği kadar- düzeltmeye çalışırım. Sizlerden her yerde var. Üniversitede hocalara da yalakalık yapan öğrenci arkadaşlarım var,ne yani şimdi okulu mu bırakıp başka bir okula mı geçeyim? Mart'ta üye oldum. Mart,Nisan,Mayıs,Haziran,Temmuz yaklaşık 5 ay. Neyin ne olduğunu anlayabileceğim bir zaman zarfı. Şimdi sanada afiyet olsun ;)

mservank

mservank

Üye
Hiç güleceğim yok biliyor musun sanki her lafını karşındaki kişiye oturtuyormuşsun gibi konuşuyorsun
3 ay hiç de yeterli bir süre değil belki daha fazla en az 1 yıl bu da değil aktiflik seni hiç bi,r yerde göremedim ha diyebilirsin ki uzaktan izliyorum böyle bir şey yok
üniversite işine gelince madem o kadar zoruna gidiyor söylersin açık açık baktın devam ediyor okuldan defolursun
maxiye gelince negative'e sor acaba yalaka dedideğin kişiler mi daha fazla yalakalık yapıyor yoksa yeni üyeler mi
senin üniversiteki yalaka arkdaşların gibi benim de çevremde var ve şimdiye kadar hiç kimseye yalakalık yapmadım yalakalık kendini küçük görmektir ve yalaklık da huyumda yoktur
salihe yalaka derken de iftira attığından haberin yok
sen bu kafayla hiçbir yere varamazsın ilk önce insanların davranışlarını incele uzun süre ondan sonra düşüncelerini buraya dök :oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
Bence cevap verip yüceltmek , sadece bir kişiye yarayacak.. Bana yalaka dediğinde ztn bu forumu ne kadar takip ettiğini anladım.. Ben negative ye adminimize en çok zorluk çıkaran üyeyimdir, az başını ağrıtmadım.. ama bunlar tecrübe edinilecek konulardı, bi daha olmayacak cinsten :) bu konuda olduğu gibi, Beni az çok tanımış olsaydı arkadaş, yıllarca forumda süt muhabbetlerinin içinde, her türlü iftiraya ve yaramazlığa konu olmuş ve bunlardan ders çıkarmış olduğumu bilirdi.. Bence arkadaş kendi yazdıklarını okumuyor, çünkü konuyu sürekli saptırmakla meşgul, konu forumu küçük görmekten, süt içmeye , ordan üniversiteye geldi.. Demem o ki , hiç boşuna cevap vermeyin, görünen o ki ne dersek diyelim (Baş kaldırma, haksızlığa tahammül edememe ve kılıç kalkan, düşünce savunma kisvesi altına sığınarak..) yeni bi konu bulacaktır..

Forumda geçirdiğim yıllar bana hakkını özelden aramayı, ve burda yaptığın her hareketin tribünlere olduğunu öğretti ve sana cevap vererek de buna ortak olmayacağım.. bence bırakın, hatasını anlayacaktır ;) [ sakin kafayla düşündüğü zaman.. umuyorum.. benim için durum bundan ibarettir ;) ]

Malatyasporlu

Üye
Hiç güleceğim yok biliyor musun sanki her lafını karşındaki kişiye oturtuyormuşsun gibi konuşuyorsun
3 ay hiç de yeterli bir süre değil belki daha fazla en az 1 yıl bu da değil aktiflik seni hiç bi,r yerde göremedim ha diyebilirsin ki uzaktan izliyorum böyle bir şey yok
üniversite işine gelince madem o kadar zoruna gidiyor söylersin açık açık baktın devam ediyor okuldan defolursun
maxiye gelince negative'e sor acaba yalaka dedideğin kişiler mi daha fazla yalakalık yapıyor yoksa yeni üyeler mi
senin üniversiteki yalaka arkdaşların gibi benim de çevremde var ve şimdiye kadar hiç kimseye yalakalık yapmadım yalakalık kendini küçük görmektir ve yalaklık da huyumda yoktur
salihe yalaka derken de iftira attığından haberin yok
sen bu kafayla hiçbir yere varamazsın ilk önce insanların davranışlarını incele uzun süre ondan sonra düşüncelerini buraya dök :oke:
Oturtmasam böyle sinirle cevap vermezsin zaten ;) 3 ay değil 5 ay. Ya okumasını öğren ya saymasını ;) Bende ondan bahsediyorum işte,yalakalarla yaşamaktansa yalakalarla mücadele etmek ;) Sizden o kadar çok yerde var ki,her sizden olan yerden ayrılsam yaşayacak yer bulamam ;) Negative'e ne diye soracam? Bu çocuk sana neden yalakalık yapıyor mu diyecem? Admin Negative değilde ben olsaydım bana yalakalık yapıyor olacaktın.. Afiyet ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bence cevap verip yüceltmek , sadece bir kişiye yarayacak.. Bana yalaka dediğinde ztn bu forumu ne kadar takip ettiğini anladım.. Ben negative ye adminimize en çok zorluk çıkaran üyeyimdir, az başını ağrıtmadım.. ama bunlar tecrübe edinilecek konulardı, bi daha olmayacak cinsten :) bu konuda olduğu gibi, Beni az çok tanımış olsaydı arkadaş, yıllarca forumda süt muhabbetlerinin içinde, her türlü iftiraya ve yaramazlığa konu olmuş ve bunlardan ders çıkarmış olduğumu bilirdi.. Bence arkadaş kendi yazdıklarını okumuyor, çünkü konuyu sürekli saptırmakla meşgul, konu forumu küçük görmekten, süt içmeye , ordan üniversiteye geldi.. Demem o ki , hiç boşuna cevap vermeyin, görünen o ki ne dersek diyelim (Baş kaldırma, haksızlığa tahammül edememe ve kılıç kalkan, düşünce savunma kisvesi altına sığınarak..) yeni bi konu bulacaktır..

Forumda geçirdiğim yıllar bana hakkını özelden aramayı, ve burda yaptığın her hareketin tribünlere olduğunu öğretti ve sana cevap vererek de buna ortak olmayacağım.. bence bırakın, hatasını anlayacaktır ;) [ sakin kafayla düşündüğü zaman.. umuyorum.. benim için durum bundan ibarettir ;) ]
Bak düşününce güzel cevaplar verebiliyorsun,bu mesajın için sana teşekkür ediyorum,çocukça laflarından sonra gayet olgunlukla yazılmış bir mesaj. Eyvallah.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
burda kimsenin kimseye yalakalık yapacağını sanmıyorum. gereksiz yere tartışıyorsunuz zaten bu başlı başına bir -(eksi) .

admin olumsuzlukları silmekte haklı ( ben mesajları görmedim ) forum düzeni açısından karar verdiği şeyleri silebilir. malatyasporlu iş yağcılığa kalsaydı sende biraz agrasif ve farkında değilsin ama çoğu üyeyi incitici konuşuyorsun. yağcılık olsaydı yada yağcılıktan haşlanan biri olsaydı zaten sana uyarı verirdi değilmi? ne yaptım diyeceksin haklısın ama sonuçta admin o değilmi?

iyi birine benziyorsn :) diyeceğim şu saçma sapan şeylerle kimse kimsenin kalbini kırmasın. negative içinde şunu söyleyebilirim. root admin ama tıpkı normal üye gibi sadece forum düzeni konu olduğunda yetkisine baş vuruyo buda çok doğal zaten :) ama onun dışında başka üyeyle nasıl sohbet edebiliyorsan oda öyle ;)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maxipuan sistemi teknik anlamda bize hiçbirşey kazandırmadı burası bir gerçek.
Yani sitedeki kirlilik zarar tamam, buna rağmen hediye kontör için aktiflik arttı, hit arttı, götürdüler parayı muamelesi görmek çok saçma.

Hitimiz aynı mevcut üyelerin mesaj yazma oranları arttı azaldı, gereksiz mesajlar azaldı arttı bu tip kavramlara neden oldu yani site hiti arttı, reklamlar arttı vb. zaten mantıksız bir düşünce zira ayda 200 ytl civarı Hediye kontörlere verilen sistemde, zaten birkaç banner yayınlamak zorunda kalıyorsunuz parasını çıkarması için, siz de bedavadan Turkcell genel müdürlüğüne bağlı gibi kontör verdigimizi, ona baglı olarak gelen kazançları cebe attığımızı mı düşünüyorsunuz, bu cahillik olur .

Şimdi Maxipuan sistemini kaldırarak, bunun gelirine denk düşen banner ları da siteden kaldırmış olduk ne oldu yine durum eşitlendi.

Maxicep.com un maxipuan sistemindeki amacı, sadece cep telefonu alakalı bölümlerde mesajlaşmayı daha hevesli hale getirmekti, yani yeni açılan bir site olsaydı, tüm herkese mailing çalışması yapar, maxipuan sisteminden haberdar eder, sitelere reklam verir ve üye toplardı aktiflik sağlardı ama böyle bir çalışma olmadı. Sitede reklamını dahi yapmadık sadece üst konu dışında. Madem herşeyi biliyorsunuz bunları da değerlendirin. Kendi sitemize, reklamını yapacak banner bile koymadık !

Sistemden önce günde ortalama 900 üye kayıt oluyordu, şimdi ise son 1 haftanın ortalaması yine 900 :)

Sonuc olarak tatmin olmayana illa ki ikna etmek için zaman ayırma lüksüm yok, anlayan anlasın anlamayan da dar düşüncelerle kendi içerisinde senaryolar çizsin.

Bu sitenin maxipuan başlamadan önce tekil ziyaretçi sayısı ile şimdiki ziyaretçi sayısı aynı zaten bu rakamı vermesem bile internet istatistik araçlarından da bunu akıllı biriyseniz izlersiniz

Ancak bu kadar şey söylememe rağmen amacınız farklı ise, devam edin sadece gülüp geçilir :)

Bu mesajları da daha sonra sileceğim bilginiz olsun, sonra neden siliyosun ağlama sızlaması olmasın :) :) :) Çünkü forum kültüründe, konuyla alakalı mesaj yazma olgusu vardır :)

toprakumit

toprakumit

Üye
Bu sitenin maxipuan başlamadan önce tekil ziyaretçi sayısı ile şimdiki ziyaretçi sayısı aynı zaten bu rakamı vermesem bile internet istatistik araçlarından da bunu akıllı biriyseniz izlersiniz

Ancak bu kadar şey söylememe rağmen amacınız farklı ise, devam edin sadece gülüp geçilir :)

Bu mesajları da daha sonra sileceğim bilginiz olsun, sonra neden siliyosun ağlama sızlaması olmasın :) :) :) Çünkü forum kültüründe, konuyla alakalı mesaj yazma olgusu vardır :)

:oke:

mservank

mservank

Üye
Oturtmasam böyle sinirle cevap vermezsin zaten ;) 3 ay değil 5 ay. Ya okumasını öğren ya saymasını ;) Bende ondan bahsediyorum işte,yalakalarla yaşamaktansa yalakalarla mücadele etmek ;) Sizden o kadar çok yerde var ki,her sizden olan yerden ayrılsam yaşayacak yer bulamam ;) Negative'e ne diye soracam? Bu çocuk sana neden yalakalık yapıyor mu diyecem? Admin Negative değilde ben olsaydım bana yalakalık yapıyor olacaktın.. Afiyet ;)
3 ay dediğimde sen çok zekisin ya anlarsın genel oalrak lafın gelişi olarak dediğimi anlarsın diye söyledim belli ki anlamamışsın
ayrıca sinirli olup olmadığımı da o üstün zekanla anlamaya çalışmışsın ama başaramamışsın
çocuk diyorsun da yaşın bilmem kaç olduğun halde düşüncelerin ve beyninin çocuk yapılı olduğundan haberin yok
negative yöneticidir ama o da bizim gibi bir üye arkdaş anlayacağın yalakalık yapacak bir şeyim de yok
yalakalık yapacak olsaydım gider bütün maxipuanlarımı çeker kontöre çevirirdim sonra yalakalığımı yapardım
senin gibi düşüp afiyet olsun demicem artık gerçekten iyi cevaplar karşısında yüzün varsa susardın(iyi cevap veriyorum olarak anlaşılmasın-zekisin ya anlarsın zaten)
bana yalakalık yapıyorsun diyerek iftira attın seni Allah a havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum sanaforumda biraz daha takılıp neyin ne olduğunu görmeni tavsiye ederim iyi forumlar;)

Salihyet

Salihyet

Üye
mservank, cevap verme bence, çünkü benim yazdıklarımın güzel bir tarafı yok[güzel şeyler yazdığımı düşünmüş..].. Normal biri için ;) Silinen mesajlar başkası için oldukça kışkırtıcıdır, ama benim için zerre değer taşımamakta , bence arkadaş attığı iftirayı kanıtlamalı, yalakalandığım mesajları ortaya çıkarmalı, aksi halde özür dilemesini bilmiyorsa, boş konuşmaya devam edebilir..

mservank

mservank

Üye
mservank, cevap verme bence, çünkü benim yazdıklarımın güzel bir tarafı yok[güzel şeyler yazdığımı düşünmüş..].. Normal biri için ;) Silinen mesajlar başkası için oldukça kışkırtıcıdır, ama benim için zerre değer taşımamakta , bence arkadaş attığı iftirayı kanıtlamalı, yalakalandığım mesajları ortaya çıkarmalı, aksi halde özür dilemesini bilmiyorsa, boş konuşmaya devam edebilir..
Zaten ben de bundna sonra cevap vermeyi düşünmüyorum .Dediğim gibi biraz daha buraya takılıp neyin ne olduğunu görmesini dilerim.Baktım gerçeklere rağmen devam ediyor,dediklerinden utanmıyor zaten kalitesini ortaya koymuştur.

tolgalatas

tolgalatas

Üye
çok az kalmıştı kntyi almama

emrah44

emrah44

Üye
Nerde beleş, oraya yerleş diye amiyane bir tabir vardır ya işte bazı üyeler bu temelden hareket etti. Bence çok daha iyi fikirler çıkacaktır. Hayırlı olsun böylesi.

toprakumit

toprakumit

Üye
Ya konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz... Puanların kaldırılması çok oldu... Hani derler ya oldu bitti ama siz konuşmayı bitirmediniz daha...

Salihyet

Salihyet

Üye
Valla çocuk terbiyesizlik yapıo, neymiş yalakaymış :) haha, gülüp geçiceksn, biz uzatmadık ama biraz geç banı yedi ;)

C01aY

C01aY

Üye
Forum için hayırlısı

Üst Alt