Maxipuan Sistemi Durdurulmuştur ..

Sponsorlu Bağlantılar

ademvehavva

ademvehavva

Üye
hangi abi abla söyleyin lütfen

xkadir61

xkadir61

Üye
hangi abi abla söyleyin lütfen

yaw neden ısrar ediyorsun öyle.:@ . adam artık sana cevap yazmayacağını söylemedimi. algılama probleminmi var senin, nedir.? git pm'den sor. bu konuda; diyer üyelerin'de yapılan yorumları okumasını engellediğinin farkındamısın. mesajların çok kalabalık ediyor.!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
yaw neden ısrar ediyorsun öyle.:@ . adam artık sana cevap yazmayacağını söylemedimi. algılama probleminmi var senin, nedir.? git pm'den sor. bu konuda; diyer üyelerin'de yapılan yorumları okumasını engellediğinin farkındamısın. mesajların çok kalabalık ediyor.!

Aman abi pm falan atmasın, bi uyarıyı anlatana kadar 40 pm attık. Bi 40 pm'le daha uğraşamam ben :agla

sercan arıkan

sercan arıkan

Üye
yaw önemli olan kntr mü bseler paylasmak mı?? yane bnce burda bseler paylsmek

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konu kilitlenmeli herkesin haberi olduguna göre yada içeriğide görüldüğü üzere uzamasın bence bu konu..

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
bir süresir bu yüzden siteye girmiyodum kaldırıldığına sevindim...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Duyarlı üyelere teşekkür ederiz, eminim ki bu sistemin kaldırılması doğal ve güzel paylaşımcıları, değerli üyeleri memnun etmiştir, ancak hediyeler için kontörler için aktiflik yapmaya calisan, kirlilik yaratan ve sadece hediyeler için yarısmalara katılan üyeler gibi kesimleri sevindirmemiştir ancak önemli olan Maxicep' in sevinmesidir.

Artık herşey daha temiz, kirlilik çok azaldı diyebiliriz ancak nedense kimseyi yarısmalar bölümünde vs göremiyoruz katılımlar hep az son zamanlarda ?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Artık herşey daha temiz, kirlilik çok azaldı diyebiliriz ancak nedense kimseyi yarısmalar bölümünde vs göremiyoruz katılımlar hep az son zamanlarda ?
zaten şu an 1 tane aktif yarışma var onunda zaten 1. sinede katılmadım yarışmalar fazlalaşınca katılım artar emin olabilirsin abi :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Duyarlı üyelere teşekkür ederiz, eminim ki bu sistemin kaldırılması doğal ve güzel paylaşımcıları, değerli üyeleri memnun etmiştir, ancak hediyeler için kontörler için aktiflik yapmaya calisan, kirlilik yaratan ve sadece hediyeler için yarısmalara katılan üyeler gibi kesimleri sevindirmemiştir ancak önemli olan Maxicep' in sevinmesidir.

yarışma konusunda , kışın yapılacak bi mesele ;) yazın sitede in cin top oynar, bunu geçen yıllarda görmüştük ;) yarışma yapmak için en aktif zamanları bulmak lazım..

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
yarışmaları çoğaltalım abiler mesela bi fifa turnuvası hiç fena olmaz yani

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu dışında atılan yorumları, görüşleri ve mesajları sildim.
Problemi olan bana her zaman mesaj atabilir yada sitede uygun biryerde konu açarak durumu belirtir.

Özellikle yeni üyeler, bize işimizi öğretmezse daha güzel olur.

luupuus

luupuus

Üye
hayırlısı olsun negative abi en doğrusunu yaptın

Malatyasporlu

Üye
Konu dışında atılan yorumları, görüşleri ve mesajları sildim.
Problemi olan bana her zaman mesaj atabilir yada sitede uygun biryerde konu açarak durumu belirtir.

Özellikle yeni üyeler, bize işimizi öğretmezse daha güzel olur.

Konu dışında hiç bir yorum,mesaj atmamıştım ama yine de silmişsin... Yeni üye olmak neyin ne olduğunu bilmemek değildir. Mesajımı sileceksen,konuyu kapat. Burada sadece sana yalakalık yapanların yorumlarına izin vereceksen;''sedece yalakalar mesaj atsın yaz''.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Konu dışında hiç bir yorum,mesaj atmamıştım ama yine de silmişsin... Yeni üye olmak neyin ne olduğunu bilmemek değildir. Mesajımı sileceksen,konuyu kapat. Burada sadece sana yalakalık yapanların yorumlarına izin vereceksen;''sedece yalakalar mesaj atsın yaz''.

çok mert gibi gözüküyorsun :pro:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Uzatmamanı tavsiye ederim, daha yararlı şeylerle uğraşalım lütfen.

Konuyu kapatacağım zamana konuyu açan kişi olarak yine ben karar veririm, 3-5 saçma yorumla konu kapatılmasını asla doğru bulmuyorum :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Şahsi fikrim, bir insanın derdini özelden araması gerektiğidir ;) Eğer özelden konuşup admine özür dilettirebiliosan, bu mertliktir ;) [leiche işte mertlik budur..] bunu biliyorum çünkü yaşadım, yani gördüğün kadar bebe değilim, yıllarım forumlarda geçti ve her türlü insanı forum ortamında gördüm.. Eğer bir konuda birine sütünü iç ondan sonra görüşelim diyorsan ztn benim 1 numaralı muhattabım olamassın, konu çoktan benim açımdan kapanmıştı, ama bakıyorum ki tribünler tıklım tıklım ;) eğer ceza alacak olursam bile hiç tınlamaz, forum ahlakı denen manevi kuralların dışına çıkılmamalı..

leiche

leiche

Emekli Yönetici
eğer öylese salih kardeşimizden özür dilerim
ama leiche yazınca direk üstüme alındım

Salihyet

Salihyet

Üye
:) sakin ol.. ve kime yazdığımı anlamamanı bu saatte okuduğun için olduğunu düşünüyorum ;)

Üst Alt