Maxiplus 5 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

eemircan1997

Üye
    Konu Sahibi
Maxiplus 5 Yardım
arkadaşlar telefonum maxiplus 5 ve telefonumu şarja takınca çok kasıyor yavaşlıyor dokunmatiği ağırlaşıyor yani telefon şarjdayken hiç bişey yapamıyorum gibi bişey bunu sebebi nedir acaba sadece bendemi var yoksa maxiplusların hepsi böylemi oluyor ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum şarjdayken telefonun kasmaması lazım ama benimki kasıyor cevaplarsanız sevinirim

FK5896

FK5896

Üye
vay canına, aynı konuyu ben açacaktım. aslında bu kasma değil, dokunmatikliğin algısının düşük olmasından kaynaklı bir durum olabilir. çünkü biraz bastırınca algılayabiliyor. bunu biraz araştırdım. şarj cihazından kaynaklanabiliyormuş.. ama öyle bir şey olsa, bilgisayarda usb ile şarj ettiğim dede bu sorunu yaşıyorum. sanırım son güncelleme ile oluştu bu sorun. merak ettiğim telefona bir zararı var mı?. bir de benim telefonu sabah 10:30 da şarjdan çıkartıyorum %100 iken hiç tuş kilidini açmadığım halde saat 12:00 gibi şarjı %60 %70 ler e düşüyor.bu sorunu tek ben mi yaşıyorum? ama gün boyu idare ediyor..

eemircan1997

Üye
    Konu Sahibi
benim şarj öyle hızlı bitmiyor ama bu şarj olayı beni cıldırtcak ya telefon şarjda bişey yapamıyorum

FK5896

FK5896

Üye
benim şarj öyle hızlı bitmiyor ama bu şarj olayı beni cıldırtcak ya telefon şarjda bişey yapamıyorum
bir gün turkcell bayiye gittiğim de sorarım. bakalım ne diyecekler ...kardeş sorunu çözdüm ! sanırım sen telefonu güncellemişsin sorun bundan kaynaklanıyor. 16/10/2012 tarihli romu indirip kurarsan eskisi gibi çalışır. ben öyle yaptım, şuan sorun yok şardayken yağ gibi akıyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt