[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kaldırma işlemlerini uygula

ender04

ender04

Üye
efeltlerin hepsi sorun 5de kullamdığım efelrler dahil hepsini denedim hepsi sorun arrama geldiğinde ve arama yaştığımda ekran kararıyor ben beşi kuracam tekrar

pro.engineer

pro.engineer

Üye
fp1 ne zaman eklenecek ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
efeltlerin hepsi sorun 5de kullamdığım efelrler dahil hepsini denedim hepsi sorun arrama geldiğinde ve arama yaştığımda ekran kararıyor ben beşi kuracam tekrar
ana menüden Efektlere gir seçeneklerden efektler açık yap tel kapat aç sorunun kalmaz benim modiyfiye ettiğim manifest devreye girecektir şuan hala orjinal manifesti kullanıyorsun o yüzden karar ma sorunun var

pro.engineer

pro.engineer

Üye
İhtiyaç duyulacağını zannetmiyordum bir tek ben kullanıyorum sanıyordum en kısa zamanda eklerim :)

ben bekliyordum en başından beri :) ha bugün ha yarın derken baktım eklenmedi bende dile getirm dedim :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp1 eklendi

pro.engineer

pro.engineer

Üye
çok teşekkür ederim ilginiz için :tebessüm:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim güle güle kullan

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
usta bu mesaj baloncuklarıni yükleme yerinde sorun yaşıyorum nasıl bir yol izlemeliyim yapamadım bir türlü yardımcı olur musun?

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
pro.engineer

pro.engineer

Üye
maximodu geri yüklemeden yani cihazı orjinal modsuz ayarlarını yüklemeden kaldırsm uygulamayı sıkıntı çıkar mı ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maximodu geri yüklemeden yani cihazı orjinal modsuz ayarlarını yüklemeden kaldırsm uygulamayı sıkıntı çıkar mı ?
uygulama kaldırılır ama efekt mif ve baloncuklar son ayarladığın gibi kalır onlarıda sıfırlamak için c sys bin içinden aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll dosyalarını farklı isimde adlandırıp teli son ken açıp kapaman yeterli olacak herşey orjinal ve z den çalışıyor olur

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl bir sorun uyarı ne veriyor

pro.engineer

pro.engineer

Üye
uygulama kaldırılır ama efekt mif ve baloncuklar son ayarladığın gibi kalır onlarıda sıfırlamak için c sys bin içinden aknskinsrv.dll ile aknIcon.dll dosyalarını farklı isimde adlandırıp teli son ken açıp kapaman yeterli olacak herşey orjinal ve z den çalışıyor olur

teşekkür ederim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

klavyeci

klavyeci

Üye
ana menüden Efektlere gir seçeneklerden efektler açık yap tel kapat aç sorunun kalmaz benim modiyfiye ettiğim manifest devreye girecektir şuan hala orjinal manifesti kullanıyorsun o yüzden karar ma sorunun var

Efekt sorunu bende yaşıyorum.Kimi zaman efekt kapanıyor ve azda olsa cihaz kasma yapıyor.Kapatıp açmadan düzelmiyor.Kimi zaman kendi kendine düzeliyor ama yine kapanıyor.Önceki v5 versiyonunda bu sorun olmuyordu.Efekt programını kaldırıp tek olarak tekrar kurdum ama yine aynı.Ne yapmak gerekiyor ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Efekt sorunu bende yaşıyorum.Kimi zaman efekt kapanıyor ve azda olsa cihaz kasma yapıyor.Kapatıp açmadan düzelmiyor.Kimi zaman kendi kendine düzeliyor ama yine kapanıyor.Önceki v5 versiyonunda bu sorun olmuyordu.Efekt programını kaldırıp tek olarak tekrar kurdum ama yine aynı.Ne yapmak gerekiyor ?

Bu dediğin c7 telefonda mı oluyor refresh için v5 teki dosyaları kullandım ilginç :S efektler bölümünden tema efektleri kapalı açık yap tel kapat aç sorun devam edecek mi ?

klavyeci

klavyeci

Üye
Bu dediğin c7 telefonda mı oluyor refresh için v5 teki dosyaları kullandım ilginç :S efektler bölümünden tema efektleri kapalı açık yap tel kapat aç sorun devam edecek mi ?

Evet bu versiyorunu C7 telefonumda kullanıyorum.Dediğinin aynısını çok yaptım ama yine efektler kapanıyor.Durduk yere sorun yok.Telefonu kullanmaya başladığım zaman belli bir süre sonra efektler kapanıyor.Tabi bunun süresi belli olmuyor.Telefonu kapatıp açmadanda düzelmiyor.Kullandığım diğer programlar v.s hep aynı.Önceki 5 versiyonunda böyle bir sorun yaşamadım o yüzden söylüyorum yani...Yoksa diğer fonksiyonlarda sorun yok.Beğendimde açıkçası ama bu efekt kapanma olayı çok can sıkıyor

manolyam63

manolyam63

Üye
bende sorun yok sımdılık...

aliverdi2

Üye
bende mifler ve balonlar çalışmıyor

Üst Alt